Bak Bakalım Blogumda Var mı?

23 Haziran 2017 Cuma

Mekan Tavsiyesi: Dermatoloji Uzmanı Dr. Jale Yüksek

Önceki hafta, sevgili Melis'in davetiyle dermatoloji uzmanı Dr. Jale Yüksek'in Bahçelievler'deki ofisinde biraraya geldik. 

Ankara Bahçelievler'de ve çok merkezi bir yerde bulunan mekanda; karbon peeling, kimyasal peeling, cilt bakımı, kırışıklık tedavisi, sivilce tedavisi, gıdı toparlama, ameliyatsız yüz germe, leke tedavisi, çatlak tedavisi, altın iğne, dolgu ve ip askı uygulaması işlemleri yapılıyor.
Gayet ferah ve iç açıcı mekanda sorularımızı yanıtlayan Jale hanım, konusunda iyi bir uzman ve bizleri birçok konuda bilgilendirdi.
Güneş lekeleri için özellikle Hamilton markasını öneren Jale hanım, gün içerisinde 3-4 saatte bir güneş kremi uygulamasının önemini vurguladı. Bunun yanısıra ip askı, karbon peeling ve cilt bakımı-koruması konularında da detaylı bilgi veren Jale hanım, kırışıklıklarımıza geçici de olsa çözüm üreten bir uygulama gerçekleştirdi.
Beaucros markalı kırışıklık bandı ile gerçekleştirdiği uygulamada, bant içerisinde bulunan aktif bileşenler hyalüronik asit ve EGF sayesinde ciltteki kırışıklıklar azalıyor ve cilt etkin bir şekilde çizgiler azalıyor. Özellikle kaz ayağı bölgesindeki kırışıklıklar için daha uygun olduğunu düşündüğüm bantlar, kısa bir süre içerisinde cildi canlandırıyor.
Genç ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak içinse Jale hanımın önerisi; kızılötesi ışıkla gerçekleştirilen Led Maske Uygulaması.

Radyasyon etkisi de dahil hiçbir yan etkisi bulunmayan Led Maske uygulaması, epilepsi hastaları dışında herkese, her yaşta uygulanabiliyor. Sivilce, akne, yaşlılık lekeleri ve hatta sedef hastalığı için kullanılan bu yöntem haftada 2 kez uygulanıyor.
Kırmızı ışıklı Led Maske sayesinde yaşlanmış dokular yenileniyor ve gözenekler sıkılaşıyor.
Bu arada sevgili Melis de kendi elleriyle bizlere keçe çantalar hazırlamış, daveti ve bu güzel çanta için kendisine çok teşekkür ediyorum. Instagram hesabında birbirinden güzel tasarımlarını inceleyebilir ve alışveriş yapabilirsiniz.








4 yorum:

  1. Tam benim cildimi ilgilendiren bir yazı olmuş....

    YanıtlaSil
  2. Kaleminize sağlık. Çok önemli konuları çok güzel açıklamışsınız. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumunuz için ben teşekkür ederim :)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...