Bak Bakalım Blogumda Var mı?

5 Kasım 2012 Pazartesi

Taze Bittiler- 25

Yine arayı uzatıyorum bu aralar ama elimde değil. Çok yakında blogumda nedenini paylaşacağım sizlerle :)
Alışveriş yapmaktan da geri durmuyorum, elimdekileri bitirmekten de ;) Geçtiğimiz ay içerisinde neler kullanmışım, hangilerini beğenip, hangilerinden "bitse de kurtulsam" demişim, hep birlikte bakalım.
1- Doğasal Kakao Yağı: Evdeki dolu çekmece, kutu ve dolaplar içerisinden mümkün olduğu kadar doğal olanlarını tüketmeye çalışıyorum son dönemlerde. Bu kakao yağını da vücut yağı olarak kullandım. Kokusu keskin değil; hatta hoş bir kakao kokusu var, kıvamı da iyi ayarlanmış. Cilt tarafından kolaylıkla emiliyor ve ciltte yağlı bir his bırakmıyor.

2- Otama Tatlı Badem Yağı: Ürün tanıtımını ve hakkındaki yorumlarımı burada sizlerle paylaşmıştım. Baktım ki, kaş kirpik sürmkle bitmeyecek, yine vücut yağı olarak kullandım bitti. Ben gayet başarılı buldum.

3- Max Factor Lipfinity Colour & Gloss: Max Factor'un kalıcı ruj serisinden, indirim sırasında almıştım. İşlevi bakımından fena değildi ama kalıcılığı ve özellikle de renginden hiç memnun kalmadığım bir kozmetik ürünü oldu kendisi. Bu yüzden, henüz bimeden vdalaştım kendisiyle. Bununla ilgili fotoğraf da çekmiştim. Eğer duruyorsa bir post hazırlarım.

4- Numune Ürünler:
    Sephora Nemlendirici Krem: Sephora alışverişim sırasında verilen bir krem numunesi. Tabii ki 1-2 kullanımda birşey anlamak çok zor fakat söyleyebileceğim; kullandıktan sonra cildimi uzun süre yumuşacık tutmasıydı.
   Lierac Nemlendirici Krem: Bu Fransızların, çıkardıkları ürünlerde mis gibi kokular kullanması beni gerçekten cezbediyor.
   Avon Ideal Flawless Fondöten: Avon'un kaşmir yumuşaklığında çıkarmış olduğu fondöten. Vaadini gerçekten yerine getiriyor. Ayrıca daha kullanırken kuruması gibi bir dezavantajı yok, ayrıca yeterince kalıcı ve cildim karma olmasına rağmen parlama yapmıyor. Renk skalası da geniş. Elimdeki fondöten bitsin, alırım.
   Avon Calming Effetcs Fondöten: Yine Avon'un ışıltılı bir cilt için kullanımını önrdiği fondöten. Tek dezavantajı bir süre sonra ciltte parlama yapması. Kuru ya da normal ciltler için önerebilirim.

5- Avon Naturals- Tüm Saç Tipleri İçin Tazeleyici Şampuan: Ben bu şampuanı çok beğendim. Şu anda 2. şişesini kullanıyorum ve açıkçası bu kadar memnun kalacağımı düşünmemiştim. Deneyimlerim burada

6- Olay Total Effetcs Gece Kremi: Daha önce burada yazmıştım.Bu kremi de dibine kadar kullandım. Çok memnunum, elimdeki diğer kremimle dönüşümlü kullanıyorum. Çoook başarılı, kokusu da muhteşem.

7- Neutrogena Yoğun Nemlendirici Gündüz Kremi: Daha çok 20-30 yaş aralığına hitap eden bir ürün bence. Burada sizlerle paylaşmıştım.

Bakalım önümüzdeki ay, elimde bulunan hangi ürünler bu postta arz-ı endam edecek???


4 yorum:

  1. hımmmm o nedeni biliyorum sanırım:)) keşke herkesin blogunu ihmal etme nedeni böyle güzel şeyler olsa:)

    YanıtlaSil
  2. avon ideal flawlessi merak ettim, kapatıcılığı nasıl?

    YanıtlaSil
  3. :))
    Pşşşttt, çaktırma Özgecim ;) Az kaldı, yakında açıklıyorum :))... Ve...keşke...

    YanıtlaSil
  4. Kittencim, Avon'un diğer fondötenlerine ve birçok markaya kesinlikle fark atacak kadar başarılı buldum ben, benim cildimde renk bozukluğu dışında başka bir sorun yok. Bu da, bu fondöteni kullanmam için yeterli sebep. Bi dene istersen...

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...