Bak Bakalım Blogumda Var mı?

21 Ağustos 2017 Pazartesi

Atldekor ile Evlerinizi Güzelleştirin...

Mutlu haftalar...

Hepimiz, zaman zaman ev ve ofislerimizde "biraz değişiklik" arıyoruz. Mobilyalarımız ve beyaz eşyalarımızın yanısıra dekorasyonda yaptığımız küçük dokunuşlar bile mekanı büyük ölçüde değiştiriyor.

Özellikle de sonbahara girerken evlerimizi biraz daha özelleştirmeye ve güzelleştirmeye ne dersiniz?

Sizi ekonomik anlamda zorlamayacak, birbirinden güzel tabloların bulunduğu bir online alışveriş sitesinden bahsedeceğim şimdi. Lütfen yazımı sonuna kadar okuyun; zira yayın sonunda sizlere bir sürprizim olacak ;)
 
2002 yılından bu yana kalite ve güven ilkesinden ödün vermeyerek, hayatımızı güzelleştirme yolunda imzası bulunan Atldekor, birbirinden güzel ve özel tablo, biblo ve dekoratif obje çeşitleriyle bizleri buluşturuyor.
İstanbul-İkitelli'deki 3 katlı mağazasında hizmet veren Atlantis Dekor; kendi bünyelerinde üretimini gerçekleştirdikleri kanvas tablo, Türk ressamlar ve yurtdışından ithal ettikleri yağlıboya tablo ve çerçeveli tabloları ile yüzlerce çeşit tabloyu, biz müşterilerinin beğenisine sunuyor.
 
Tüm kategorilerde "Kargo Bedava" fırsatı, tüm kredi kartlarına 9 taksit seçeneği ve  havale-EFT'de %5 ek indirim fırsatıyla cebinizi de mutlu eden Atlantis Dekor'da, tablolarda %35'e varan  mevcut.
Siteyi incelediğinizde herkese, her keseye ve her zevke uygun ürün bulunmaması neredeyse imkansız gibi görünüyor. Size de evinizin tarzı ve duvar boyanızın rengine göre tablo-ayna ya da dekoratif obje seçmek kalıyor ;)
 
Ve gelelim sürprizimize...
 
Atlantis Dekor, hali hazırda devam eden indirimin yanısıra, siz takipçilerime özel bir indirim daha yapıyor. 31 Ağustos 2017 tarihine kadar "Dekoratif ve Modern Tablolar" kategorisinden yapacağınız  alışverişlerinizde, indirim, kargo bedava, havale-EFT'de %5 indirimin yanısıra, ödeme sırasında "SNBHR1" kodunu girdiğinizde bir %15 indirim daha kazanmış olacaksınız.
 
Uygun fiyata kaliteyi ve zevkli çalışmaları göreceğiniz siteyi mutlaka incelemenizi öneririm. Unutmayın; ek indirim için son gün; 31 Ağustos.
 
Keyifli alışverişler...
 
 

10 yorum:

  1. Ablacığım tablolara bayıldım :)) Siteyi inceleyeceğim, emeğine sağlık ablam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka bak canım, her zevke her keseye hitap ediyor ;)

      Sil
  2. Bu aralar ev dekorasyonuna sarmış durumdayım güzel bir siteymis :)

    YanıtlaSil
  3. Harika ürünler 💕

    YanıtlaSil
  4. Küçücük bir detay evin tüm havasını değiştirmeye yetiyor.Mutlaka bakacağım siteye...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Filizcim, evim şenlendi benim de :)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...