Bak Bakalım Blogumda Var mı?

22 Aralık 2017 Cuma

LR Colours Cream Make-Up Fondöten (Medium Sand)

Alman menşeili firma LR Health & Beauty markasının renkli kozmetik ürünleri arasında yer alan ve LR Colours serisinde yer alan fondöteni, günün ikinci yazı konusu.

Sentetik yağ, silikon ve parfüm içermeyen fondöten, yağsız olması nedeniyle özellikle yağlıya dönük karma ve yağlı ciltlere öneriliyor. Nemlendirici özelliği de bulunan fondöten, mineral pigmentler içeriyor. Bu sayede, cildi canlı, parlak ve tazelenmiş gösteriyor.
Pompalı ağzı sayesinde istediğiniz kadar alabileceğiniz üründen az miktar uygulamak yetiyor. Kapatıcılığı ve rengin kalıcılığı fondötende farkettiğim ve en beğendiğim özellikleri.

Bir üst fotoğraftakinin yarısı kadar kullanmanız, cildiniz için yeterli. Alt fotoğrafta gördüğünüz gibi cildinizle bütünleşen, örtücülüğü yüksek ve umduğumdan çok daha fazla kalıcı. Cildimde asla ağırlık yapmayan ve kalıp gibi durmayan fondöteni gündüz ve gece makyajlarınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Uygulamaya sonrası pudraya gerek duymadığım ürün, uzun süreli mat bir görünüm için tercih edilesi bir fondöten.
Kokusuz, pudra bitişli, pratik ambalajlı, bereketli ve en önemli kapatıcılığı gayet iyi olan bir fondöten arayışındaysanız bu ürünü mutlaka denemenizi tavsiye ederim.




2 yorum:

  1. Bu fondöteni ben de çok merak ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok beğenerek kullanıyorum Haticecim, örtücülüğü çok iyi ama kesinlikle yok gibi ;)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...