Bak Bakalım Blogumda Var mı?

16 Ocak 2016 Cumartesi

#nilgunlehosgeldinyeniyil dedik...

Geçtiğimiz ay katılmış olduğum bir diğer etkinlik de sevgili Nilgün'ün yeni yıla merhaba dediğimiz şık etkinliğiydi...

Blog dünyasına hem hızlı, hem de sağlam adımlarla giriş yapan Nilgün, ilk kez düzenlediği etkinliği için özenmişti. Mekan olarak seçtiği Butikek, üst katını bize ayırmış, bu sayede organizasyonun daha bizbize olması sağlanmıştı.
Masa kartlarımız, Nilgün'ün davetlileri arasında yer alan blogger arkadaşımız Sevgi'nin maharetli ellerinden çıkmıştı.
Nilgün, etkinlik günü kendi diktiği mor tulumuyla çok şıktı.
Etkinlik günü bol bol fotoğraflar çektirdik, bol bol sohbet ettik. Kendi adıma çok güzel vakit geçirdiğim günlerden biriydi :)

Etkinliğimize ekstra tat katan markalardan Tatlimo, Ankara yetkilisi Alptekin Bey aracılığıyla bizleri yeni lezzetleriyle buluşturdu.
 Nefis meyve ve kek toplarını mutlaka deneyin derim. İçlerinde bir de kestaneli olanı var kiii...
 Bu arada, etkinliğe renk katan diğer isimler de Revox'tan Gamze Hanım ve Farmasi'den Elif Hanım.
Ve etkinlik günü bizleri yalnız bırakmayan diğer firma ve hediyeleri...
Revox markasını, yine bir etkinlik vesilesiyle tanımıştım. At kuyruğu şampuanının, dökülmeyi önleyici özelliğini okuyunca eşim denemek istedi. İyi ki denemiş, yıllardır kullandığı şampuanını terketti. Şampuanla ilgili detaylı yazım burada. Saç kremi deneyimlerimi ise denedikten sonra sizlerle paylaşıcam.
Farmasi, kirpikleri uzun ve dolgun gösteren maskara, pratik ve işlevsel ruj-gloss ile o çok merak ettiğim çay ağacı özlü balmı ile bizlerleydi. Deneyimlerim yakında blogda olacak.
Blogger dostu Dermadolin, tam da kışın ihtiyaç duyduğumuz ürünleriyle bizlerleydi. Çok sevdiğim nemlendirici el bakım kremiyle ilgili yazımı buradan , şampuan deneyimimi buradan okuyabilirsiniz.
Cecile, son dönemlerde favorim olan mat glossu ile yaza uygun tonda pembesi ile yazısını burada paylaştığım ojeyi yollamış.
Prozinc, yeni ürünü Kinoalı serisi ile boyalı saçlara farklı bir bakım sunuyor. Çok teşekkürler...
Kertil Çam'ın kolonyaya verdiği farklı bakış açısını çok sevdim. Hem adıyla hem de kalıcı kokusuyla kolonyadan fazlası diyebileceğim ürün için çok teşekkürler. Detaylı yorumlarımı bu yazımda okuyabilirsiniz.
 
Vanilya kokusunu seven birine en güzel hediyelerden biridir vanilyalı koku çeşitleri. Ekoz Kozmetik'e çok teşekkürler...

Pakmaya, birbirinden lezzetli tatlarını içeren kocaman bir paket göndermiş. Parça çikolatalar ve damla sakızlı muhallebi favorimiz oldu.
Topicrem, temizleme suyu ve paraben içermeyen nemlendirici kremiyle bizlerleydi. Temizleme suyu deneyimlerimi buradan okuyabilirsiniz.
Güneş görmeyen saçlara özel şampuan LeSoleil yorumlarını, bu yazımda sizlerle paylaştım.

Doğadan, tam da kışa uygun çay çeşidi ve kış temalı kupasıyla bizlerleydi.
Birbirinden güzel tablolarıyla sitede kaybolacağınız Tabloda.com, özellikle birbirinden şık ve güzel kabartmalı ve kanvas tablolarıyla göz dolduruyor. Siteyi mutlaka inceleyin derim.
 
