Bak Bakalım Blogumda Var mı?

20 Şubat 2014 Perşembe

Softto Plus Ginseng Özlü Şampuan

Yaklaşık 2 ay önce, Softto Plus markasından, denemem için bir paket gönderilmişti. Ben de elime geçtiği günlerden itibaren denediğim ürünler hakkında yorumlarımı, gönül rahatlığıyla yazabilir ve sizlerle paylaşabilirim artık...


Öncelikle şampuandan başlamak istiyorum. Siz hiç, içeriğinde özü bulunan bitkinin, bir de kendisini,  ürün ambalajının içerisinde olduğu halde kullandınız mı hiç???


Softto Plus'ta var. Ginseng özlü bu şampuanın içerisinde ayrıca bitkinin kökü de mevcut :)


Gebelik sonrası saç dökülmesi sorunumdan bahsetmiştim. Bu sorunu ortadan kaldırdıktan sonra, tekrar dökülmesini engellemek ve güçlendirmek için iyi bir şampuana ihtiyacım vardı. Tam da bu sırada gelen paket içerisindeki bu şampuan, benim arayışımı sonlandırdı.

Ürün hakkında verilen bilgi şu: "İçeriğinde yer alan ginseng bitki özü, saçlara kökten uca bakım yaparak saçların yenilenmesine yardımcı olur. Saç renginin daha belirgin ve parlak olmasını sağlar. 3'ü 1 arada formülü ile saçı nemlendirir ve enerji dolu olmasını sağlar. Bu sayede sağlıklı saçlar, daha kolay uzar. Daha uzun süre parlak ve güzel görünüm kazanır."

Şampuanın kapağını ilk açtığımda toprak kokusu aldım. Hep, mis kokularla bezenmiş şampuanlar kullandığımızdan olsa gerek, biraz tereddüte düştüm ama kullandıktan sonra herhangi bir rahatsızlık duymadım. Bitkinin şişe içerisinde bulunmasının etkisi sanırım, şampuanı da orjinal kılmış.

Ürünün üçüncü çarpıcı özelliği; yıkama sonrası saçlarımı çok iyi temizlemiş olması. Saçı gerçek anlamda yağ ve kirden arındırıyor ve saçları gıcır gıcır yapıyor. Ancak, her ne kadar 3'ü bir arada şampuan dense de biraz saç kremine ihtiyaç var. Saçlarımın parlamasına kesinlikle yardımcı oldu ve şampuanı kullandığımdan beri saç dökülmesi sorununu tekrar yaşamadım. Bu da demektir ki, saçlarımı güçlendirdi ve iyi bakım yapıyor.


Ambalaj içerisindeki şampuan azaldıkça ginseng kökü ortaya çıktı ve şampuan içerisindeki toprak kokusunu daha da yoğunlaştırdı. Fakat, yukarıda da belirttiğim gibi koku kesinlikle rahatsızlık vermiyor. Ürünün doğallığı, kokusuna da yansıyor.

400 gr'lık ambalajında sadece aktarlarda ve doğal ürünler satan internet sitelerinde bulunan bu ürünün fiyatı 15,00- 20,00 TL arasında değişiyor.

Yağlı, cansız ve zayıf saçlara sahip olup da saçlarını doğal ürünlerle bakım yapmak isteyenlere; özellikle gebelerle yeni doğum yapan ve saç dökülmesi sorunu yaşayan annelere tavsiyemdir. Saçlarınız ginsengle güçlensin, güzelleşsin.

*Ürün, firma tarafından gönderilmiştir. Görüşlerim kişiseldir, 2 aylık deneyim sonucu, objektif olarak yansıtılmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...