Bak Bakalım Blogumda Var mı?

22 Ocak 2016 Cuma

Elancyl Sarmaşık Ekstreli Duş Jeli

Elancyl Duş Jeli, kış aylarında iyice hassaslaşan cildinizi içeriğindeki sarmaşık ekstresi ile nazikçe, kurutmadan, tahriş etmeden temizler, yumuşatır, rahatlatır ve ferahlatır. Aromatik kokusu ile uyanmanızı sağlar. Sabun içermeyen, canlandırıcı özelliğe sahip sarmaşık özlü içeriği toksinlerden arındırır.


Cildinizi her gün temizlemek, kirlerden arındırmak cilt sağlığı için çok önemlidir. Kendinizi daha iyi hissetmek, güne daha sağlıklı ve huzurlu başlamak, ancak sağlıklı bir duş ile mümkündür.



Güne başlarken duşunuzu gerçek bir keyif anına dönüştürün.

Hoş kokusu, taze ve canlandırıcı aromatik notaları ile Elancly Duş Jeli enerji verici etkiye sahip. İçeriğinde bulunan sarmaşık ekstresi sayesinde cildin toksinlerden arınmasına yardımcı olurken, fazla su depolamasını engeller. Canlandırıcı özelliği ile cildi nazikçe temizlerken, enerji verir.


Duşta günlük bakımınızda ıslak cilde banyo süngeri ile beraber masaj yaparak uygulayın ve bol su ile durulayın. Tüm vücudunuza, istediğiniz sıklıkta kullanabilirsiniz. Yıkama bazı çok yumuşaktır. Dermatolojik olarak test edilmiştir. AB Standartlarında Fransa'da üretilmiştir.


Elancyl Gel Douche Tonifiant Eczane Satış Fiyatı: 200 ml 29 TL

2 yorum:

  1. Bir duş jeli için fiyatı fazla yüksek bana göre ama iyi bir etkisi varsa alınabilir.

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir ürün. Kisin cilt çok kuruyor gerçekten de.

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...