Aspire, yaban mersini meyveli ve 0 kalori- 0 şeker- 0 yağ içeren içeceğini göndermiş. 1 kutu Aspire tükettiğinizde 200 kalori yaktığınızı biliyor muydunuz?
Fresh'n Soft, çok çeşitli ürün yelpazesi bulunan firmalardan. Detaylı yazısını burada paylaştığım markaya ait birçok çeşitten oluşan paket için çok teşekkürler...
Bir blogger dostu firma daha: HC Hair Care, severek kullanıp bitirdiğim hızlı saç kurtarma terapisi göndermiş. Yedeklemiş olduğum ürün hakkında mini açıklamalarım burada., detaylı yazım da burada.
Evdeki 2 Al Pacino hayranına en güzel hediyelerden biri de PlusCanvas'tan geldi. Şimdi, bir başka film karakteriyle birlikte duvarımızı süslüyor bu tablo.
Kızım, doğduğundan beri severek kullandığımız marka Mustela'dan bebe şampuanı. Bir yedeğimiz oldu, yaşasın :) Ürün hakkındaki detaylı yorumlarımı bu yazımda bulabilirsiniz.
Plastik içermeyen yapısı ve organik pamuktan üretilen Natracare deneme paketi. Piyadaki birçok markayı solladığı gerçeğini yabana atmayın. Denemeyenler ise mutlaka şans vermeli.
Saçım Şahane, Sheido'nun yan markası Senscience'den şampuan ve saç kremi göndermiş. Saçlarım yağlı yapıda olmasına rağmen özellikle deniz-kum-güneş üçlüsü nedeniyle kuruyacak ve cansızlaşacak saçlarım için kullanacağım.
Çorlu Butik Kurabiye, hem etkinliğe uygun teması hem de lezzetli oluşuyla benden artı puanı aldı. Bu tarz kurabiyelerde baskın margarin ya da tereyağ kokusundan hoşlanmayan biri olarak bu markanın kurabiyesini beğendim.

Pierre Cassi'den çok şık bir erkek gömleği. Pamuk oranı fazla olmasına rağmen kolayca ütülenmesine çok şaşırdım. Marka ile ilgili detaylı bilgiler içeren yazım burada.

Sevgili Nilgün'e bu güzel ve eğlenceli gün için, tüm marka ve firmalara da bizleri yalnız bırakmadığı için bir kez daha teşekkürler. Ürün deneyimlerim blogda olacak, takipte kalın. 




26 yorum:

  1. ÇOk güzel bir gündü senin katiliminla da. İnşallah en yakın zamanda görüşmek dileğiyle canım arkadaşım. Güzel yorumların için çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  2. Hepiniz bir arada görmek güzel oldu.Harika bir gün olmuş belliki...

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten başarılı bir blog tasarımı olmuş. Başarılarınızın devamını dilerim.

    blogdelidolu.wordpress.com

    Benim blog adresimi ziyaret ederseniz sevinirim görüşünüz benim için değerli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Serdar Bey, hemen bakıyorum...

      Sil
  4. tablolara bayıldım çk güzeller :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi, seçsem sanırım ben de bunları alırdım :))

      Sil
  5. Belki ki güzel bir etkinlik olmuş :)

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel bir etkinlikti bu zevkle takip ettim instagramdan :)

    YanıtlaSil
  7. güzel bir etkinlik olmuş mor elbisenize bayıldım sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, Nilgün o gün harika görünüyordu :))

      Sil
  8. Herşey çok güzelmiş...

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel bir etkinlik düzenlemiş Nilgün Hanım.. Hepiniz harikasınız.::)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, ilk olmasına rağmen çok başarılıydı :))
      Sevgiler...

      Sil
  10. Çok güzel bir etkinlik olmuş...

    YanıtlaSil
  11. İstanbul'da olmak ve sizlerle tanışmak isterdim doğrusu.

    YanıtlaSil
  12. Meyve ve keklerde aklım kaldı etkinlik dediğin böyle olur:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok taze ve leziz olması da cabasıydı :))

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...