Bak Bakalım Blogumda Var mı?

11 Aralık 2017 Pazartesi

TTO Ürün Deneyimlerim

Geçtiğimiz aylarda katıldığım #makeupbyagmurunbloggeretkinligi ve #lerzankaradanli29ekim3yasinda etkinliklerinde tanıştığım ve ürünlerini kullanmaktan memnuniyet duyduğum bir markadan bahsetmek istiyorum sizlere.
Ürün yelpazesinin oldukça geniş olduğu TTO markasının açılımı; Tea Tree Oil. Araştırmalarıma göre yaklaşık 20 yıldır sektörde bulunan marka, Türkiye'de Jeomed firmasının distribütörlüğünde satışa sunulmuş. Birçok online alışveriş sitesinde de rastlayabileceğiniz marka, organik sertifikalı.

Yukarıda belirttiğim gibi, markanın ürün skalası bir hayli geniş. Sağlık ve şifa içeren ürünleri incelemeye başlayalım mı?

1- TTO Swap Thermal- Göz Mendili:
Göz kapağı, kaş ve kirpik hijyeni hakkında ne düşünüyorsunuz? Açıkçası markanın bu ürünüyle tanışana kadar böyle bir şeyi hiç düşünmemiştim. Fakat, daha sonra göz çevresindeki çapaklar, kirpik ve kaş bölgesindeki kepekler gibi sorunlar aklıma geldiğinde, ürünün gerekliliği konusunda hemfikir oldum. Bu tarz sorunlarım yok şükürler olsun ki, ambalaj üzerinde, "makyaj kalıntılarını temizlemeye yardımcı" ibaresini gördüğümde bu şekilde denemeye başladım.
Islak mendil mantığında 24 paketten oluşan kutudaki ürün, çay ağacı yağı, jeotermal su ve papatya yağı içeriyor. Hassas göz çevresini, nazikçe temizleyen ve şifa sunan mendiller, kabul etmek gerek, ağır bir kokuya sahip.
Asıl çözüm ürettiği konularda işe yarayacağına neredeyse emin olduğum ürünler, uygulandığı bölgeye kesinlikle bir rahatlama hissi veriyor. Tek kullanımlık ve dolayısıyla hijyenik mendiller, taşıma konusunda da pratiklik sağlıyor. Ürün fiyatı 40,00 TL civarı.

2- TTO Soft- Göz Şampuanı:
Göz mendilinin, işlev bakımından, sıvı hali diye nitelendirebileceğim şampuan, göz çevresini hijyenik bir şekilde temizlemek üzere formüle edilmiş. Çok fazla köpürmeyen şampuanı kaş, kirpik ve göz çevresi temizliğinde kullanabilirsiniz.
Yine mendiller gibi ağır kokuya sahip ürün, kilitli ve pompalı ambalajı sayesinde hem güvenli hem de istenildiği kadar alınabilme imkanı sunuyor. Göz yakmayan ürünü, uygulama sonrası bolca durulamak gerekiyor. 20,00 TL civarında bir fiyata sahip olan şampuanı uzun süre kullanabilirsiniz.
3- TTO Ucux Krem:
Bu kremi, geçtiğimiz ay yaptığım seyahatte ve hafta sonu berbat bir gribal enfeksiyon geçirdiğimde deneme fırsatım oldu. Seyahatim sırasında ürüne biraz dudak balmı gibi davrandığım doğrudur. Ancak, asıl etkisini hastayken farkettim ben bu kremin.
Somon rengindeki nispeten yoğun kıvamlı krem, dudağa uygulandığında biraz ağırlık veriyor. Fakat, hastalıktan dolayı kuruyan ve çatlayan dudaklarımı ciddi anlamda onardığı bir gerçek. Fotoğraflamayı çok isterdim etkisini daha net görmeniz için ama hastayken bu çok mümkün olmadı.
Fiyatı 25,00 TL civarı olan bu ürünün bence tek dezavantajı; çok çabuk bitiyor oluşu. Gramajını biraz daha fazla tutabilseler keşke...

