Bak Bakalım Blogumda Var mı?

26 Ocak 2016 Salı

Fresh'n Soft Kisisel Bakim Urunleri

Bugün blogumda tanıtacağım ürünler, geniş ürün yelpazesine sahip ünlü marka Fresh'n Soft'un, denemiş olduğum ürünlerine yönelik olacak.

Daha önce de kullandığım makyaj temizleme mendilleri hakkında "taze bittiler" yazılarımda kısaca bahsetmişim ama şimdi biraz daha detaya inelim.
2 çeşidi bulunan makyaj temizleme mendillerinden pembe ambalajlı olanı; kuru ve hassas ciltlere yönelik bir ürün. Aloe vera içeren mendiller petek dokulu ve yumuşaklar. Günlük ve ağır olmayan makyajları gayet güzel temizliyor. Geçtiğimiz aylarda soğuk havasından etkileneceğimden emin olduğum yurtdışı seyahatlerimde kullandım ve cildim karma olmasına rağmen bu mendillerden gayet memnun kaldım. Kullandıktan sonra ekstra bakım kremi kullanmama bile gerek kalmadı. Bu arada sevgili Audrey'den öğrendiğim bir bilgi: Bu mendili fırça temizliğinde de kullandım ve gayet işe yaradığını da test ettim, onayladım. Mavi ambalajlı olanı ise aynı yumuşaklığa ve dokuya sahip. Temizlemesi de gayet güzel ve normal şartlarda kesinlikle karma ciltlerin kullanacağı bir ürün.
Yumuşacık pamuklarla üretilen bu kulak çubuklarını, daha çok göz makyajım sırasında yaptığım hataları temizlemek için kullanıyorum. Hassas göz çevresini tahriş etmeyen çubuklar, 2 farklı ambalajında satışa sunulmuş.
Markanın asetonsuz olarak üretilen oje çıkarıcısı 200 ml.lik ambalajında. E vitamini içeren ürün, özel formülüyle kolay kırılan tırnakları ve tırnak trafındaki deriyi koruma vaadinde. Açık renk ojeleri kolaylıkla temizleyen oje çıkarıcı ne yazık ki koyu renkli ve dokulu ojeleri temizlerken zorlanıyor. Bir de kokusundan inanılmaz rahatsız olduğumu söylemek zorundayım. Asetonsuz olmasına rağmen neden ağır koku, anlayabilmiş değilim.
Yine 2 farklı çeşidi olduğunu bildiğim makyaj temizleme pedlerinden "classic" olanı, dikişsiz ve yine yumuşak pamuk içeriyor. Güzel temizliyor, kullanırken dağılmıyor-parçalanmıyor. Paket içerisinde 70 adet bulunan pedler, yaklaşık 2 ay kadar sizi idare edebilir.
İlk defa dün deneyimlediğim ter emici yapraklar, ped şeklindeler. Kullanmadan önce kıyafetime yapışmayacağını, yapışsa da bir süre sonra yapışkanının gidebileceğini düşünerek biraz tedirgin olmadım değil. Fakat, düşündüğümün aksine kıyafetime sabitlenmesini ve gün içerisinde ıslaklık vermeme hissini sevdim. Yapısı da ince olduğundan kullanımı rahat ve pratik. Ter ve kokusu konusunda kozmetik ürünü kullanamayan kadın-erkek herkesin kullanabileceği mendillerden, kutu içerisinde 14 adet bulunuyor.

*Ürünler, burada ve burada yazdığım etkinliklerde sponsor firma tarafından gönderilmiştir. Görüşlerim kişisel ve objektiftir.



22 yorum:

  1. Oje çıkarıcıdan bende pek memnun kalmadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ağır kokusu olmasa. Firma yetkilileri sesimizi duyacaktır diye ümit ediyorum :(

      Sil
  2. Mendilleri ben de severek kullanıyorum. Ama o asetonun kokusu yok mu, işkence gibi. Yazın kullandığım bu kadar rahatsız etmemişti ama şimdiki daha da fena.

    YanıtlaSil
  3. aseton hariç hepsini çok beğenerek kullanıyorum aseton bence başarısız..

    YanıtlaSil
  4. bu markanın asetonu olduğunu bilmiyordum canım emeğine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Var canım ama ne yazık ki bu şekilde var :(

      Sil
  5. Bu mendillerin pembe olanını ben de severek kullandım canım. Gerçekten başarılı.

    YanıtlaSil
  6. Makyaj temizleme mendillerini makyajın kabasını almada kullanıyorum ve bu markayı da beğenmiştim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii, günlük makyaj temizliğinde de yeterli hatta :))

      Sil
  7. Ter emici yapraklardan almalıyım (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dene canım, işine yarayacağını düşünüyorum :))

      Sil
  8. Fresh'n Soft makyaj temizleme mendillerini çok beğendim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi. Senin gibi cildi hassas olanlar için bile gönül rahatlığıyla kullanılabilecek türden...

      Sil
  9. Çok seviyorum bu markayı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, birçok başarılı ürün çeşidine sahip :)

      Sil
  10. ter emici yaprak iyiymiş. Bilmiyordum böyle bir ürün olduğunu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet. Ve sanıyorum başka markada böyle bir ürün çeşidi yok...

      Sil
  11. Makyaj temizleme mendilleri özellikle zor zamanlarda kurtarıcı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle. Seyahatlerimde yanımdan ayırmıyorum özellikle :)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...