Bak Bakalım Blogumda Var mı?

30 Mayıs 2017 Salı

#sihirlimaviyleannelergünü - 2 - Sponsorlarımız

Geçtiğimiz hafta sonu düzenlediğim ve yazısını burada paylaştığım  #sihirlimaviyleannelergünü etkinliğimin sponsorlarında sıra. Alfabetik sırayla paylaşmaya başlıyorum hemen.

Birbirinden güzel kokuları bulunan Bargello Parfüm, organizasyonumda, hepimizin kendimiz için seçtiği parfümlerle bizlerleydi. Parfüm hakkındaki detaylı yazımı buradan okuyabilirsiniz.


İçerisinde birbirinden faydalı yağlar içeren bebek yağı Biobaby'den. Gökçe bunu çok sevdi. Detaylı yorumlarım bu yazımda.
Capilactif ve Capicade, deneme boy ürünleri, seyahatlerde çok işime yarayacak.
Yaz kapıdayken selülitlerden kurtulma zamanıysa COSMED yanımızda. Ben denemeye başladım bile...
Çocuklarımız için birbirinden lezzetli meyve suları Dimes'ten.
Dore Bonbon, şık ambalajlı ve lezzetli çikolatasıyla iyi ki tanışmışım dediklerimden oldu.
Birbirinden lezzetli tatlar, elbette ki Dr. Qetker'den.En kısa sürede denenecekler ;)
Yine özel günlerde mutlaka kapısını çalabileceğiniz Elma Nikah Şekeri, sitesinden seçtiğim pamuk şekerini, o kadar güzel hazırlamışlar, anneler günümüzü o kadar güzel kutlamışlar ki, özene ve emeğe hayran kalmamak mümkün değil.


Sağlıklı atıştırmalık için Fellasfoods ürünleri, benim çok sevdiklerim arasında yerini aldı bile.
Harangvölgyi markasıyla tanıdığım @boglarkamedikalspa, şimdi de Zador marka yüz ve cilt sabunu göndermiş. Paketi açtığımda buram buram gelen mis koku bile satın almanız için yeterli bir neden. Detaylı yazım geliyor...
Temizlik ürünleri markaları arasında iyi bir yer edinmeye başlayan Highgenic, en sevdiğim ürün çeşitlerinden yollamış. Güçlü yağ çözücüsü, özellikle mutfakta vazgeçilmezlerim arasında.
Çok çok sevdiğim ve arkadaşım dediğim @ipeksabun, çok sevdiğim duş kesesi, doğal deodorant ve ilk kez deneyimleyeceğim fırça temizleyici yollamış. İpek sabun hakkındaki detaylı yazımı ve İpek Sabun güzellikleri okumak için linke tıklamanız yeterli.
@justinbeautytr, numune ürünlerini gönderdi bana da. Bunları denedikçe sizlerle paylaşacağım.

Çok farklı ürün çeşidi bulunan Lactone, deneyimlememiz için herbirimize farklı ürünler yolladı. Benim payıma da mis gibi oda kokusu düştü. Detaylı yazısını buradan okuyabilirsiniz.


Ayakkabılar için koku önleyicisi Mercani Kozmetik'ten. Yaz döneminde elbette lazım olacak.

"Mutlu olmak için varsın" sloganıyla yola çıkan Moiva, biz kadınları özel günlerinde de düşünerek birbirinden güzel paketleriyle bizleri buluşturdu. Moiva hakkındaki ayrıntılı yazımı buradan okuyabilirsiniz.
Miniğimin doğumundan bu yana bizimle olan Mustela'nın Ankara Bölge Yöneticisi sevgili Eda Onaran, ayağının tozuyla hem de yanımızda olmak için biraz da zorlanarak aşağıdaki hediyeleri hazırladı ve etkinlik günü de bizi yalnız bırakmadı. O'na ne kadar teşekkür etsem az. Bu arada Mustela bebek ve çocuklara özel saç yumuşatıcı şampuan, Mustela rahatlatıcı bacak jeli ve Mustela Very High Sun Protection Sun Lotion SPF50 deneyimlerimi de linklere tıklayarak okuyabilirsiniz.
Birbirinden lezzetli tatlarıyla bizleri buluşturan Nefis Demet ile ilgili yazımı buradan okuyabilirsiniz.

