Bak Bakalım Blogumda Var mı?

17 Kasım 2014 Pazartesi

Cyrene Biomimetic Keratin Deep Conditioning Saç Maskesi

Özellikle kuru ve yıpranmış saçlar için çözüm üretme iddiasında bulunan bu maskeyi, yaz dönüşü kuruyan saçlarıma fayda sağlaması için kullandım.


"Biomimetic" terimini ilk kez duyduğum için internetten kısa bir araştırma yaptım. Öğrendim ki, biomimetic; insan vücudunda oluşan sorunlara karşı, insan modellerinden ilham alarak sorunu çözüme kavuşturmak anlamına geliyormuş.

Bir üründe böyle bir terim gördüğümüzde beklentimiz de yüksek oluyor doğal olarak. Kullandığım 25 ml.lik 2 deneme boyu ve toplam 8 kez kullanabildiğim ürünle burada ürün hakkında ahkam kesecek değilim. Sadece, benim saçlarımda oluşan değişikliklerden bahsedebilirim ancak.

saç maskesi, doğal, naturel, saç, saç bakımı


Organik Shea yağı ve hindistan cevizi yağı da bulunan, nispeten katı kıvamlı bu maske, gayet hoş kokuyor. Duş sonrası tüm saçıma uyguladığım maske, koyu kıvamlı olmasına rağmen saçlarıma uyguladığımda kolayca sürüldü ve saçlarım arasında kayboldu.

5-10 dk. beklettiğim maskeyi suyla iyice duruladıktan sonra ilk farkettiğim; maskenin saçlarıma verdiği inanılmaz yumuşaklık oldu. Haftada 2 kez yaptığım bu maske sayesinde saçlarımın parlaklaştığını ve dolgunlaştığını görmek beni inanılmaz mutlu etti. Demek ki, cansızlaşan, donuk görünen ve kuruyan saçlarım eski sağlığına kavuştu.

saç maskesi, doğal, naturel, saç, saç bakımı


Ürünün orjinal boyu 150 ml. ve fiyatı markanın kendi sayfasında 45,00 TL'ye satın alabilirsiniz. Ürün, ayrıca Lila Kutu'da da satılmakta.

Normalde yağlı saçlara sahip olduğum için tam boyunu almayacağım, fakat saçlarım tekrar kurursa ya da boya gibi işlem görürse kesinlikle alacağım bir ürün olur.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...