Bak Bakalım Blogumda Var mı?

11 Ağustos 2017 Cuma

LR Micro Silver Plus Diş Macunu

Almanya'da kurulan ve bağımsız iş ortakları aracılığıyla bizlerle buluşan LR markası, hepimizin bildiği gibi, çevreyle ve insan sağlığıyla dost, birbirinden güzel gıda takviyesi, bakım ve kozmetik ürünlerinden oluşan geniş bir yelpazeye sahip.
Markanın birçok serisi arasında yer alan Micro Silver serisi ise diş etleri-ağız kokusu-akne, sivilce ve iltihap-kuru cilt-hijyen-ter kokusu ve kepekli, yağlı saçlara yönelik sorunlara 9 farklı ürünle çözüm üretecek şekilde yapılandırılmış.
LR markasına ait Micro Silver serisinde yer alan ürünlerin tümünde nano teknoloji ile üretim yapılmakta ve ürünler antibakteriyel. Aynı zamanda da cildi ve vücudu düzenleyen özelliğe sahip ürünler, paraben ve cilde zararlı ürünler içermiyor.
Bugün, sözkonusu seride yer alan ve özellikle ağız ve diş sağlığına önem veren kişilerin ilgisini çekecek bir yazım olacak bloğumda.

lr, diş macunu, micro silver, blog, blogger, sihirlimavi,
Özellikle sigara içenler için önerilen bu diş macunu; serinin diğer ürünlerinde olduğu gibi, antibakteriyel bir madde olan saf gümüş tanecikleri içeriyor.
Diş macunu, diş ve dişetini temizleyici, diş eti iltihaplanmasını- çürük ve plak oluşumunu önleyici, diş minesini yeniden yapılandırıcı ve ağız kokusuna neden olan bakterileri önleyici özelliklere sahip.

Diğer diş macunlarına göre daha koyu kıvamdaki üründen az bir miktar alarak, en az 2 dakika dişleri fırçalamak yeterli. Çok fazla köpürmeyen yapıdaki macun aynı zamanda temiz ve ferah nefes sağlıyor.
Düzenli kullanımda sigaranın yarattığı kötü koku ve lekeleri azalttığı da bilinen macunu LR bağımsız üyelerinden temin edebilirsiniz.
Sağlıklı günler...

16 yorum:

  1. Ben MicroSilver roll-onu kullanıp çok beğenmiştim. Diş macunu da aklımda; bir ara topluca bir sipariş vereceğim ihtiyaçlarım için :) Güle güle kullan İlknur'cum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birkaç ürününü denedim ve çok beğendim Başakçım. Hele bir top coatı var markanın, bence efsane, yazısını bugünlerde yazacağım. Sevgiler canım :)

      Sil
    2. Başak hanım;
      Bana watsapp 05342241042 den ulaşabilirsiniz. Yardımcı olabilirsem mutlu olurum.
      @azimedursun

      Sil
  2. şu an aynı mecunu kullanıyoruz ben de yakında yazacağım bunu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin yorumlarını da merakla bekliyorum canım :)

      Sil
  3. Çok güzel özellikleri var. Bende denemek istiyorum bu diş macununu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok başarılı buldum Esracım ben de :)

      Sil
    2. Esra hanım;
      WatsApp 05342241042 yardımcı olabilirim.
      @azimedursun

      Sil
  4. LR ürünleri gerçekte kaliteli oluyor, bunu da merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Yelizcim, denedikçe farkediyorum ben de kalitesini ;)

      Sil
  5. I have never tried anything like this, interesting product!!!
    My Golden Glitter Corner ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yes ofcourse :) You can look at LR's website :)
      Thanks...

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...