Hem saçlarımızın hem de biz bloggerların en iyi dostlarından Revox Şampuan'a çok teşekkürler... Revox at kuyruğu bitki özlü şampuan yorumlarımı bu yazımda, Revox at kuyruğu yağı saç bakım terapisi yorumlarımı da bu yazımda okuyabilirsiniz.
Daha önce dermapen uygulaması yaptırdığım ve detaylıca bu yazımda sizlerle paylaştığım Sakine Soydan Queen Bee Güzellik Salonu çekilişle 2 arkadaşıma cilt bakımı hediye etti. Katılımcı diğer blogger arkadaşlarıma da % 25 indirim hediye eden salon, siz takipçilerimizi de unutmadı ve yılsonuna kadar geçerli % 20 indirimi de sizlere hediye etti. Blog isimlerimizle salona gitmeniz yeterli ;)

Bu şirin yastıklar ise @serguzestshop 'tan. Gördüğüm kadarıyla miniklerimiz bu yastığa sarılıp uyumaktan büyük keyif almışlar :)
Yok böyle bir güzellik! Instagram sayfasında yayınladığı her bir kareye ayrı ayrı bayıldığım, el emeği göz nuru birbirinden güzel çeşitle her türlü organizasyonda alnınızın akıyla çıkacağınız harika bir sayfa Violet Tasarım ve Organizasyon. Bu sayfa hakkında detaylı bir paylaşım yapmasam olmazdı, yazısı burada. Bu güzellikler için bir kere daha teşekkürler...
Ev temizliğinde vazgeçilmezlerimiz arasında yer alan Vissmate, daha önce denemediğim Jel Banyo'yu deneyimleme fırsatı verdi.
Yuva Maya, içeriğini yenilediği ürünlerin yanısıra henüz raflarda bile yerini almayan ekşi ekmek mayasını bizlerle tanıştırıyor. Bu hafta sonu mutlaka deneyeceğim.
Zavoli markasıyla tanıdığımız ürünlerin yanısıra Bioz Şampuan, sarmısaklı şampuanıyla saç dökülmesini önleme vaadinde. Şampuanla ilgili deneyimlerimi, bu yazımda sizlerle paylaştım.
Bunların dışında İrem Doğal Sabun, Safi Sabun ve Mine Flora gönüllerinden koparak haberim bile olmadan gönderdikleri sabunlarla, çekilişle dağıttığım arkadaşlarımı ve tabii beni mutlu ettiler.

Bu organizasyonumda da yanımda olan tüm blogger arkadaşlarıma ve sponsorlarımıza çok çok teşekkürler...

13 yorum:

  1. Eline sağlık çok güzeldi:)

    YanıtlaSil
  2. hepsi harika ürünler,güle güle kullan

    YanıtlaSil
  3. Hepsini güle güle kullan İlknur'cum. Justinbeauty'nin gönderdiği cilt bakım ürünlerini merak ettim en çok, kullandıkça yorumlarını bekliyorum. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. süperler güle güle kullanın canım :)

    YanıtlaSil
  5. Hepsi o kadar güzelki sevgili lerzanda gördm :) güle güle kullanın 💕😘

    YanıtlaSil
  6. Hepsi çok güzel güle güle kullan tatlım

    YanıtlaSil
  7. Güle güle kullan. Dr.Oetker köy ekmeği karışımı da çıkarmış. İçeriğini inceleyip deneyebilirsiniz. Ayakkabı koku önleyici de tam zamanında gelen bir hediye olmuş. ;)

    YanıtlaSil
  8. Yine Harıka olmuş herşey bayıldım!! Geçmiş anneler gununu kutluyorum ayrıcada :) Mucuksss:*

    YanıtlaSil
  9. güle güle kullan canım ürünlerini güzel bir etkinlik olmuş

    YanıtlaSil
  10. Canım yüreğine sağlık. Emeklerin ve davetin için tekrar çok teşekkür ederim...

    YanıtlaSil
  11. Harika geçtiğini duydum sponsorlarda süpermiş:))

    YanıtlaSil
  12. Güle güle kullan hepsini 😊

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...