Bak Bakalım Blogumda Var mı?

23 Aralık 2018 Pazar

#corumdakisamerhabaetkinligi

Geçtiğimiz hafta tam da bugün, sevgili @makeuppla davetiyle #corumdakisamerhabaetkinligi ne katıldım.
Sevgili Sinem, beni 16 Aralık'ta düzenleyeceği etkinliğe davet ettiğinde şaşırdım, çünkü kendisini tanımıyordum. Ancak, bu güzel daveti de beni ayrıca mutlu etti. Etkinlikler, yeni arkadaşlıklar kurmak ve güzel anılar biriktirmek için hepimize bir vesile. Bu nedenle Sinem'in davetini de seve seve kabul ettim.

Farklı şehirlerden bloggerlar ile biraraya geldiğimiz o gün, keyifli dakikalar geçirdik. Otobüs yolculuğumuz ise sevgili Nilgün'le de ayrı güzeldi.
Sevgili Lerzan'la da etkinlikte karşılaşınca pek bir mutlu oldum. Dedim ya, ortak noktada buluşmanın, görüşmenin hasret gidermenin keyfi bambaşka...Etkinliğin, şehirdışında olması nedeniyle gün yoğun ve koşturmaca içerisinde geçiyor. Dönüşte farkettik ki birlikte pek fazla fotoğrafımız olamamış. 

Sinem, o gün için çok güzel hazırlanmıştı. Samimiyeti ve güleryüzlü evsahipliği için kendisine ayrıca teşekkür ediyorum :) Umuyorum en kısa sürede tekrar yüzyüze görüşebiliriz...
Gelelim etkinliğimize destek olan sponsorlarımıza(Alfabetik sırayla)
@ankaralrcom, daha önce deneyimlediğim ve çok severek kullandığım ürünlerden oluşan şık bir paket hazırlamış. Micro Silver diş macunu ve aloe vera box set ürünlerini ürün üzerine tıklayarak okuyabilirsiniz. 
@askurukahvecisi, çok sevdiğim Türk kahvesi ile bizlerleydi. Tadını beğendiğim kahveye siz de bir şans verebilirsiniz.
Daha önce buzdolabında ürün saklamak için stretch filmler ya da saklama kapları kullanırdık değil mi? @balsarwax, bizlere yepyeni bir çözüm önerisi sunuyor. Çiğ ürünler dışında her türlü malzemeyi saklamak için balmumu içeren ve saklayacağımız ürünün şeklini alan sağlıklı bir çözüm bu. Farklı ebatları bulunan ürünün kullanma süresi maximum 6 ay. Sağlık için mutlaka denenmeli diyorum.
Birbirinden güzel kokulara sahip parfümlerinin yanısıra mis kokulu body mist seçenekleriyle @bargelloperfume yine çok sevdiğim kokularıyla buluşturdu bizleri. 
Daha önce farklı çeşitlerini deneyimlediğim @biomedtr diş macunları içerisinden bu kez Hindistan cevizli olanını deneyeceğim.
Oyunculuğunu beğendiğim Whoopi Goldberg'in yazdığı Biri "Beni Tamamlıyorsun" Derse Kaç! kitabı @garajkitaplar dan. Bakalım, yazarlığı da oyunculuğu kadar iyi mi?
Eğlenceli bir anlayışa sahip @golonyacologne, 4 farklı çeşidi bulunan kolonyalarıyla tanıştırdı bizleri. Özellikle yaz mevsiminde incir kolonyasını çok severek kullandığım için bu markadan da tercihim bu yönde oldu...
Benim gibi ütüden hiiiç hoşlanmayanlar için @highgenic harika bir ürün çıkardı. Çamaşırları ütülemeden kırışıklıkları gidermek için üründen birkaç kez sıkmak ve elinizle çamaşırı düzeltmek yeterli ;)
@inventionbilisim, çok şeker davetiyeler ve üzerinde isimlerimizin yazılı olduğu açacak hazırlamış.
Daha önce hiç denemediğim ancak, tam anlamıyla smoothie tadındaki boza @karemisatolyesi nden.
@kozmetikkatalog un gönderdiği  Huncalife markasına ait gündüz kremini ilk kez deneyimleyeceğim. Bakalım cildimdeki etkisi nasıl olacak...
Bitkisel içeriğe sahip gibi görünen @lecharmenaturel ürünlerini denemeye başladım bile...
Bir eğlenceli marka da @littlejoetr  Mis gibi araba kokusu ama çok şeker ve sevimli bir tasarıma sahip :)
@nayscollection, bir sürü ürününden oluşan harika bir paket hazırlamış. Daha önce deneyimlediğim ürünleriyle ilgili yazımı sizlerle burada paylaşmıştım. Şimdi ise bu pakettekileri deneyimleme zamanı...
@nevacolor un saç boyası deneyimini bu kez teyzemden alacağım.
@otacibitkisel özellikle kuru/boyalı/yıpranmış saçlar için olan şampuanı ve deneme boy ürünleriyle bizlerleydi. 
@peloidpelomin daha önce de kullanıp bitirdiğim ve detaylı yazısını burada sizlerle paylaştığım zengin doğal içerikli cilt maskesi göndermiş.
@rebacide mis kokulu minik sabunlarını göndererek etkinliğe katkıda bulunmuş. 

Bebekler ve yetişkinler için ağız bakım ürünleri sunan @rocs_turkiye, çok şık bir kutu içerisinde ağız bakım ürünleri yollamış. 
@rosemixnaturalcosmetics, Isparta'nın meşhur gül kokulu 2 farklı krem çeşidini yollamış. Kolonya çeşidi de bulunan markanın bu ürünlerini de denemeye başlıyorum.
ECOCERT sertifikalı ürünlerle üretim yapan @shrubdogalkozmetik in bu yüz temizleme jeli, en merak ettiğim ürünler arasında. 
@sirazu.com.tr nin bu kablo koruyucusu, gerçekten çok işime yarayacak...
Son birkaç gündür deneyimlediğim temizleme jeli @soitenn_krem markasına ait. Deneyimlerimi en kısa sürede sizlerle paylaşacağım.
Ağız ve diş sağlığına ekstra önem veren marka @tello.turkiye fırçasını eczanelerden temin edebilirsiniz. 
Daha önce de farklı şampuanlarını deneyimlediğim @yvesrocherturkiye bu kez geri dönüşümlü ambalajdan üretilmiş ve bitkisel içerikli şampuanıyla bizlerleydi. 

Bu güzel gün ve hediyeler için Sinem ve sponsorlarımıza çok teşekkürler. Deneyimlerim en kısa sürede bloğumda ve instagram hesabımda olacak. Bu arada ürün deneyimlerini #corumdakisamerhabaetkinligi hashtagiyle takip edebilirsiniz...











10 yorum:

  1. Güzel bir etkinlik olmuş.Güzel ürünler dikkatimi çekti.İpuçlarını not aldım..Teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel bir etkinlik olmus 😊

    YanıtlaSil
  3. güzel etkinlik olmuş sponsorlar da harika güle güle kulla hepsini..

    YanıtlaSil
  4. Ben bu yazilara yorum yazmamis miyim sasirdim simdi 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazmışsın canım da benim bloga girmem sorunluydu ve yayınlayamamıştım...

      Sil
  5. ne güzel böyle etkinliklerde bulunmak,tebrik ederim sizleri..✔😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, arkadaşlarla buluşmak için güzel bahaneler...

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...