Bak Bakalım Blogumda Var mı?

13 Mayıs 2019 Pazartesi

#pembedunyam5yasinda Etkinlik Sponsorları

Sevgili Ümran'ın, #pembedunyam5yasinda etkinliğine dair detayları daha önce sizlerle paylaşmıştım. Bugün ise sıra o gün bizleri yalnız bırakmayan sponsorlar ve ürünlerine yönelik yazımda.

Markalar yine alfabetik sırayla...
...
Ümran'ın daha önceki etkinliğinde de sponsor olan Bambino, bu kez Nob markalı oje temizleyicisi ile etkinliğe renk kattı. Farklı çeşitlerini deneyimlediğim ürünün bu kez aloe veralı olanını deniyorum. Özellikle seyahatlerimde inanılmaz işime yarıyor.
..
Çok şık çantalar eşliğinde sunulan parfüm ve deodorant Bargello'dan. 202 numaralı parfüm, benim gibi oryantal-çiçeksi kokulardan hoşlananlar için ideal. Deodorant ise tam bir yaz kokusu.
Baskı ve tasarımını çok çok beğendiğim bu bez çanta Basmatik'ten.
Daha önce hepsini denemiş olduğum saç spreyi, durulanmayan saç köpüğü ve kuru şampuan Egos'tan. Detayları bu yazımda bulabilirsiniz.
Yıllardır her evin demirbaşı Elidor, yeni formülüyle anında onarıcı bakım şampuanı ile güçlü ve parlak saçlara sahip olmamızı sağlayan şampuanlarıyla bizlerleydi. Onarıcı bakım şampuanını yaz sonu denizden yıpranan saçlarım için kullanırım muhtemelen, ancak diğerinin saçları güçlendirdiği konusunda marka ile hemfikirim.
...
Yıllardır çok severek kullandığım bulaşık makinesi deterjanı Fairy, yenilenen formülüyle yine fırtınalar estireceğe benziyor.
Ve hepimizi çok mutlu eden bir marka da Inglot. Satışı ülkemizden kalktığı zamanlarda hepimizi üzen marka, birbirinden güzel göz ve dudak ürünlerinin yanısıra, renklerini çok beğendiğim ojeleriyle de göz doldurdu.
Lav Türkiye'nin bu rengarenk seti, hem çay hem de kahve içmek için ideal. Bardağın dip kısmı ve tabakların organik boyalı olduğunu da hemen hatırlatayım.
Matte_Look, daha önce deneyimlemediğim bir marka. Saç spreyi, saç köpüğü ve krem jöle çeşitlerinden oluşan bu setle ilgili deneyimlerimi en kısa sürede sizlerle paylaşacağım.
...
Doğada çözünebilen ekolojik temizlik markası Perlax'tan payıma düşen Çok Amaçlı Temizleyici & Leke Çıkarıcı oldu. Hemen her tür yüzeyde kullanılabilen ürün, cam yüzey ve ahşap mobilyalarda da parlaklık sağlıyor. Ayrıca, salonumdaki deri koltuklarda denediğim ürün, yüzeyi pırıl pırıl yaptı.

Kadraja sığdırmakta zorlandığım ürünler Real Techniques'ten. Daha önce mini boyunu edindiğim göz makyajı fırça setinin büyük boyu elbette ki beni çok heyecanlandırdı, ancak markanın yeni çıkan ve sınırlı sürüm olan fırçaları muhteşem görünüyor.
Daha önce de birçok çeşidini kullandığım Rocs_Türkiye'den bu kez kızımı sevindirecek bir paket almış oldum. 6-12 yaş arası çocukların süt dişleri ve daimi dişleri için bitkisel içerikli diş macunu ve sap kısmı tam da çocuklara göre dizayn edilmiş diş fırçasını kızım elbette ki çok sevdi. Bu arada, mini boyunu gördüğünüz diş beyazlatıcı etkili diş macunu, gerçekten de vaadini yerine getiren harika bir diş macunu.
Özellikle ıslak havlularını çok severek kullandığım marka Sleepy, PMS dönemini daha rahat geçirmeye yardımcı olmak üzere yakın zamanda piyasaya sürülen ürünleriyle bizlerleydi. Saf su, doğal bambu ve doğal pamuk lifleri bulunan ürünler pek çok kozmetik market ve diğer marketlerde satışta.
Trabzondoğalpazar, birbirinden lezzetli tatlarından herbirimize yollamış. Ümrancığım da bizlere bunları çekilişle hediye etti. Çekiliş öncesi; "Bu beton helva kime çıkarsa gerçekten çok şanslı, çok seviyorum tadını" dediğimi hatırlıyorum :) Sanırım şanslı günümdeymişim, çekilişi yapan Aslı, adımı söylediğinde herkeste müthiş bir tepki ve kahkaha fırtınası esti :) Eminim, markanın diğer lezzetleri de güzeldir ama benim gibi tatlısever biri için gayet güzel bir lezzet oldu...
...
Yves Rocher, yıllardır severek kullandığım markalardan. Özellikle şampuan ve duş jellerini çok beğenirim. Hele ki ayak peelingi, birçok markanınkinden açık ara öndedir. Bu etkinlikte ise, markanın ekolojimizi bozmamak adına çıkardığı konsantre şampuanın yanısıra, ilk kez deneyeceğim güneş kremi gönderilmiş.
...
Herhangi bir katkı ya da koruyucu madde içermeyen, ilave şekersiz atıştırmalıklar ise Züberlezzetler'den.




Bu güzel ve keyifli organizasyon için sevgili Ümran'a ve değerli sponsorlarımıza çok teşekkürler. Etkinliğe dair paylaşımlarımızı #pembedunyam5yasinda ve #iyikiannemecekmisim  hashtaglerinden takip edebilirsiniz.


14 yorum:

  1. güzel bir etkinlik olmuş her şey çok hoş güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten ürünlern hepsi birbirinden güzeldi, yazmaya hangisinden başlayacağım şaşırdım! Güle güle kullanalım İlknur'cum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen Başakçım, Allahtan daha önce Egos ürünlerini yazmışım, şimdi diğerlerinde sıra :)
      Güle güle kullanalım canım :)

      Sil
  3. Canim benim kalemine sağlık ne güzel detaylıca anlatmissin çok teşekkür ederim ve güle güle kullan hepsini 🤗😍💐💐💐

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Ümrancım, o kadar emeğine biz de birazcık olsun katkı sağlayalım değil mi :)
      Çok teşekkürler canım :)

      Sil
  4. Dolu dolu ve hepsi birbirinden güzel ürünler..Takip ettim canım etkinliğinizi,hepiniz ayrı harikasınız ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Yeşimcim, çok keyifli bir gündü gerçekten de :)

      Sil
  5. Hepsini güzel günlerde dene, güzel sponsorların olduğu eğlenceli olduğu bir etkinlik olmuş sanırım =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler İlkecim, gerçekten de öyle oldu :)

      Sil
  6. muhteşem ir etkinlik olmuş. süper çıkmışsınız :) züber hariç tüm ürünleri severek kullanıyorum fakat züber eziyet gibi :(

    YanıtlaSil
  7. Hepsini güle güle kullan canim 😍

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...