Bak Bakalım Blogumda Var mı?

29 Aralık 2017 Cuma

HC Care Cilt Temizlik Ürünleri İncelemesi

Özellikle saç bakım ürünleriyle piyasasında sağlam bir yer edinen Türk markalarından HC Care, son birkaç yıldır cilt ürünleriyle ürün yelpazesini genişletmekte. Hem yerli hem de yabancı markalar arasında üst sıralarda olmayı başaran markanın cilt üzerine geliştirilmiş 4 ürününden bahsetmek istiyorum bugün. Hazır sitesinde bayağı indirim varken, kendinize yeni yıl hediyesi almak istersiniz belki ;)


HC Care Misel Makyaj Temizleme Suyu:
Makyaj temizleme, cildi arındırma ve yumuşatma etkisinin bir arada olduğu makyaj temizleme suyundan başlayalım. Bugüne kadar birçok markanın misel suyunu denedim, su gibi olmasına rağmen yağ gibi kayıp cildimi tertemiz yapan başka bir misel su yok. Yağ derken kafaları karıştırmayayım; su o kadar yumuşak ki, cildi mis gibi temizlerken aynı zamanda o yumuşaklık cildinizde kalıyor.
 
Sadece yüz değil; aynı zamanda dudak ve göz makyajını da iyi temzliyor bu ürün. Özellikle kalıcı lipglosslar için ideal. Sizi hiç zorlamadan dudaklardan arındırıyor kalıcı glossları.
Misel suyun rengini yeşilimsi sanmıştım ama meğer o şişesinin rengiymiş. Plastik ambalajındaki ürün 300 ml.lik ambalajında ve kullanımı çok pratik.
 
Ve o naif kokusu... Uygulama sonrası cildimi hem yumuşacık hem de mis gibi kokuyla bırakıyor. Tüm cilt tiplerine uygun üretilen misel suyu kullandıktan sonra toniğe ihtiyaç kalmıyor. Bence derinlemesine temizlik yapan ürünler arasında üst sıralara Hc Care'inkini koymalı.
 
Hep sorarım sizlere de "Köpük mü, misel su mu" diye :)  Kış döneminde misel su ve temizleme sularını tercih ederken yaz döneminde köpük formdaki ürünleri kullanıyorum.
 
Markanın temizleme köpüğü ise aynı zamanda cildi aydınlatma vaadinde. Yine yumuşak formüllü ürünler arasında yerini alan köpük, ciltteki fazla yağı alarak, cildi arındırıp canlı görünmesini sağlıyor.
Uygulama sonrası sizi iyi temizlenmiş, yumuşak ve canlı bir cilde kavuşturan ürün, renklendirici ve paraben içermiyor.
 
Kurudan yağlıya ve normalden yağlıya olmak üzere 2 çeşidi bulunan tonik, yine cildi germeden derinlemesine temizlik sağlayan ürünler arasında.
Cildin yağ ve nem dengesini koruma vaadindeki tonik yine hafif ve hoş kokulu. İçerisinde alkol olmadığı için, diğer toniklerde olduğu gibi, genzi yakmadan mis gibi temizlik sağlıyor.
 
Sudan çıkmayan, sıcaktan-soğuktan mümkün olduğunca koruyabildiğimiz, güneşe karşı hassas ellerimiz için üretilen ürün, ilk uygulamadan itibaren onarmaya başlıyor, cildi yumuşacık yapıyor.
 
Etkisi de uzun süren krem mis kokulu. Antioksidan içerdiği için çevresel etmenlere karşı koruyan ve bakım yapan ürün 75 ml.lik ambalajında satışa sunulmuş.
Tüm ailenin de güvenle kullanabileceğini düşündüğüm kremin keşke daha fazla gramajlı ambalajları olsa....
 
HC Care markasını bu birbirinden başarılı çalışmaları ve çıkan ürünleri için tebrik ediyorum. Ayrıca, blogger etkinliklerinde de dost firmalar arasında her zaman yerini alması ayrıca teşekkür konusu ;)
 
 
 

16 yorum:

  1. makyaj temizleme suyunu severek kullanıp bitirdim ben :)

    YanıtlaSil
  2. köpüğüm yeni bitti memnun kaldım.. misel suyu ise hala kullanıyorum...

    YanıtlaSil
  3. HC Care'in ben de aydınlatıcı peelingini kullanıyorum.Siyah noktalar üstünde başarılı bir ürün.Şu kalıcı rujlar için de makyaj temizleme suyu iyi gibi görünüyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok iyi temizliyorlar Yeşimcim, bir bak derim ;)

      Sil
  4. Cilt bakım ürünlerini henüz deneyemedim ama merak ediyorum. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de birkaç aydır deniyorum, çok sevdim Sevdacım ;)

      Sil
  5. Ben de saç bakım ürünü vardı. Kızım kaptı götürdü. Keyifli bir ürün çalıştıklarını gösteriyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Safiyecim, hem ürün skalasını genişlettiler, hem de ürünler çok kaliteli ;)

      Sil
  6. Bunlari ben de deneyeyim.makyaj yapmasam da her gün cildimi temizlerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka Deryacım, cilt temizliği önemli :)

      Sil
  7. HC ürünlerini severek kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
  8. saç ürünleri haricinde bir ürün denemedim merak ettim :)

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...