Bak Bakalım Blogumda Var mı?

31 Aralık 2017 Pazar

Gladyatör Topuklu Ayakkabı

Yılın son stil yazısı ise gerçekten çooook beğenerek aldığım ve beni kesinlikle yanıltmayan harika bir ayakkabıyla ilgili.

Yurtdışı online alışveriş sitelerinde; özellikle tüm dünyaya kargolama avantajı sayesinde her mevsime özel kıyafet, ayakkabı vb. görmek mümkün. Böyle bir durumda, çok beğendiğim herhangi bir ürün olduğunda o mevsime hazırlık alışverişi de yapabiliyorum. İşte bu ayakkabılar da onlardan biri.
 
Bir önceki postumda bahsettiğim gri çiçekli elbiseyi aldığım Rosegal sitesinde bu ayakkabıları gördüğümde hemen sepete attım. Pudra renkli süet ayakkabı; gladyatör tasarıma sahip. Bu arada bir ipucu; ayakkabılarda bağcık kısmının, bileğin altından başlaması sayesinde, ayakkabılar bacak boyunu kesmez ve daha uzun görünmenizi sağlar. Bu ayakkabılar da tam da bu ipucuna uygun özellikte.

Yüksek topuklu olmasına rağmen ayaklara rahatsızlık vermeyen ve yürümede zorluk çıkarmayan ayakkabılar, fiyat olarak da gayet uygun.
 
Topuk boyu, modeli ve rengiyle gerçekten tam istediğim gibi olan ayakkabıları detaylı incelemek için BURAYI tıklayabilirsiniz.
 
Keyifli pazarlar...
 
Ayakkabı: Rosegal
 
 

20 yorum:

  1. Çok şıkmış, güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok hoş, teşekkürler Burcucum :)

      Sil
  3. çok güzel canım

    YanıtlaSil
  4. Renk model çok güzel.Buna gladyatör denildiğini de bu sayede öğrendim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Yeşimcim, aslında daha çok düz ve bacakları saran yazlık modellere alıştık onlara gladyatör diyorduk ama bu da gladyatör model ;)

      Sil
  5. Cok güzel bir model güle güle giy 😊

    YanıtlaSil
  6. Ayakkabılar çok şık görünüyorlar.Güle güle kullan ♥

    YanıtlaSil
  7. Çok şık bir ayakkabı...

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel ayakkabı...

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...