Bak Bakalım Blogumda Var mı?

28 Kasım 2021 Pazar

Türkiye Sağlık Turizmi

Sağlık turizmi, tüm dünyada ve özellikle de ülkemizde hızla yükselen bir trend sayılmakta. Yaşadığı ülkede sağlık sektörünün pahalı olması, yüksek teknolojiye sahip sağlık hizmetlerinin yetersizliği, alanında uzman personelin azlığı, kişisel durumlar ve tedavinin yanısıra tatil yapma arzusu gibi nedenler de sağlık turizminin önünü açan örneklerden sadece birkaçı.

Ülkemizin stratejik ve coğrafi konumu, sahibi olduğu medikal ve termak kaynakların çokluğu, birçok ülkeye kıyasla çok daha ekonomik oluşu, çok iyi eğitimli insan gücünün bulunması,  Sağlık turizminde "Neden Türkiye" sorusunun cevapları arasında sayılabilir. 

Son yıllarda Türkiye'de; plastik cerrahi, ağız ve diş sağlığı, göz hastalıkları ve ortopedik cerrahi gibi pek çok alanda hizmet verilmekte. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere pek çok şehirde büyük ve yüksek kapasiteli tesislerde verilen hizmetler sayesinde birçok kişi, sağlık sorunlarına çözümü ülkemizde buluyor. 


Tabii, estetik ve güzellik alanlarında gerçekleştirilen hizmetleri de gözardı etmemek gerek. Estetik operasyonlar arasında geçtiğimiz yıl itibariyle en çok yapılan işlem saç ekimi. Hem erkek hem de kadınların kabusu sayılan bu sorunu çözüme kavuşturmak için her yıl ülkemize yaklaşık 500.000 turist geliyor.  

Alanında uzman doktorlar tarafından gerçekleştirilen hizmetin memnuniyet oranı ise çok yüksek. Artık saç ekim işleminin de birden fazla yöntemle yapılabiliyor oluşu, hastaların kendi tercihini yapabilmesinde etkin rol oynuyor. 

Saç ekimi sonrası süreçte de işlemin %100 başarıya ulaşması için hastaya destek vermeye devam ediliyor. Kalıcı sonuçların elde edildiği saç ekimi işlemi kolay, pratik, zahmetsiz ve gayet ekonomik fiyatlarda sizleri bu sorununuzdan kurtarıyor.

Saç estetiğine önem verenler için bu sorun artık kabus olmaktan çıktı. Bir telefonla randevu alarak çözüme kavuşabilirsiniz. 











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...