Bak Bakalım Blogumda Var mı?

9 Kasım 2014 Pazar

Magic Splash Doğal Canlandırıcı Yüz Yıkama Jeli ve Anti-Akne Jel

Özellikle ergenlik döneminde cildin aşırı derecede yağlanması ve bozulması son derece can sıkıntısına yol açıyor ne yazık ki. O dönemler aklıma geldi de, sanırım ben gerçekten çok şanslıydım bu konuda. Annemin, beni küçük bir kozmetik dükkanına götürerek aldığı cilt temizleme ürünleri sayesinde 1 tane bile sivilce çıkmadan atlattım o dönemi.

Sadece ergenlik döneminde değil; fazla yağlı gıda tüketimi, kullanılan bazı ilaçların yan etkisi, yaşadığımız bölgenin sıcak iklimli olması, geçirilen bazı hastalıklar, yağ bezlerinin(hormonal olarak) fazla yağ salgılaması, bilinçsizce kullanılan kozmetik ürünleri vs. nedeniyle cildimiz yağlanıyor.

Ve ne yazık ki, bu yağlanma sonrası cilt yüzeyimiz parlak bir görünüm alıyor, siyah noktalarımız oluşuyor/belirginleşiyor, geniş gözeneklerimiz oluyor.

Yukarıda saydığım cilt yağlanma sorunlarına, (sağlık konusunda tıbbi yardımın dışında) geçici ve/veya kalıcı yöntemler bulabilmek mümkün. Fazla yağlanma sorununu içten çözmenin yanısıra doğal içerikli cilt temizleyici ürünlerini de kullanmak gerek.

İşte bu noktada, gözenekleri kapatmadan, cilt yüzeyinde bulunan fazla yağı temizleyecek ve cildi yormadan yıpratmadan sağlıklı bir görünüme kavuşturacak ürün önerim olacak sizlere:

ergenlik, cilt, cilt temizliği, anti akne, temizleyici, jel

Öncelikle Magic Splash Doğal Canlandırıcı Yüz Yıkama Jeli:

Cildinizde oluşan fazla yağı temizlemek üzere özellikle yağlı ve karma ciltler için geliştirilmiş bu yıkama jeli; adaçayı, ardıç tohumu, kekik, aynısafa, balkabağı çekirdeği, hamamelis, kayışkıran kökü gibi bitkilerin ekstraktı ve bazı kimyasal maddelerden üretilmiş. Günde 2 defa cildinizi bu ürünle temizlemeniz gerekiyor.

ergenlik, cilt, cilt temizliği, anti akne, temizleyici, jel


Kötü bir kokusu yok, fakat narenciye kokusundan hoşlanmayanlar bu durumdan biraz rahatsız olacaktır. Pompalı ambalajı, ürünü fazla almanızı engelliyor. 2 pomp cildinizi temizlemeye yetiyor. Ardından bol suyla duruluyorsunuz. Cildi güzel temizlediğini ve ferahlık hissi verdiğini rahatlıkla söylerim. Kullanım sonrası ciltteki fazla yağı almasına rağmen cildi germediğini ve kurutmadığını gözlemledim. Ayrıca, uygulama sonrası günde de cildin fazla yağlanmasını da bir nebze engelliyor. Ben, makyajlı cilt temizliğinde değil; özellikle yağlanma sorununa karşı kullandığım günlerde deneyimim bu şekilde. Jeli düzenli olarak kullanan kişilerde etkisinin daha fazla olacağına eminim.


Magic Splash Anti-Akne Jel:

Özellikle ciltte oluşan sivilceler üzerine uygulanan bir jel krem. Tabii, sivilcenin oluşmaya başladığı bölgelere de uygulanması, sivilcenin küçük çıkmasına ve/veya çıkmamasına yardımcı olacaktır. Sadece yüz değil vücut için de kullanılabilen bu jel, 10 adet küçük tester poşeti gibi poşet içerisinde yer alıyor.



Çay ağacı yağı, Vitamin E ve Naturel yağ komplexi ile zenginleştirilmiş içeriği aynı zamanda cildin rahat nefes almasına da yardımcı oluyor. Yüz yıkama jelinin ardından yine günde 2 kez uygulanabiliyor.



Ürünleri detaylıca incelemek ve satın almak isterseniz burayı ve burayı tıklayabilirsiniz.

*Etkinlik hediyesidir. Görüşlerim kişisel ve objektiftir.

4 yorum:

  1. Ne güzel marka ismi, sihirli herseye varim zaten :D Sükür akne sorunum yok artik, ama dönem dönem ergenlege girip cikmiyorda degilim ;) güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte o ara dönemlerde işime yaradı bu ürün benim de :) Sağol canım...
      Ben de sihirli olan herşeye varım, oleeeyyyy :))

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...