Bak Bakalım Blogumda Var mı?

3 Ocak 2016 Pazar

ABS’den tüm iç mekanlara “hava katan” çözümler

İç mekanların vazgeçilmez yapı malzemesi alçı; ABS Alçı’nın 34 yıllık tecrübesi ve uzmanlığı ile evlerde, ofislerde ve ihtiyaç duyulan tüm iç ortamlarda hava kalitesini arttırmaya yardımcı oluyor! Kısacası, ABS Oxicoat ve ABS Alize serisi ürünler iç mekanlara her anlamda hava katıyor...



Türkiye’nin en önemli alçı üreticilerinden ABS Alçı ve Blok Sanayi A.Ş. ürettiği yüksek kalitedeki alçı ürünleriyle hem yerli hem de yabancı piyasada adından sıklıkla söz ettiriyor.

Firmanın son dönemde ürün gamına eklediği iki yeni ürün serisi ise günlük yaşama doğrudan etkisiyle ön planda. Günümüzde giderek kalabalıklaşan iç mekanlar ve çevresel etkilerle giderek kirlenen hava, bu alanda yenilikçi çözümlere ihtiyaç doğuruyor. Havalandırma ve ortamdaki hava kalitesini artırmaya yardımcı özellikleriyle ABS Oxicoat ve ABS Alize serisi ürünler tam da bu gibi sorunlara çözüm olarak tasarlandı.


ABS Oxicoat Serisi Ekolojik Toz Alçılar; kötü kokuları yok ederek ortam havasını düzenliyor. Doğal elementlerden oluşan bu ürün, küf ve bakteri oluşumunu önlerken, nem seviyesinin dengelenmesinde de aktif rol oynuyor. ABS Oxicoat serisi ürünler, zararlı gazları azaltarak daha ferah bir ortam sağlanmasına yardımcı oluyor.


ABS Alize Hava Temizleme Özellikli Akustik Tavan Plakası ise; ortamlarda mükemmel akustik değerleri sağlayan, aynı zamanda havadaki kötü koku ve zararlı elementleri absorpsiyon yolu ile ortadan kaldıran bir alçı tavan plakasıdır. ABS Alize; üstün teknolojisinin yanı sıra farklı yüzey perforasyon alternatifleri sayesinde estetik görünümlü tavanlar oluşturuyor. Çekirdeğindeki özel bileşimi kötü kokuları engellerken, yüzey perforasyonu ile akustik olarak gelişmiş iç mekanlar sağlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...