Bak Bakalım Blogumda Var mı?

3 Mayıs 2019 Cuma

#lerzankaradanli23nisan5yasinda Etkinlik Sponsorları


Sevgili Lerzan'ın #lerzankaradanli23nisan5yasinda etkinlik yazımı sizlerle paylaşmıştım. Bugün ise, sponsor firma ve ürünlerle ilgili yazımı okuyacaksınız.
( Alfabetik sırayla...)
1453 Osmanlı Cafe, çok şık sunumuyla kahve ile çikolatanın eşsiz uyumunu birleştirmiş.
Aloe Vera ve Keratin içeren Onarıcı Saç Köpüğü ise Ashley Joy'dan. Elma kokulu ürünü en kısa sürede denemeyi planlıyorum.
Yarım kalmış meyve-sebze vs.yi stretch film, folyo veya saklama kaplarıyla buzdolabına koyarken, Balsarwax bizlere yepyeni ve çok da sağlıklı bir çözüm önerisi sunuyor. Balık, tavuk gibi çiğ ürünler hariç hemen her türlü malzemeyi sarıp saklayabileceğiniz ürün balmumundan yapılmış. Maximum 6 ay boyunca kullanabileceğiniz ürün sizce de sağlıklı bir çözüm değil mi?
Bebak da bizleri yaz için şimdiden heyecanlandıran markalardan. Daha önce başka çeşitlerini denediğim Güneş Kremi serisinin bu kez 50 koruma faktörlü olanını deneyeceğim.
Bileşim Kimya ve ürünleriyle yeni tanışıyorum. Vione markalı Köpük Sabun'u temizliği eğlenceli hale getiriyor, mis gibi greyfurt kokusu da cabası. Biotol markalı Yağ Temizleyici ise mutfakta en büyük yardımcılarımızdan olacak gibi görünüyor.
%100 bulgurdan üretilmiş, trans yağ ve katkı maddesi içermeyen Bulgur Bisküvi, herkes için sağlıklı bir atıştırmalık olabilir.
Baş ve kasağrılarına iyi geldiğini gözlemlediğim ve deneyimlerimi de bu yazımda sizlerle paylaştığım soğuk losyon; Catalyn'den...
Özellikle kahvaltılarda ekmek üzeri sürülen içi bol cevizli bu lezzete kim hayır diyebilir ki? Ancak, Cevizli Bahar'ın bu ürününü ilk kez deneyeceğim. Bakalım tadı damağımızda kalacak mı?
Chocopie, ilk defa deneyimleyeceğimiz gıda markaları arasında. Ufaklıktan sıra gelirse tabii :))
Dermokil, yıllardır birçok ürününü severek kullandığım markalardan. Özellikle tek kullanımlık maskelerini ve koca bir kavanoz içerisinde satılan el kremini çok beğenirim. Bu defa daha önce kullanmadığım maske ve diş macununu deneyeceğim.

Diana Monroe Make Up, dolu dolu bir paketle hepimizi mutlu etti. Pek çok ürünün yer aldığı paket için, markaya çok teşekkür ederim. Ben yeni yazısını hazırlayana kadar, markanın diğer ürünleriyle ilgili yazılarımı buradan, buradan ve buradan okuyabilirsiniz.
Duşsil, henüz deneme fırsatımın olmadığı, ancak çok merak ettiğim ürünler arasında. Kısa sürede etkili temizlik vaadindeki ürün, tüm evhanımları için iş kolaylaştırıcı olabilir.
Eda Taşpınar'ın çok severek kullandığım Eda Taşpınar -  Body Mist Losyon'u, bu etkinlikte de hediye edilince çok mutlu olduğumu söylemeliyim.
Yıllar önce çok severek kullandığım Elidor şampuanın bu çeşidini ilk kez deneyeceğim. Saçlara ışıltı ve parlaklık veren şampuan, tam da şampuanım bitmişken iyi bir deneyimi hakediyor bence.
Birbirinden güzel ve şık oda kokuları konusunda hayli iddialı marka Fiolas'ın parfüm gibi bu kokusuna bayıldım. 
Gabrini, yıllardır çok severek kullandığım markalar arasında. Daha önce deneyimlediğim Gabrini Derma Make Up Cover Porcelain Fondöten ve Matte Lipstick Crayon, yorumlarımı okuyabilirsiniz. Maskara ve oje yorumlarım ise en kısa sürede blogumda olacak.
Daha önce başka bir etkinlikte büyük boyunu edindiğim Golonya markasına ait bu minik şişe, özellikle de tenime en uygun kokulardan incir kokusu olunca, seyahatlerimde vazgeçilmezim olacak.
Daha önce hiç görmediğim bir cips çeşidiyle tanıştım bu etkinlikte. Hatay Store sayesinde denediğim ve "Suriye Cipsi" olarak adlandırılan ürünü makarna zannettim ancak yağda pişirilen bir cips çeşidiymiş
HC Care, hem blogger dostu hem de benim için çok kaliteli ürün skalasına sahip bir marka. Misel Makyaj Temizleme Suyu deneyimlerimi daha önce sizlerle paylaşmıştım. Sabah ve akşam kullanılabilen; aynı zamanda her cilt tipine uygun Anti-Wrinkle Kırışıklık Karşıtı Günlük Krem ise bugünlerde denemeye başlayacağım ürünler arasında ilk sırada.
Çantamdan ve seyahatlerimde yanımdan ayırmadığım, dolayısıyla çok daha önce tanıştığım Highgenic'in Leke Çıkarıcı Mendillerini denemediyseniz mutlaka önereceğim. Ütüleme Sihirbazı ise elbette markanın diğer ürünleri gibi hem pratik hem de işlerimizi kolaylaştırıcı.
Siz de benim gibi klasik limon kolonyası dışında alternatif arıyorsanız Kertil Çam Kolonyalarına da şans vermenizi isteyeceğim. "Parfüm gibi kolonya" şeklinde tasvir edebileceğim koku, bu kez eşime yaradı. Traş sonrası kullandığı üründen inanılmaz memnun.

