Bak Bakalım Blogumda Var mı?

9 Mayıs 2019 Perşembe

#pembedunyam5yasinda Etkinliği

Geçtiğimiz hafta sonu, sevdiğim blogger arkadaşlarımın davetiyle eğlence, keyif ve sohbet dolu;"Anneler Günü" temalı, birbirinden güzel 2 etkinlikte yer aldım.


İlk olarak, sevgili Ümran'ın davetiyle, yine farklı şehirlerden birçok blogger arkadaşımla Konya'da buluştuk.

Bir süre önce, kendisinden müjdeli haber aldığım Ümrancım, her dakikasında kendini belli eden, emek dolu, sevgi dolu, özenli bir organizasyona imzasını attı.


Toplam 8 bloggerin yer aldığı etkinlikte, mekanımız tren garına çok yakın olan ve konseptini çok beğendiğim Deli Fırın'dı.
Tercihimizi kahvaltı tabağından yana yaptık ve mekanda birbirinden lezzetli ve iştah açıcı görünümdeki servisle, mekan ve lezzetlerden çok memnun kaldığımı belirtmek isterim. Etkinlik sonunda bizi gara kadar bırakan mekan yetkilisine ise ayrıca bir teşekkürü borç bilirim.
Etkinlikte, organizasyon işlerini de tek başına üstlenen Ümran, tercihini en sevdiği renk olan pembeyi kullanarak masayı süslemişti. Peçeteler, balonlar, gazoz, pipet... Bu arada, onca işin arasında bir de kendi elleriyle yaptığı muffinler de muhteşemdi...
Masamızı süsleyen bir diğer güzellik de, Sukulent Bahçesi'nin minik, şirin ve birbirinden güzel renklerdeki kalanchoeleriydi.
Blogger arkadaşlarla keyifli saatler eşliğinde bol muhabbetli, harika bir etkinlik oldu.
...
...
...
...
Bu keyifli günde, pek çok değerli sponsor da bizleri yalnız bırakmadı. Onlar için ayrıca bir yazı hazırlıyorum, etkinlikle ilgili diğer detayları #pembedunyam5yasinda ve #iyikiannemecekmisim hashtagleriyle sosyal medyadan takip edebilirsiniz.


Mutlu günler...

5 yorum:

  1. Caenımm iyiki geldin ne güzel oldu :) Beğenmene de çok sevindim çok öpüyorum :)!

    YanıtlaSil
  2. Valla etkinlik bahane, bir arada olmak şahane diyorum hep :) Çok öpüyorum canım!!!

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir etkinlik olmuş. Ellerine sağlık Ümranın

    YanıtlaSil
  4. Ümran gerçekten emek vermiş ve emeklerinin karşılığı bence kocamannnnn bir alkışı hak ediyor..

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel bir etkinlik olmus 🤗

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...