Bak Bakalım Blogumda Var mı?

15 Aralık 2017 Cuma

Oriflame The One: Long Wear Nail Polish- London Red & 5in1 Colour Stylist Lipstick-Violet Velvet

Sevgili Makeupbyagmur ve Lerzan'ın etkinliklerinde tanıştığım Oriflame markasına ait 2 üründe sıra...
 
Oriflame The One serisine ait olan bu ürünlerin dışında, bloğumda aynı serinin diğer ürünlerine de yer vermiştim. Öncelikle bu yazımı okumak isterseniz buraya tıklamanız yeterli.
 
Long Wear Nail Polish- London Red

Görür görmez rengine vurulduğum oje kullandıktan sonra diğer özellikleriyle de gönlümü çelmeyi başardı. Herşeyden önce geniş uçlu fırçası sayesinde neredeyse tek uygulamada tüm tırnağımı boyayan oje, aynı zamanda rengini de tek katta veriyor.
Yaklaşık 5 günün sonunda uçlarından soyulmaya başlayan ojenin altına mutlaka bir baz sürülmesini öneririm. Rengin koyuluğu ve kalıcılığını gözönünde bulundurursak tırnaklarda leke kalma olasılığı yüksek.
 
Bu ojenin bir de en sevdiğim özelliği kuruma hızı oldu. Bir elimin tırnaklarına uygularken öteki elimdeki ojenin çoktan kurumuş olması beni fazlasıyla memnun etti. Çabuk kuruma vaadinde bulunan piyasadaki pek çok ojeden daha hızlı kuruması muhteşem bir şey bence.
 
5in1 Colour Stylist Lipstick-Violet Velvet :
Serinin diğer tanıtacağım ürünü olan ruj; shea yağı ve bitkisel karışımlardan oluşuyor. İlk bakışta bayağı koyu görünen rengi ise aldatıcı olmasın; uygulandığında hoş bir pembe-lila karışımı bir tona dönüşüyor.
 
Uygulama sonrası renkli lipbalmlara benzer bir yapıya sahip olduğunu gözlemlediğim ruj, gerçekten de dudaklara bakım yapıyor, yumuşacık sürümü olduğu gibi dudakları da yumuşacık yapıyor.

 
Bu ruj, ayrıca ilginç bir şekilde kalıcı. Ruju dudaklarımdan sildikten sonra da renginin gayet de güzel bir şekilde dudaklarıma işlediğini gözlemledim. Hatırlar mısınız; sizlere Skin Factory Korea markasının Magic Tattoo Lip Essence ürününden bahsetmiştim. Birebir aynı olmasa da bu ruj, kalıcılık ve bakım anlamında ilginç bir şekilde ona benziyor.
Dolayısıyla; plajda, "makyaj yapmayayım ama yüzümde de biraz renk olsun" ya da "bu kadarcık renklendirme bile bana yeter" diyenlerdenseniz kesinlikle bu ruja bir şans vermelisiniz ;)
 
Bu ürünleri temiz edeceğiniz adres ise sevgili Aytül Aktaş.
 

 

11 yorum:

  1. Kırmızının tam zamanı....ruj ambalajda daha yoğun görünüyor ama dudakta duruşu çok daha hoşmuş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Yeşimcim, yapısını falan çok beğendim ben :)

      Sil
  2. Oriflame the one serisine ait ojeler çok güzel ben de geçenlerde almıştım bir tane çok sevdim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi, hem hızlı kuruyor, hem renklerini iyi veriyor ;)

      Sil
  3. Ne güzel ânlatmışsın.Ruj cok yakısmış iyki degistiniz:)

    YanıtlaSil
  4. The One ojeleri kullandığımda ben de sevmiştim. Ruj ise harika görünüyor. Hem rengini, hem yapısını beğendim. Güle güle kullan İlknur'cum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Başakçım, ben de çok sevdim bunları :)

      Sil
  5. Ne guzel anlatmışsın.cok da yakışmış ruj😊

    YanıtlaSil
  6. Oriflame markasının ürünlerini çok uzun zamandır deneyemedim. Ojenin rengine özellikle bayıldım .Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir arkadaşım temsilciliğini yapıyor ama pek başarılı değil sanırım, bu güzellikleri benimle buluşturamamış :)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...