Bak Bakalım Blogumda Var mı?

13 Kasım 2012 Salı

AVON Ultra Color Rich Mega Impact Ruj- Charged Cherry

Son zamanlarda elimdeki numune ürünler o kadar çoğaldı ki, hem eşe dosta verdiğim, hem de kullandığım halde bitmek tüknmek bilmiyor. Bu nedenle ben de dikkatimi bu numune ürünler üzerine yoğunlaştırdım. Cilt temizleyicileri, nemlendiriciler, saç bakım kremleri ve rujlar derken (önümüzdeki ayın taze bittiler postunda da göreceğiniz gibi) bol bol numune bitirme çalışmalarındayım bu aralar.
Son birkaç gündür çok severek kullandığım, sonbahara ve makyajlarıma çok yakıştırdığım bir ruju tanıtmak istiyorum sizlere. Avon'un Utra Colour Rich Mega Impact serisinden "Charged Cherry" rengindeki harika bir pembe-kırmızı karışımı ruju.
Ürünün orjinal boyu ve ambalajı yukarıda gördüğünüz gibi. Dediğim gibi, ben bu ürünün numunesini kulandığım için yukarıdaki fotoğrafı internetten aldım.
Herşeyden önce rujdan çok glossa benziyor, dudaklara hafif ıslak bir görüntü veriyor, sürümü kolay, fakat aynı zamanda sürüldüğünde gloss gibi yapış yapış bir his de bırakmıyor dudakta. Kıvamı yumuşak, rengi çok canlı; fakat abartılı değil. Hani şu Flormar'ın son çıkardığı "Deluxe Shine" serisi, Avon'un bu serisine çok benziyor diyebilirim.
Rengi tam olarak yukarıda elime sürdüğüm swatchda çıkmış. Dudağımda ise daha kırmızımsı duruyor. Dediğim gibi, pembe-kırmızı karışımı farklı bir renk.
Nemlendirmesi de gayet başarılı. Parlak ve canlı duruyor ama yapısı gloss gibi olduğundan fazla kalıcılık beklemeyin.
Ürün, Avon'un bu ayki katalogunda indirimli olarak 19,90 TL'ye satılıyor. Sezonun canlı, belirgin ve çarpıcı dudak modasına uygun renk arayanlar bu ruja şans versin derim ;)

2 yorum:

  1. çoğu kişi avonu yerden yere vuruyor ama bence rujlarının kalitesi başka hiçbir uygun fiyatlı firmada yok :)

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle haklısın kitten, hatta birçok pahalı markanın rujlarına bile fark atabiliyor bazen :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...