Bak Bakalım Blogumda Var mı?

25 Eylül 2014 Perşembe

Taze Bittiler- 47

Neredeyse Eylül bitecek, ben hala geçtiğimiz ay bitirdiğim ürünleri sizlerle paylaşmamışım. Zamanın hızına yetişmek bazen ne zor!

O halde Eylül'ü bitirmeden, taze bitenlerimi sizlerle paylaşma zamanı!


1- Andrea Foot Spa- Serinletici Ayak Jeli: Nane ve salatalık özleriyle ayakları müthiş rahatlatan bir spa ürünü. Yorgun ayacıklarınızı dinlendirmek için bu ürünü uygulayın ve keyfinize bakın. Yazısı burada.

2- Alix Avien Shine Plus Oje: 190 numaralı bu ojeyi çoook severek kullandım. Renk tonu, kuruma hızı çok başarılıydı. Bu arada küçük ambalajlarına bayılıyorum. Keşke tüm ürünler böyle küçük ambalajlarda olsa. Ne çok ürün bitiriyoruz diye sevinir dururuz biz garipler ;) Ojenin yazısını da bir zamanlar yazmışım.

3- Avon Solutions Youth Mineral Night Cream: Fena değil ürünlerden. Gündüz kremini burada tanıtmıştım, üzerinden yıllar geçmiş yazının, o yıllardan bu yana sıklıkla alır, bir başka kremle dönüşümlü olarak kullanırım. 

4- Mustela Very High Sun Protection Sun Lotion: Kızım Gökçe'nin yaz boyu kullandığı güneş koruyucu. Her dışarı çıktığımız gün, 2 saatte bir düzenli olarak kullandığımdan olsa gerek, cildinde gözle görünür herhangi bir cilt sorunu yaşamadı. İçeriğine bakınca da güvenilir bulduğum bir koruyucu. Bakınız, burada detaylıca anlatmışım.

5- Argan Kil Maskesi: Gerçekten çok severek kullandım. Kimyasal barındırmıyor, cildi temizliyor ve yumuşacık yapıyor. Çok amaçlı bu peeling maske hakkında burada yazmışım da yazmışım.

6- Oriflame Tender Care Balm with Cherry: Ah o minicik sevimlicik ambalajından, o caanım ürünü almak kolay olsaydı, neffis olacaktı. Ürün yorumlarım burada.


7- Nivea Arındırıcı Temizleme Maskesi: İndirime girdiğinde stok yapıcam. Yazısı burada.

8- Clinians Latte Solare: Bunun yazısını yazmaya fırsatım olmadı. Amacı; güneşlenme sonrası bronzluğunuzu korumak. Bu yaz, neredeyse her ay tatile çıktım. Ve tatil sonrası, mümkün olduğunca bronz kalabilmek adına bu ürünü kullandım. İyi nemlendirme özelliği, hoş kokusu, cilt tarafından kolay emilmesi nedeniyle beğendim. Fakat, bronzluğumu koruma konusunda net bir fikrim oluşmadı.

9- Revigen Dökülmelere Karşı Canlandırıcı Şampuan: İyi temizliyor, fakat çok da aman aman bir ürün bulmadım. Yazısı burada

10- ABCDerm Tanışma Seti: Miniğimin benimle birlikte "Taze Bittiler" postlarına eşlik etmesine bayılıyorum :) 3'lü minik paket içerisinde misel solüsyon, temizleme jeli ve pişik kremi bulunuyor. Misel solüsyon hakkında ayrıntılı yazım gelecek, çok beğendim. Temizleme jeli de temiz kokulu ve içerikli bir üründü. Fakat pişik kremi, biraz yetersiz gibi geldi. Başka bir marka kullanıyorum, onu çok sevdim.

En azından 1 oje bitirerek "renkli kozmetik bitirememe" sendromunu atlatmış sayılırım değil mi?

12 yorum:

  1. Mustela güneş kremi bu yaz bizimde favori güneş ürünümüz oldu.Oriflame Tender Care Balm'lara bayılıyorum ama kirazlı olana denk gelemedim bir türlü.Haydi yenilerine sağlık!Öperim bitanem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, Mustela çok başarılıydı. Oriflame'ye ben zaten denk gelemiyorum, bu iyi olmuştu. Sevgiler canım :)

      Sil
  2. argan kil maskesini merak ettim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok başarılı gerçekten Belgincim, sodayla bile kıvamı ayarlanabiliyor.

      Sil
  3. Bende argan kil maskesini merak ettim ;)

    YanıtlaSil
  4. Oriflame Tender Care Balm with Cherry yi yıllardır kullanırım ben süper.alması neden zor ki .sen benden iste ben hemen alırım :)) ( öhöm) yaklaşık 15 yıldır disbritörlük yapıyorum yani oriflamein.ama para kazanmak için değil ürünleri rahat almak için.aklında olsun.süper bir yazı olmuş yine ilknurcum.teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gökte ararken yerde bulmuşum da haberim yokmuş, çok mutlu oldum inan Alanay abla :) OK, bundan sonra sendeyim ;)
      Çok teşekkür ederim :) Sevgiler...

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...