Bak Bakalım Blogumda Var mı?

25 Aralık 2017 Pazartesi

Amway G&H Nourish+ Ürünleri

Artık kendini iyice hissettiren soğuk yüklü Ankara'dan hepinize mutlu haftalar. Soğuk havaların cilde etkisini azaltmak için özellikle koruyucu bakımlara yönelmek ve cildimize ekstra bakım yapmak şart. Karma cilde sahip olmama rağmen bu soğuğun olumsuz etkilerini ben de yaşamaya başladım, kuru cilde sahipseniz işiniz biraz daha zor. Neyse ki, cildi olumsuz etkilerden korumak için harika önerilerim var.

Sevgili Gülsen'in #ankaralıbloggerlaramwayplazada etkinliğinde G&H serisinde yer alan Nourish+ serisinden bahsedeceğim bugün. Sülfat içermeyen ve PH dengeli ürünler arasında yerini alan seride sabun, el kremi, duş jeli ve vücut losyonu bulunuyor.
 
İçerisinde portakal çiçeği, shea yağı ve kabak çekirdeği yağı gibi antioksidanların bulunduğu ve 3 yaş üzeri tüm aile bireylerinin güvenle kullanabileceği ürünlerle ilgili diğer detaylara gelecek olursak;
 
G&H Nourish+ Duş Jeli - G&H Nourish+ Vücut Losyonu:
Kremsi yapıdaki duş jeli, içeriğindeki bulunan maddeler sayesinde cildi yumuşacık yapıyor. Kolay arınmasının yanısıra temizlemesi de gayet iyi. Kokusu çok kalıcı olmasa da duş keyfi için yeterli.
Duş jelinin etkisini artırmak ve cildin nemli kalmasına yardımcı olmak üzere kullandığım vücut losyonu sayesinde o mis kokunun kalıcılığı bir nebze artıyor. 24 saat nemlenmiş cilde sahip olmak isteyenler için ideal bir losyon.
 
Cilt Sabunu:
Hem yüz hem de vücut için kullanılabilen sabun, 3'lü pakette satışa sunulmuş. Cildi ferahlatan ve yumuşatan ürün, şeffaf görüntüde ve kolaylıkla erimeyen türden.
 
El Kremi:
Kuruluk ve hassasiyet anlamında özellikle ellerimizi korumak önemli. Uyguladığım andan itibaren verdiği yumuşaklık hissini ve kokusunu sevdiğim krem asla yağlı bir his bırakmıyor, ki bu ürünün en sevdiğim özelliklerinden. 24 saat nem verme vaadindeki krem, cildin kendi nemlenmesini geliştirecek nem bariyerinin yeniden yapılanmasına yardımcı.
 
Amway'in her cilt tipine uygun ürünlerinin yer aldığı 3 farklı serisinden biri mutlaka sizin ve ailenizin işine yarayacaktır. Ambalajları geri dönüştürülebilir ürünler çevreyle de dost.
 
Mutlu haftalar...
 
 

4 yorum:

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...