Bak Bakalım Blogumda Var mı?

15 Haziran 2017 Perşembe

Gabrini BB Cream & Gabrini Matte Lipgloss(No:18)

Yıllardır özellikle ojelerini ve son dönemlerde de dudak kalemlerini bayılarak kullandığım Gabrini markası, geçtiğimiz haftalarda "Anneler Günü"mü kutlamak üzere çok zarif bir hediye paketi göndermişti.
Son dönemlerde ürün skalasını genişleten ve kalitesini artırmaya yönelik başarılı çalışmaları olan markanın ürünlerini elbette ki bir süredir kullanıyorum. Bugünkü yazımda BB krem ve lipgloss hakkındaki görüşlerimi paylaşacağım sizlerle.


Uzun süredir birçok markanın serilerinde yer alan BB krem ve mat yapılı gloss gibi Gabrini markasının da serisinde bulunan ürünlerin, ambalajları sade ve şık. Ürünleri ayrı ayrı inceleyecek olursak:

1- Gabrini BB Cream:
Gelen paket içerisinde çok sevdiğim ve inanılmaz başarılı bulduğum bu renkli kozmetik ürünüyle başlayalım.
Parlak ve canlı bir cilt, genç ve saydam görünüm, ince çizgileri kapatma ve cilt kusursuzlaştırma gibi özelliklere sahip krem, aslında bence fondöten gibi. Yapısı BB kremlerden daha kalın yapıda ve örtücülüğü yüksek. Bu nedenle adı BB krem yerine fondöten olarak kullanılsaymış çok daha yerinde olurmuş. Bunun dışında, tüm vaatlerini kesinlikle ve çok da başarılı bir şekilde yerine getiriyor.
Bildiğim kadarıyla 2 farklı renk tonu bulunan krem, örtücülüğü çok yerinde ve üzerine pudra vs. kullanmaya gerek kalmıyor. 

Kullandığım zamanlarda kesinlikle cildimin aydınlık bir görünüme kavuştuğunu, cilt lekelerimi ve renk eşitsizliğini çok iyi kapattığını gözlemlediğim ürünle ilgili arkadaşlarım da aynı fikirde. Öyle ki, ben bu ürünü kullandığımda kesinlikle gözaltlarına concealer uygulamaya gerek duymuyorum.

2- Gabrini Long Lasting Matte Lipgloss(No:18):
Mat yapıdaki bu glossun içerisinde nedenini anlamadığım miniminnacık küçücük simler bulunuyor. İşin ilginç tarafı, bu simler uygulandığında kesinlikle belirsiz.

Renk skalasını bulamadığım glossun, bendeki numarası 18 olduğuna göre çok sayıda rengi bulunuyor.
Uygulama kolaylığı açısından dudak yapısına uygun şekilde geliştirilen fırçasıyla sürümü kolay glossun hafif yapıda bir kokusu var. Sürüldükten çok kısa bir süre sonra kuruyan ve ciddi anlamda kalıcı hale bürünen glossu, gün içerisinde ve sadece 1 kez, dudaklarımın orta kısmından tazeleme gereği duydum.
Kahve alt tonlu nude rengindeki glossu elime sürdüğümde ise çıkarmak gerçekten çok çok zor oldu. Makyaj temizleyicisiyle temizlediğim ürün, bu anlamda da başarılı.

Dudak kusurlarını belli ettiğini gözlemlediğim glossu uygulamadan önce mutlaka dudaklarınıza peeling uygulayın derim.
Bu da, hem BB krem, hem de gloss uygulanmış makyajımın bir örneği olsun.

Küçük parfümeri ve kozmetikçilerde bulabileceğiniz Gabrini ürünlerinin, göz makyajı ürünlerini bir sonraki postta yayınlamaya devam edeceğim.



14 yorum:

  1. her iki ürün de gayet güzel gözüküyor emeğine sağlık canım :)

    YanıtlaSil
  2. BB kremin duruşunu çok beğendim! Gloss'un içerisindeki ışıltılardan Golden Rose Likit seride de var. Neden olduğunu anlamadım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi, ışıltı vermiyor ama sim var, ilginç...

      Sil
  3. gabrının urunlerı cok guzel..

    YanıtlaSil
  4. Bu markaya ait ürün kullanmadım daha

    YanıtlaSil
  5. maalesef biz markaya ulaşamıyoruz güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  6. rujun rengi çok hoşmuş, bb kremin rengi bana çok koyu geldiği için bir arkadaşıma hediye ettim ama birkaç kez kullandım, katılıyorum size oldukça güzel bir kapatıcılığı var, kokusu da güzeldi =) göz ürünleri yorumunuzu da merakla bekliyorum =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu hafta içi yayında olacağım Evrimcim :)

      Sil
  7. Bendr alligindan gayet memnunum. :) Ay rujun rengide pek hosmus 😘 güle güle kullaninn

    YanıtlaSil
  8. Glossun rengi çok güzelmiş, güle güle kullan ♥

    YanıtlaSil
  9. ihtiyacım olduğunda denemek isterim, özellikleri güzelmiş.

    YanıtlaSil
  10. BB krem olmasına rağmen kapatıcı özelliğinin yüksek olması güzelmiş..

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...