Bak Bakalım Blogumda Var mı?

1 Aralık 2018 Cumartesi

Tiyatro: Küllerin Arasından

Geçen haftasonu, çok çok sevdiğim ve yaşam enerjisine, oyunculuğuna hayran olduğum çok sevgili Haldun Dormen'in "Küllerin Arasından" gösterisini izledim.

4. Ankara Komedi Festivali kapsamında tiyatro, stand up, çocuk etkinlikleri ve çeşitli atölyelerin de yer aldığı ve 14-25 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşen festivalde, ünlü duayen'in belirttiği gibi komedi ağırlıklı olmasına rağmen trajedi tarzında oynanan oyun, Haldun Dormen'in yazdığı ve kendisinin yanısıra Defne Yalnız, Almila Uluer, Kerem Atabeyoğlu'nun başrolde olduğu yine harika bir oyundu.

Sanat hayatının zirvesindeyken bir olay nedeniyle uzun süre sahnelerden uzak kalan Cahit Güney'in bir gün geri çevrilmesi pek de mümkün olmayan bir teklif alması üzerine kararsız kalması ve ardından yaşanan olayları konu edinen 2 perdelik oyun, yaralarını saramamış ama aynı zamanda hep umutlarından da vazgeçmemiş karakterlerle bezeli. 

Birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı tiyatro oyunu, Aralık ayı boyunca da İstanbul'da izleyicisiyle buluşacak. Özellikle Haldun Dormen'in performansını ve ustalığını bir kez daha gözler önüne serdiği oyunu kaçırmayın...


6 yorum:

  1. Haldun Dormen'i çok severim! Bilet kaldıysa bakayım ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yazık ki Ankara'da değil artık Başakçım, ama yakın zamanda gelir tekrar...

      Sil
  2. Cok severim Haldun Dormen i 😂

    YanıtlaSil
  3. bende çok severim .izlemeyide çok isterdim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ocak ayında başka bir oyun için geliyor yine ablacım, bi bak istersen ;)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...