Bak Bakalım Blogumda Var mı?

17 Eylül 2014 Çarşamba

Gülün ışıltısı, lavantanın ferahlığı, zeytinyağının cömertliği… Provence Reçeleri ile Doğal Cilt Bakımı

Durance, Provence kadınlarının yüzyıllardır bildikleri cilt bakımı reçetelerinden esinlenerek %95 doğal içerikli cilt bakımı serileri geliştirdi.

Durance, her cilt tipinin ihtiyacına uygun arındırıcı ve nemlendirici bakım serileri sunuyor. Her serinin içeriği Provence geleneklerinden ilham alıyor, Provence’ın şifalı bitkilerinin özleri ile zenginleştiriyor.

Hassas ciltler için Antik Güller
Güney Fransa’nın en değerli güllerinden Centifolia gülü ve organik misket gülü özleri ile geliştirilmiş özel bir seri. İçeriğindeki doğal vitaminlerle hassas ciltleri yatıştırırken yaşlanma karşıtı bakım yapıyor.


Karma ciltler için Organik Lavanta
Lavanta özünün arındırıcı özelliği Provence’ta uzun yıllardır biliniyor. Grignan’da lavanta üretimi ile hikayesine başlayan Durance, organik lavanta özleri ile karma ciltlere sağlık veren bir seri sunuyor. Organik lavanta serisi, cildi arındırırken yağ-nem dengesini sağlıyor.


Kuru ciltler için Oulivo
Nyons’un organik tarım yapılan zeytinliklerinden elde edilen zeytin-yağı Provence’ın en değerli yağlarından. Durance, kuru ciltler için yoğun bakım sağlayan bir seri geliştirmek için özel olarak bu zeytin-yağını seçti. Serinin ürün çeşitlerini koruyucu zeytin yaprağı özü, yenileyici incir özü, yumuşatıcı gelincik özü ve yatıştırıcı baş özü ile zenginleştirdi. Yağ asitleri bakımından zengin, besleyici, yenileyici ve koruyucu bir bakım için Oulivo’yu öneriyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...