El emeği göz nuru işlere her zaman saygım sonsuzdur. Bu minik ama bana özel hediye, detayları seven ben için harika hediyeler arasında. Teşekkürler Küçük Mucize Dükkanı.
Saçlarımı, maskeden çok bakım yağlarıyla şımartmayı seviyorum. Özellikle de saçları canlandıran, parlaklık veren, onaran ve koruyan bakım ürünleri tercihim. Bu anlamda, Markazen'in saçlara iyi gelen pek çok yağdan oluşan karışımı merak ettiklerim arasında.

Dört gözle beklediğimiz yaz günleri için, şimdilik, saklamaya aldığım Güneş Koruyucu Krem, Medikoz'dan.
Daha önce bir arkadaşım sayesinde denediğim ve şişen boğazımı kısa sürede hem de etkili bir şekilde iyileştirdiğini gözlemlediğim boğaz pastili Naturmax'tan. Özellikle şu belirsiz havalarda ve hastalığa açık olduğumuz dönemde etkili bir ürün, ecza dolabınızda,çantanızda bulunsun derim ;)
Nays Collection, son dönemlerde başarı skalasını hızla yükselten yerli firmalar arasında. Bugüne kadar pek çok ürününü deneyerek blogumda sizlerle paylaşmıştım. Bu etkinlikte ise markanın oje çıkarıcısını deneyimleyeceğim.
Her ne kadar saç boyası kullanmasam da Neva Color'un gönderdiği saç boyası, tam da teyzemin kullandığı renkte. Bu işe en çok teyzem sevinecek...

Otacı'nın, son günlerde beğeni yağmuruna tutulan Gül Özlü serisini denemeyen kaldıysa, çok şey kaçırıyor derim.

Peloid Pelomin Cilt Maskesi, daha önce kullandığım ve memnun kaldığım ürünler arasında. Cilt Maskesi hakkındaki yorumlarımı da okumanız için linki bırakıyorum.



Ailece çok severek kullandığımız şampuanımız Revox'tan. Özel seri olan bu şampuan, besleyici, onarıcı ve dolgunlaştırıcı vaatlere sahip. Deneyimlerimi en kısa sürede sizlerle paylaşacağım.
Daha önce denediğim ve gerçekten çok beğendiğim R.O.C.S. diş macunu ve fırçasını, tam da yeni bitirmişken yeniden edinmek, beni gerçekten mutlu etti. Diş macunu, gerçekten de vaadini yerine getirerek kısa sürede diş rengini beyazlatıyor. Diş fırçası ise yumuşaklık düzeyi ve dizaynı ile çok başarılı. Mutlaka denemenizi öneririm. R.O.C.S. diğer ürünler için sayfasını incelemeyi unutmayın.
Bitki çaylarını, hele bir de doğal olursa çok severim. Sağlıkla kurutulmuş ve sağlıklı paketler içerisinde sunulmuş bu çay ise Yalova'dan Gelsin'den...
Bu güzel ve keyifli organizasyon için Lerzan ve sponsorlara çok teşekkürler. Ürünler hakkındaki detaylı yayınlarımı bu yazıma da ekleyeceğim, takipte kalın ;)




















 











  

26 yorum:

  1. Ay sponsor yazısı oku oku bitmedi maşallah! Süper şeyler deneme fırsatın olacak; ama en çok şu Diana Monroe paketini beğendim, nasıl güzel! Bir de hazır diyete başlamışken, o bulgur cipsinde aklım kalmadı değil! Güle güle kullan, afiyetle ye İlknur'cum, çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haha, ben de 2 günde ancak hazırlayabildim yazıyı Başakçım :)
      Diana Monroe ürünlerini kullanmaya başladım, en kısa sürede yazısı hazır olacak ;) Sevgiler canım :)

      Sil
  2. ya maşallah de miiii lerzanaaa ne çalışkan ne aktif yaaaa :) sürekli bişiler yapıyoooo düzenliyoooo gönderiyoooo :)

    YanıtlaSil
  3. Lerzan güzel etkinliklere imza atiyor. Hediyeler de cok güzelmis 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ediyorum Deryacım

      Sil
    2. Evet canım güzel etkinlikler yapıyor, çok teşekkürler :)

      Sil
  4. Lerzan tavan yapmış etkinliğinde :))) Denenecek, yazılacak çok ürün var desene ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) evet bir çok ürün deneyeceğiz

      Sil
    2. Kesinlikle canım, hepsini tek tek deniyorum :)

      Sil
  5. Ne güzel bi etkinlik olmuş:) yazıları da merakla bekliyorum. sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, çok güzel bir etkinlik oldu. Sevgiler :)

      Sil
  6. Çok güzel bir yazı tatlim

    YanıtlaSil
  7. canım iyi ki geldin. Hepsini güzel günlerde kullan tatlım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım, ellerine sağlık :)

      Sil
  8. Hediyeler harika görseller içerikler :)

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel anlatmışsın canım tebrikler☺️💕

    YanıtlaSil
  10. Her bir ürün ayrı özenli ve güzel. Firmalara teşekkür ediyoruz.💛

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, hepsini de çok severek kullanıyoruz :)

      Sil
  11. Harika markalar bir aradaydı :)

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...