Bak Bakalım Blogumda Var mı?

28 Aralık 2017 Perşembe

The Humple Co Natural Diş Macunu & Steriball Hijyenik Diş Fırçası Kabı

Ayışığı Organik alışverişimden bahsettiğim yazımı hatırlarsınız, organik markalar arasında yerini alan ve organik ağız bakım ürünleri arasından ilk kez deneyimlediğim The Humple Co ve Steriball markalarının ürünleri hakkında görüşlerimi sizlerle paylaşayım.

The Humple Co Natural Naneli Diş Macunu:
Ağız ve diş sağlığına önem vermenin gerekliliğinin hepimiz de farkındayız. Özellikle diş bakımına gereken özeni göstermediğimizde birçok hastalığa yakalanmamamız olası değil. Bu nedenle dişlerimizi günde 2 defa fırçalamamız şart. Peki ya kullandığımız diş macunları? Bir diş macununda siz ne gibi özellikler ararsınız?
 
Vegan ve Natrue sertifikalı diş macunu, nane aromalı. Yalnız, uygulandığında acı bir nane tadı almıyorsunuz, onu hemen belirteyim. Benim gibi keskin nane kokusu ve tadından kaçanlar için ideal yani ;)
Çok fazla köpürmeyen diş macunu, ferah nefesler için de birebir. Bu arada markanın her bir ürün satışında, ihtiyacı olan Afrikalı bir çocuğa ağız bakımı için bir ürün hediye ettiğini yeni öğrendim. Ki, bu bir marka için başka bir başarı örneği.
 
Dişlerimizi genelde banyoda fırçalıyoruz hepimiz sanırım. Bir diş fırçası ve macunu koyacak, genelde de hep açık, bir kapta tutuyoruz. Bir de TV kanalında izlediğim şekilde, klozetleri ağzı açıkken sifonu çeken, hele bir de bu sırada diş fırçalarının olduğu kaplar klozete yakın bir yerdeyse o diş fırçaları resmen kir ve mikrop yuvası haline geliyor.
 
Bense, banyoda tuttuğum diş fırçamı, fırça kısmını kapatacak aparatlar kullanarak korumaya çalıştım. Ayışığı Organik alışverişim sırasında ise Steriball'ın bu ürününü gördüğümde denemek istedim tabii.
Standart ve elektrikli diş fırçalarına uyumlu bu aparat, toksik madde içermiyor. Pil veya kablo bulunmayan ürün, içerisinde minik bir tablet barındırıyor. Tabletin formülü ise çay ağacı yağı, kekik ve nane yağları içeriyor.
 
Steriball diş fırçası kabını açtıktan sonra tabletteki uçucu yağlar aparat içini hijyenik hale getiriyor. Hayvanlar üzerinde test edilmemiş ve hayvansal içerik bulundurmayan aparat, hem evde hem de seyahatlerde tam bir koruma sağlıyor.
Etkinliği klinik olarak test edilmiş aparatın 3 ayda bir değiştirilmesi öneriliyor. Klipsli, kullanım kolaylığı hem de tam koruma sağlayan ürün, diş macunu gibi indirimde ;)
 
Sağlıklı günler...

6 yorum:

  1. macunda keskin nane tadı olmaması iyiymiş ama ben fırça kabı fikrine ve afrikalı çocuklara yardım fikrine bayıldım ilk fırça macun siparişimde bu markaya bakacağım;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok duyarlısın böyle konularda, bilirim Eminecim :)
      Bak tatlım :)

      Sil
  2. Güzel bir alternatifmis. Dogal ürünlere sonuna kadar destrk 👍👍👍

    YanıtlaSil
  3. İçerik güzel olduğu kadar sosyal sorumluluk projeleri de taktirlik ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Yeşimcim, böyle olunca daha çok tercih ediyoruz tüketici olarak ;)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...