Bak Bakalım Blogumda Var mı?

22 Aralık 2017 Cuma

Dr. Özgür Koldaş-Bahçelievler Şubesi Hakkında...

Geçtiğimiz cumartesi günü sevgili Trendlyandfriendly blogunun sahibesi Nilgün'ün daveti ve Dr. Kamer Koldaş'ın evsahipliğinde Özgür Koldaş Bahçelievler Şubesini ziyaret ettik.

Özgür Koldaş'ın Tunalı Şubesi'nde yapılan işlemlerin tamamlayıcısı olarak nitelendirebileceğimiz; cilt bakımı, kaş tasarımı, soğuk lipoliz, leke giderme, kirpik lifting, manikür-pedikür, epilasyon, tırnak bakımı gibi işlemlerin uygulandığı Bahçeli Şubesi, çok şık dekore edilmiş ve kaliteden ödün vermeden hizmet verme amacında.
Yılların deneyimini bizlerle paylaşan Sevgi Soluk ise bizlere yapılan işlemler hakkında detaylı bilgiler verdi, sorularımızı cevapladı.
 
Bu keyif ve bilgi dolu sohbetimizin ardından şubedeki işlem odalarını gezmeye başladık. Yepyeni ve en üst kalitedeki cihazlar, tek kullanımlık ve tamamen kişiye özel aletlerle yapılan çeşitli uygulamalar hijyen anlamında iç rahatlatıcı ve kesinlikle güven verici.


Buluşmamızda bir arkadaşımıza Hydrofacial uygulaması yapıldı, benim tırnaklarıma da uzman Gül Hanım, birbirinden güzel manikür örnekleri uyguladı.
 
Birbirinden lezzetli ikramlarıyla çok keyifli sohbetlerimize devam ettikten sonra açılışa özel pastamızı da kestik, bol kazançlar dilerim...
Ve açılışa özel pastamız...
Bu keyifli günde, enerjisi bize ve dolayısıyla çekilen karelere de yansıyan Mustafa Abadan'a ayrıca teşekkür ederiz.
 
Bu güzel gün için sevgili Nilgün'e, Özgür Koldaş Bahçeli Şubesi ekibine çok teşekkürler...
 
 
Dr. Özgür KOLDAŞ Güzellik Merkezi- Bahçelievler Şubesi
Bahçelievler 7. Cd. No:42/4 (Faruk Ekin Yanı)
Bahçelieveler/ANKARA
 
Tel: 0 312 222 37 40

 
 
 
 

8 yorum:

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...