Bak Bakalım Blogumda Var mı?

26 Mayıs 2021 Çarşamba

Licape 5'li Cilt Bakım Seti

Çevresel faktörler, yaş, cilt yapısı ve hatta stres nedenlerine bağlı olarak cildimiz sivilce, kırışıklık, gözeneklerin oluşması ve büyümesi, cilt sarkması ile kuru ve lekeli bir görünümle mücadele etmek zorunda kalıyor. 

Bu sorunlara çözüm bulabilmek için öncelikle içten bakım şart. Sağlıklı beslenmek, uyku düzenine dikkat etmek, spor yapmak, bol su içmek bu mücadelede bizi güçlü kılan unsurlar. Yanı sıra cilt bakımı için kullanacağımız ürünler de bakıma destek sağlayan diğer bir önemli unsur.

Sürekli olarak aynı marka ve ürünleri kullanmanın bir süre sonra cilt üzerinde etkisinin azalacağı düşüncesinde olduğumdan belli aralıkla cilt bakım rutinimi değiştirme taraftarıyım. Ve tabii mümkün olduğunca kimyasal ve parfüm içermemesi ürün seçiminde tercihim oluyor. 

Bu manada doğada var olan mucizevi formülleri keşfetmek ve güvenilir ürünler ortaya çıkarmak üzere 20 yılı aşkın bir süredir Ar-Ge çalışmaları yapan Licape'nin ürünlerini denemeye başladım. Birkaç haftadır markanın denediğim ürünleriyle ilgili yorum yapabilme yetisine sahip olduğuma göre artık fikirlerimi sizlerle paylaşabilirim. Tüm cilt tiplerine uygun ve her mevsim kullanılabilen ürünleri tek tek açıklıyorum.


Licape Çay Ağacı Özlü Yüz Temizleme Jeli: Hem makyajlı hem de makyajsız olarak cildim için bu ürünü kullandığımda, renklendirici ve paraben içermeyen bu jelin cildimi gayet iyi temizlediğini farkettim. Bildiğiniz gibi çay ağacı özü içeren ürünler, antibakteriyel olma özelliği nedeniyle daha çok yağlı ve akneli ciltler için önerilir. Ben de karma cilde sahip olduğumdan ürünü kullandığım andan itibaren çok fazla köpürmeyen yapısıyla cildimi kirden ve yanısıra yağdan gayet iyi arındırdığını gördüm. Uygulama sonrası da bırakın cildimde herhangi bir gerilmeyi, çay ağacının yatıştırıcı ve ferahlatıcı etkisini de uzun süre hissettim. Ayrıca daha önce de eczanelerde satılan çay ağacı özlü başka bir temizleme jeli kullandığımı ve bu ürünün de en az onun kadar başarılı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. 200 mllik pompalı ve kullanışlı şişesi de bence çok güzel.

Licape Kolajen & C Vitaminli Serum: Bence 35 yaş civarındaysanız kesinlikle kullanmaya başlamalısınız dediğim bir bakım ürünüdür serumlar. Ciltte oluşmaya başlayan ince çizgi ve kırışıklıkları önlemek için bakım kreminin yanı sıra günde en az 1 kez kullanılmalı. Markanın serumu ise içerisinde bulunan kolajen ve C vitamini sayesinde cildin yaşlanmaya karşı mücadelesinde etkin rol oynuyor. Mis gibi turunçgil kokulu bu serum, bu aralar cildimin ihtiyacını yeterince iyi karşılıyor. Serumun, düzenli kullanım sonrası cilde canlılık vererek pürüzsüzleştirdiğini ve renk tonunu eşitlediğini de gözardı etmeden düzenli olarak kullanmanızı öneririm. 

Licape Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi: İçerisinde bulunan C vitamini sayesinde cildin en alt katmanlarına kadar nüfuz ederek ciltteki zayıf kasları harekete geçirme ve bu sayede cilt sarkmaları ile kırışıklıkların giderilmesine karşı mücadele ediyor. Hyalüronik asit ile de cildin günlük nem ihtiyacının tamamının karşılanmasına yardımcı olmayı hedefleyen ürün, uygulama sonrası aydınlık bir görünüm veren ve ciddi nem deposu bir krem diyebilirim. 

Temiz cilde günde 2 kez uygulandığında verdiği nem ve ferahlık hissi gerçekten kendini farkettiriyor. Umuyorum vaatlerini yerine getirerek, kutusunu boşalttığımda başarısını katladığını görebilirim. 

Licape Leke Kremi & Cilt Beyazlatıcı: Sanırım, şimdiye kadar kullandığım tüm leke kremleri içerisinde en en en başarılı krem bu oldu. Sadece leke kremi değil; aynı zamanda cilt beyazlatıcı özelliğiyle tek kremde çift etkiye sahip ürün, güneş ve sivilce lekelerinin yanısıra gebelikte oluşan lekeler ve cilt tonundaki farklılıkları giderme konusunda gerçekten üstün performans sergiliyor. Koltuk altı, dizler ve dirseklerde oluşan kararmalar da dahil olmak üzere tüm cilde uygulanabilen krem, içeriğinde hindistan cevizi yağı da bulundurduğundan aynı zamanda cildi nemlendirme özelliğine de sahip. 

Günde 2 kez kullanılması önerilen kremi ben, son dönemlerde sıklıkla gözlerimi yoran faaliyetlerde bulunmam nedeniyle göz çevremde oluşan koyu renk görünümden kurtulmak için kullanıyorum. Bayağı koyu renkte olan bu bölge, düzenli kullandığım son 1 haftanın ardından renk tonunun ciddi şekilde açıldığını gözlememle birlikte daha aydınlık bir görünüme de kavuştu. Şimdi ise dirsek bölgemde kullanmaya başladım, sonuçları yazıma eklerim.

Licape Besleyici Gece Maskesi: Bildiğiniz gece maskelerini unutun diyorum! Hızlı ve etkili sonuç aldığım bir diğer ürün olan bu gece maskesi, çay ağacı özlü içeriğiyle cildi akne ve siyah noktalardan arındırıyor, cildinizde sivilce oluşumunu anında engelliyor. Bu şekilde cildi onaran krem cildi yenileme özelliği sayesinde gözeneklerin küçülmesine de ciddi anlamda etki sağlıyor. 

Gece temiz cilde uygulanan maske, belli bir süre sonra temizlenmiyor; aksine tüm gece boyunca cildinizde kalıyor ve bu sayede etkisini göstermeye başlıyor. Sabah kalktığınızda ise yüzünüzü suyla yıkamanız yeterli. Yumuşacık, temiz ve ölü hücrelerden arınarak yenilenmiş, bebek gibi bir cilde sahip olmanız bu kremle mümkün. 

Denemek isterseniz firmanın online satış sitesinde şu an ciddi bir indirim sözkonusu. Örneğin bahsettiğim ürünlerin tümünü satın alabileceğiniz Licape 5'li paket, şu an %69 indirimli olarak satışa sunulmuş. Açıkçası bu fiyata bu kalite gerçekten şaşırtıcı.

Ürünlerden memnun kalmamanız halinde koşulsuz iade garantisiyle %100 müşteri memnuniyeti sağlayan firmanın tüm ürünleri, dermatolojik olarak test edilmiş. Aklınıza takılan sorularınız için firmanın 0212 912 02 26 ve 0 551 158 87 87 numaralı telefonlarından cilt bakım uzmanlarına danışabilirsiniz. 








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...