Bak Bakalım Blogumda Var mı?

15 Temmuz 2017 Cumartesi

Biobaby Bebek Yağı

Ciltleri de kendileri kadar hassas olan bebekler ve küçük çocuklar için #sihirlimaviyleannelergünü etkinliğimde tanıştığım, ekstra bir bakım önerim olacak bugün sizlere...
biobaby, bebek yağı, sihirlimavi, bebek ürünleri, blog, blogger

Bebek cildine uygun olarak formüle edilen Biobaby bebek yağı, cilt bariyerini destekleyen, su ve nem kaybını engelleyen Omega-3 ve Omega-6 gibi esansiyel yağ asitleri içeriyor. Hipoalerjenik bebek yağı bu sayede, bebekleri herdaim yumuşacık bir cilde kavuşturma vaadinde.
biobaby, bebek yağı, sihirlimavi, bebek ürünleri, blog, blogger

Cildin hassasiyetine uygun olarak üretilen yağ, aynı zamanda organik ceviz yağı, rezene yağı, anason yağı ve melisa yağı da içeriyor. Bu yağlar, cildin yumuşacık ve nemli kalmasında en büyük etkenler.

Su gibi olmayan kıvamıyla avucuma aldığım yağı, nazikçe kızımın cildine masaj yaparak uyguluyorum. Cilt tarafından çabuk emilen ve kesinlikle yağlı bir his bırakmayan ürün, bu anlamda iyi ve yeterli bir bakım ürünü.
biobaby, bebek yağı, sihirlimavi, bebek ürünleri, blog, blogger
Hepimizin bildiği gibi melisa, rezene ve anason, aynı zamanda bebeklerin kolay uykuya dalmasına da yardımcı. Özellikle banyo sonrası cildi rahatlatmak hem de uyumasını kolaylaştırmak için iyi bir seçim.
biobaby, bebek yağı, sihirlimavi, bebek ürünleri, blog, blogger
Özellikle kuru cilde sahip kişilerin yanısıra bebek gibi bir cilde sahip olmak isteyen herkesin ve hatta bu sıcaklarda deniz tatillerimizde de güvenle kullanabileceğini düşündüğüm yağ, ailecek kullanabileceğimiz ürünlerden.


12 yorum:

  1. Her evde bulunmasi gereken bir urun 😊

    YanıtlaSil
  2. Ahh zamanında ne çok kullandım bu bebek yağlarından.Umarım uyku sorunu yaşayan bebek annelerinin işine yarar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla benimki gibi, gözler faltaşı gibi çocukları olanları bilemem de :)

      Sil
    2. Bilmem mi? Benim 1 numarada neler yaşadım neler? Ne yağlar,şampuanlar,masaj yağları,şurup,damla(son ikisi dr.onaylı).Koltuk üstünde sabaha kadar çocuk sallarken oturup uyuduğumu bilirim.Bak yine aklıma geldi o günler..Geldi geçti şükür.Gelecek ve geçecek inan..

      Sil
    3. Çok şükür daha büyüdü artık Yeşimcim, sabahları erkan kalkmak zorunda kaldığı için akşamları da erken uyuyor :)

      Sil
  3. Doğum yapacak yeğenime hediye ettim bir tane.

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...