Bak Bakalım Blogumda Var mı?

27 Temmuz 2017 Perşembe

Gabrini Matte Waterpoof Dipliner & Gabrini Allcone Brush Double Volume Waterproof Mascara & Gabrini Ultra Waterproof Eye Pencil

Geçtiğimiz haftalarda Gabrini'nin yeni ürünlerini deneyimlemekte olduğumu belirtmiş ve BB Cream ile Matte Lipgloss hakkında yazımı da yayınlamıştım. Bugün ise markanın göz ürünlerinde sıra...

1- Gabrini Matte Waterproof Dipliner:
Markanın, denediğim ürünleri içerisinde en beğendiklerimden olan dipliner; nispeten kalın ucuyla sürümü kolay ve çok çabuk sabitleniyor.
Ürünün; gün içerisinde asla akma ve dökülme yapmaması beni gerçekten şaşırttı. Açıkçası böyle bir performans beklemeden denemiştim ama bunu gördükten sonra da sıklıkla kullandım.
 
Mat siyah tonundaki dipliner; suya dayanıklı ama ben bu vaadini test edemedim. Temizlemesi de çok kolay dipliner, son zamanlarda elimden düşmeyen ürünlerden oldu.
2- Gabrini Allcone Brush Double Volume Waterproof Mascara:
Bu yazımdaki tüm fotoğraflar görecek olduğunuz üründe sıra. Silikon fırçalı maskaralar arasında yerini alan Gabrini'nin bu ürünü; aslında hacim verme vaadinde. Ancak, hacimden çok kirpikleri gayet güzel ayırması ve inanılmaz uzatması, "bu üründe keşke volume kelimesi geçmeseydi" dedirtiyor.
Silikon yapılı fırçaya sahip maskara, kirpiklere simsiyah bir renk veriyor. Yapısı biraz likit kıvamda olan maskara, bu özelliği nedeniyle ambalajından biraz fazla çıkmış oluyor ve illa sıyırmak gerekiyor.

Bu maskaranın beğenmediğim özelliği; temizlemesinin zorluğu. Hoş, waterproof maskaraların tümünde bu sorunu yaşıyoruz. Bunun dışında özellikle kirpiklerimi uzattığı ve simsiyah renge boyadığı için memnun kaldığım bir maskara oldu.
 
3- Gabrini Ultra Waterproof Eye Pencil:
Markanın deneyimlediğim son ürünü; suya dayanıklı eyelinerinde sıra.
Mat siyah göz kalemi arayışındaysanız doğru adrestesiniz demektir. Yumuşak uçlu ve sürümü çok kolay liner, diğer ürünlerde olduğu gibi suya dayanıklı olduğu vaadinde.
Ne yazık ki bu vaadine katılmadığımı belirtmek isterim. Diplinerde asla böyle bir sorun yaşamamışken göz üzerine sürmeme rağmen, eyeliner birkaç saat içerisinde akma ve bulaşma yaptı. Dağılması nedeniyle göz makyajımı da bozduğundan bu kalemi sadece smokey makyajlarda kullanabileceğim sanırım.
 
Genel olarak beğendiğim Gabrini ürünleri hakkındaki yorumlarım böyle. Bir de hem eyeliner hem de lipliner olarak kullanılabilen bir ürünü var ki, efsane. Onunla ilgili de sanırım önümüzdeki hafta detaylı bir yorumum olacak ;)

18 yorum:

  1. mat diplinerına ben hasta oldum sürekli kullanıyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bu kadar iyi performans beklemiyordum canım :)

      Sil
  2. Diplinerı çok beğenemedim benim için ucu çok kalındı ve verdiği siyahlık yeterli gelmedi ama kalemi çok başarılı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de tam tersi :)) Kalem akma yaptı bende...












      Sil
  3. göz kalemini çok beğendim
    güle güle kullan canım hepsini

    YanıtlaSil
  4. diplineri merak ettim, ihtiyacımda olduğunda almak istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka dene Esracım, beğeneceğine eminim.

      Sil
  5. Merhabalar, güzel blogunuzu takibe aldık, bize de beklerz

    http://gezgiccift.blogspot.com.au/

    YanıtlaSil
  6. Dipliner benim de ilgimi çekti.

    YanıtlaSil
  7. Kalın uçlu diplinerların kullanımı da kolay oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle, ince uçlulardan köşe bucak kaçıyorum :)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...