Bak Bakalım Blogumda Var mı?

2 Ocak 2016 Cumartesi

#ebruylakisamerhaba dedik...

Geçtiğimiz ay, birçok organizasyon gerçekleşti Ankara'da. Katıldıklarımdan ilki; sevgili Ebru'nun 19 Aralık günü, Emek'te bulunan, Kezzban Cafe Patisserie'de gerçekleştirdiği, #ebruylakisamerhaba oldu.


Buluşmanın mimarı Ebru, kışa girerken düzenlediği etkinlikte renk olarak, favorim maviyi seçmişti. Dolayısıyla o gün hepimiz maviydik :)
Ve tabii masamız da...
Daha önce birçok organizasyonda ev sahipliği yapan Ebru, masa süslemelerine de imza atmıştı. Bu arada Instagramda Okyanus Hobi Tasarım  hesabında, çeşitli organizasyonlarınız için birbirinden güzel hatıra ürünler hazırlıyor.
O gün, sanıyorum ülkemizde ilk ve tek "Para Koçluğu" yapan Pelin Narin Tekinsoy, bizlere paranın doğru kullanımı, yaşamımızdaki ve bizdeki etkisi, paranın amaç-araç mı olduğunu soru-cevap şeklinde bizlerle paylaştı ve çekilişle Gülsen arkadaşımıza kitabını hediye etti.
Kezzban Cafe'nin eğlencesi menüsünden ve ikramlarından tatmak da ayrıca keyifliydi. Ve Tatlimo'nun enfes truffları..
Ralila'dan Rahmi Bey ise bizlere organik ürünlerden, hayatımızdaki yeri ve öneminden bahsetti ve üzüm çekirdeği ekstraktını, etkinliğe katılan tüm arkadaşlarımızın ellerinde denedi.
Ve etkinliğin finali, blogger arkadaşımız Nurşen Hanım'ın kendi elleriyle yaptığı harika pasta ile yapıldı.
Bir diğer sürpriz de sevgili Gülten ablanın, etkinliğe katılan tüm bloggerlara hediye ettiği mavi şal. Yüreğine sağlık ablacım :)
Ve sponsorlarımız:
Mustela-Ankara Bölge Sorumlusu sevgili Eda Hanım, etkinliğimize bizlerle oldu ama çok kısa süre kalabildi. Bizlere hediyesi ise, kızım için kullandığım ürünü şampuan oldu. Ürün hakkındaki detaylı yorumlarımı buradan okuyabilirsiniz.

Blogger dostu HC Hair Care, önceden beridir severek kullandığım hızlı saç kurtarma ve canlandırma terapisi ile bu etkinlik sayesinde tanıştığım kolay tarama spreyi ile bizlerleydi.
Kışın soğuğundan bizi kurtarmak ve makyajımızı kolay ve iyi temizleyebilmemiz için Bioderma, Atoderm serisinden yukarıdaki harika 3lüyü ve misel solüsyonunu göndermiş.
Eşarp ya da şapkayı sürekli kullananların çok beğeneceği ürünse LeSoleil'in güneş görmeyen saçlar için şampuanı. Detaylı yorumlarımı bu yazımda okuyabilirsiniz.
Blogger dostu Bebak ise, ilk defa deneyimleyeceğim makyaj temizleme pedleri ve el-yüz-vücut losyonu ile bizlerleydi. Detaylı yazımı buradan okuyabilirsiniz.
Birbirinden lezzetli ve özellikle yeni ürünlerinden oluşan kocaman bir paketle Pakmaya, etkinliğimizdeydi.
Bebek ürünleri satışında en çok tercih edilen markalardan biri olan Baby Corner, bize şeker gibi hediyeler göndermiş.
Organik ürün sertifikalı Eco Cotton'un bu mutfak havlusuna bayıldım. Organik ev tekstilinin dünya çapında kabul edilen GOTS ve OEKO-TEX sertifikalarıyla kalitesini belgelemiş öncü markası Ecocotton çevreye saygılı ve sosyal sorumluluk anlayışı içinde üretimlerini yapmakta olup sadece ev tekstilinde değil organik çocuk zıbınları, bornozları gibi ürünlerlede çeşitliliğini her geçen gün artırarak Türkiye ve yurtdışında tercih edilen bir marka haline gelmiştir.
Meme kanserine karşı çeşitli çalışmalar gerçekleştiren ve ilk defa bir blogger etkinliğine katılan ABS Alçı, takvim-ajanda ve bizim gibi gezginlerin ihtiyacı şarj cihazı ile bizlerleydi.
Yuva Maya'nın hediyeleri ise tam tekmil bizi mutfağa sokacak türden :)
Ralila Organik'in hediyesi ise lezzetli mi lezzetli organik siyah üzüm suyu.
Doğadan, tam da kışa yakışır zencefil-limon çayı ve şık bardağıyla güne renk kattı.
Ve Saçım Şahane, kışın soğuk ve ayazından kuruyan saçlarımız için deneme boy ürünleriyle bizlerleydi.
Ve enfes makaronları ile Tatlimo. Evde baba-kız yemek için yarıştılar desem :)
Başta, bu güzel günün mimarı Ebru olmak üzere, katılan tüm sponsorlarımıza çok çok teşekkürler :)  Yayınlarımızı #ebruylakisamerhaba hastaghiynden takip edebilirsiniz.

10 yorum:

  1. :) Biz bize olduğunuz bir etkinlik olmuş.

    YanıtlaSil
  2. Mavi tema çok hoş olmuş :)

    YanıtlaSil
  3. çok güzel bir gündü bir arada olduğumuz için ayrıca mutlu oldum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle, umuyorum en kısa sürede tekrar görüşelim :)

      Sil
  4. Mavili etkinlik tam sana göreymiş :) Güle güle kullan yeni cicilerini.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet evt, tam benlikti. Herşey heryer mavi :))
      Çok teşekkürler sevdacım :)

      Sil
  5. Harika bir buluşmaydı..
    Bu etkinlik ile ilgili benim yazımı da okumak isterseniz :
    http://www.ankaraetkinlik.com/ebruylakisamerhaba-bulusmasi/
    Bir başka etkinlikte yeniden görüşebilmek dileği ile sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, herşey güzeldi :)
      En kısa sürede görüşücez :))

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...