4- TTP Thermal Ağız Spreyi:
Yine hasta olduğum dönemde özellikle kullanmayı tercih ettiğim üründen bahsedecek olursam, koku olarak nispeten daha hafif olan sprey, yeterli bir süre ağız kokusu sorununa çözüm oluyor.

Ağız içerisinde hijyen sağlamaya yardımcı ürün, çay ağacı sayesinde koku giderici; papatya yağı sayesinde de yumuşatıcı etkiye sahip.
Günde 3 kez, 2şer doz uygulanması önerilen ürünün fiyatı; 20,00 TL civarı.

5- TTO Thermal Diş Macunu:
Diş ve diş eti hassasiyeti olanlar, dişlerinin daha beyaz olmasını isteyenler, plak oluşumunu önlemek ve onarıcı bir diş macunu isteyenler umarım şu an bu yazımı okuyordur.

Herşeyden önce, diğerlerine nazaran daha hafif ve hoş kokusu bulunan macun, doğal maddeler içerdiğinden olsa gerek, fazla köpürmüyor. Ağız kokusu konusunda da etkili olan ürün, uzun süreli kullanımda plak oluşumunu önleme vaadinde.
Diş rengini de açan macun, hassasiyet giderme konusunda da vaadini yerine getiriyor. Bir de uygulama sonrası dişlerimin tertemiz olduğu hissini vermesine bayıldım bu macunun.  25,00 TL civarındaki macuna kesinlikle bir şans verin derim ;)

6- TTO Thermal Cleansing Bar:
Özellikle akneli ve yağlı ciltlere sahip kişilere önerilen sabun, makyajsız cilt temizliğinde tercihim olan bir ürün oldu son günlerde. Yine çay ağacı yağı içeren sabun biraz daha sabun kokusunda.
Uygulama sonrası cildimi germeyen ve yumuşak bırakan ürün, siyah nokta temizliğinde de başarılı. 20,00 TL civarında bir fiyata satılan ürünü ergenlik döneminde olanlar için özellikle öneririm.

7- TTO Thermal Intim Köpük:
Genital bölge temizliğinin yanısıra tüm vücut temizliğinde de kullanılmak üzere üretilmiş köpük, kullanım açısından unisex bir ürün. Asıl amacı kötü koku gidermek olan köpük; aynı zamanda cildin PH dengesini düzenlemeye de yardımcı.

 
Fotoğrafta görüldüğü kadar miktardaki köpüğü istenilen bölgeye uyguladıktan sonra cilde yedirilmesi yeterli. Sonrasında kurulama ya da durulamaya gerek kalmadığından çok pratik sayabiliriz.
Özellikle seyahatlerimde çok işime yarayacağını düşündüğüm köpük, pompalı ambalajında yeterli kullanım imkanı sunuyor ve fiyatı da 35,00 TL civarı.

Siz bu ürünler hakkında neler düşünüyorsunuz, daha önce deneyimleme şansınız oldu mu?


6 yorum:

  1. ilk defa duyduğum bir marka güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  2. ilginç geldi ilk iki ürün denemek gerek.....

    YanıtlaSil
  3. Göz şampuanını başka bir markadan kullanmıştım vaktiyle; bahar aylarında mutlaka kullanmam gerekiyor çünkü gözlerim çok alerjik. Şu Ucux olan ürün de çok ilgimi çekti, o aklımda, muhtemelen rastlarsam alıp denerim. Güle güle kullan hepsini, sevgiler!

    YanıtlaSil
  4. Hastayken ya da soğuk bölgelere giderken balmı, ağız spreyini ve göz mendilini yanınızda tutun, diyorsun. :))Ne olur ne olmaz.

    YanıtlaSil
  5. Göz şampuanını doktor önerisiyle aldım çok memnunum :)

    YanıtlaSil
  6. özellikle uçuk kremini çok sevdim ben

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...