Bak Bakalım Blogumda Var mı?

20 Temmuz 2017 Perşembe

SVR Güneş Kremi



Temelleri 50 yıl öncesine dayanan, Qui Est merkezli bir laboratuarda 2009 yılındna bu yana çalışmalarını sürdüren SVR, ürün içerikleri ve müşterilerine verdiği önemle kısa sürede yükselerek dünya çapında satışa başlamıştır. Marka, üretim aşmasına ayrıca önem verir.  Devamlı yenilenmek ve gelişmek SVR’nin en önemli prensibidir.   Felsefesinde de insanların mutluluğu temel alınır. Tüm formüllerde bu öne çıkar. SVR Sebiaclear gibi önemli serileri bünyesinde barındıran marka, çevreye karşı gösterdiği duyarlılıkla da fark yaratmaktadır. Hatta bu hassasiyetiyle ilgili2010 yılında 14001 sertifikasını alarak büyük bir başarı elde etmiştir.


SVR Güneş Kremi Serisi
 Cilt kanseri gibi ciddi sorunlara neden olabilen güneş, bundan 50-60 yıl öncesinde bu kadar ciddi bir sorun potansiyeli yaratmıyordu. Ancak küresel ısınma, ozon tabakasının incelmesi, zararlı ışınlara karşı direncin de zayıflamasına ve deride önemli hasarların oluşmasına başladı. Bundan korunmak için güneş kremleri geliştirildi ve cildin filtre ile korunması sağlandı. SVR Güneş Kremi bu noktada cildin ihtiyacı olan koruma ve cilt bakımını en üst seviye yapan ürünlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Güneşin neden olduğu tüm sorunlarda onarıcı ve koruyucu etki göstermektedir. Kızarıklık, pigment dengesizlikleri, yanma, foto yaşlanması gibi sorunlarda önleyicidir. SVR güneş kremi hayat kalitesini artırmaya yarayan ürünler sunar. Cildin ferah ve rahat olmasını sağlayarak tüm hasarları engeller.

SVR 50+ Tinted Mineral Sunscreen
Cildimiz fiziksel olduğu kadar ruhsal açıdan da bizi tamamlayan organımızdır. Günlük rutin bakımının yapılması ve zararlı güneş ışınlarına karşı korunmasını sağlayan Tinted Mineral Sunscreen, çok yönlü iyileştirici etkisiyle en doğru ürünlerden biridir.  Kuruluk, renk değişiklikleri, belirli bölgelerde kahverengi görünümün olması, yüzde çillenme sorunu ve nem kaybının yarattığı gerilim sorunlarında etkili çözüm sunar. Kuru ve çok kuru cilt tiplerinin kullanımına yönelik geliştirilmiştir.  Tüm güneş hasarlarının önüne geçer.  İçeriğinde alerji tetikleyen paraben ve sabun gibi maddeler yer almaz. Cildin nemli, pürüzsüz bir yapı kazanmasına yardım eder. Suya dayanıklıdır ve yağlı his vermez, kıyafetlerde de iz bırakmaz. 

SVR Lysalpha Cream SPF 50-Yağlı Ciltler İçin Güneş Koruyucu
Sebum miktarı fazla olan yağlı ciltler için geliştirilmiş yüksek koruma faktörlü bir güneş koruyucudur.
1.       Pigment dengesizliklerini giderir, cilde homojen yapı kazandırır.
2.      Cildin bir yandan ferahlamasını sağlarken diğer yandan alerji, kaşıntı gibi sorunlarına karşı direnci geliştirir.
3.       Fazla yağı giderir, parlamayı önler.
4.      Yağlı ciltlerde de nemsizlik olacağı bilgisinden yola çıkarak güneşin neden olduğu su kaybını önler.
5.      Kullanımı sırasında yağlı ve rahatsızlık veren bir his yaratmaz.  Kolayca emilir ve gözeneklere işler.
6.      Hasarların onarılmasına katkı sağlar.
7.       Peeling etkisi yapar ve yeniden yapılandırmaya katkı sağlar.
8.      Yaşlanma karşıtı formüller içerir. Cildin kırışıklıklara karşı direncini geliştirir.
9.      Foto yaşlanmasının önüne geçer.

SVR Clairial Cream Lekeli Ciltler İçin Güneş Koruyucu Krem SPF50+
Leke sorunu olan ciltler için geliştirilen güneş koruyucu ürünlerdir. Pigmentasyon sorunlarını gidererek cildin renk açısından dengeyi kurmasını sağlar. Güneş kaynaklı kahverengilikleri giderir ve tahribatı en aza indirir. Cilde çok yönlü iyileştirme sağlayan ürün erken yaşlanma ve ince çizgilerin hafiflemesini sağlar. Çilli görüntüyü giderir, açık tenli kişilerin de rahatlıkla kullanımı için idealdir. Ciltteki ölü derileri peeling etkisi ile giderir. Yeniden yapılandırıcı ve onarıcı etkisi vardır. SVR Clairial SPF50+ Cream 50 ml Lekeli Ciltler İçin Güneş Koruyucu güneşten 30 dakika önceden sürülmelidir.

SVR Nereden Alınır?
SVR ürünlerini https://www.narecza.com/svr-laboratoires adresinden görebilir, inceleyebilir ve satın alabilirsiniz. Kampanyalı satış rakamlarından yararlanarak avantajlı alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.
 

6 yorum:

  1. Benim cildim çok kuru bide güneşte lekelenmeye müsait olduğundan olmazsa olmazlarımdan :) güzel post olmus 💕😆

    YanıtlaSil
  2. İlk kez gördüm bu ürünü desem ayıp edermiyim 🙈🙈☺️☺️

    YanıtlaSil
  3. Güneş koruyucu benim için çok önemli. Lekeli ciltler için ayrıca kremi olması Harika

    YanıtlaSil
  4. Güzel marka.Bilgi için teşekkürler

    YanıtlaSil
  5. Güneş kremi benim için çok önemli...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım, özellikle senin için önemli :)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...