Bak Bakalım Blogumda Var mı?

8 Ocak 2016 Cuma

Erkek Giyiminde Oncu Marka: Pierre Cassi

Son birkaç yıldır adını, eşimden dolayı sıkça duyduğum bir marka bugün blogumun konuğu.

Erkek hazır giyim ürünleri üretimi yapan marka, kurulduğu 1970 yılından beri çizgisini bozmadan yoluna devam ediyor. Ürünlerini, Almanya, Avusturya, Rusya, Yunanistan, Türkmenistan, Tunus, Cezayir ve Fas'ın da bulunduğu 42 ülkeye ihraç ediyor.

%100 Türk üretimi ve yerli sermaye bileşimiyle Pierre Cassi, Türkiye ve dünyada 100'e yakın şubesiyle ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Gömlek, pantolon, takım elbise, palto, mont, takım elbise, spor kıyafetler ve blazer ceket, kol düğmesi, atkı gibi çok çeşitli ürün yelpazesi bulunan markanın, ayrıca erkek bebek ve çocuklar için de spor takım elbise, spor gömlek, bebe takım elbise, gömlek, mont gibi ürünleri mevcut.

2015 yılından beri slim fit gömlek ve dar paça pantolon modelleriyle erkeklerin giyimine şık bir anlam yükleyen marka, hem klasik, hem spor modelleriyle erkeklerin farklı tarzlar yaratmasına yardımcı.
Firma, Pierre Cassi ve Wingsmen adıyla bayilik vermeye devam ediyor. Kaliteli ürün ve kaliteli işçilikle birleşmiş tasarımlarıyla göz dolduran marka, ortaklık yapılabilecek en önemli isimlerden biri.

*Görseller, firmanın sitesinden alınmıştır.

7 yorum:

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...