Bak Bakalım Blogumda Var mı?

7 Mayıs 2012 Pazartesi

Taze Bittiler- 19

Sanırım 2 elim kanda olsa yazmaktan vazgeçmeyeceğim ve accayip keyif aldığım yazı türü :) Sol baştan tanıtmaya başlıyorum :)
1- Little Red Dress: Avon'un zibilyon çeşit parfümlerinden biri. Kokusu çok hoş fakat maalesef ki kalıcı değil.
2- Garnier Kafeinli Roll-On: Garnier'in, gözaltı torbaları ve halkalarına karşı kullanılmasını önerdiği roll-on'u kullandım ve burada kendisinden bahsetmiştim. Açıkçası çok başarılı bulmadım. Gözaltı torbası ve göz yorgunluğu sonrası oluşan o koca koca halkalar karşısında bu çok zayıf bir silah olarak kaldı. O yüzden bir süre sonra kullanmayı bıraktım ve kendisini dualar eşliğinde çöpe yolladım :)
3- Opti Free Lens Solüsyonu: Kendisi benim vazgeçilmezim olur. En sonunda burada anlatabildim ürün hakkındaki görüşlerimi.
4- Bioderma Sensibio H2O: Bu ürün hakkında birçok blog beğeniyle bahsetti. O cümlelerin üzerine yeni birşey eklemek istemedim ve seve seve kullanıp bitirdim kendisini. Şu an elimde 10-15-30 adet temizleme jeli bulunduğu için, yaz nedeniyle yüzümü de yıkayarak temizleme işini tamamlayacağım düşüncesiyle biraz jel stoğumu azaltayım düşüncesindeyim.
5-Subrina Duş Jeli: Bu ürünü, Saraybosna'daki DM market'ten satın almıştım. Ürünün kapağını açtığınıda bile o cezbedici çikolata kokusu duş sonrası kalmıyordu maalesef. Orada kaldığım süre boyunca, sırf o kokuya hapsolduğum için defalarca almak isteyip kalıcı olmadığı aklıma gelip de vazgeçtiğim ürün oldu kendisi.
6- Eldena El Kremi: Bunu da Dresden'den satın almıştım. Nivea'dan tek farkı; kutusu ve markası. Uygun fiyatına rağmen müthiş derecede başarılı, nemlendirici özelliği, hoş kokusu ve kocaman gramajı sayesinde ancak bitti. Neyse ki önümüzdeki ay yeniden alabilicem ;)
7- Alessandro Bacak Parfümü: Geçtiğimiz aylarda şu meşhur kutulardan birinin içinden çıkmıştı. Çok gereksiz yahu!
8- Dove Yoğun Onarıcı Şampuan: Dove ürünlerini beğenirim. Şampuanlarını da. Deneme boyu ürün olmasına rağmen yine de işime yaradı.
9- Avon numune rujlar: Seyahatlerimde küçük bir makyaj çantasının içine, "lazım olan ne varsa"ları sığdırıp valizimi mümkün olduğu kadar boş götürüp(oralardan doldurarak), getirmeyi seviyorum. Dolayısıyla bu minikler, seyahatlerim için favorilerim oluyor. Iced Coffee ve Guava, renklerin isimleri. Iced Coffee'nin orjinalini sipariş ettim, en kısa sürede burada olacak ;)
10- Avon Sun 30 SPF Yüz Kremi: Avon'un çok başarılı bulduğum ve stoğumdan yenisini kullanmaya başladığım güneş koruyucu kremi. Bakınız burada ne de güzel anlatmışım...
11- 8x4 Deodorant: Bu da son seyahatimde kullanıp tükettiğim deodorant. Evet, gerçekten 24 saat koruyor fakat kokusuna bir türlü alışamadım. Bu nedenle kendisinden uzak durma kararı aldım.

2 yorum:

  1. nerdeydin canım ya sen bugün bloğa bir gireyim dedim yeni yazı koymuşsun
    umarım ciddi bişey yoktur
    öptüm
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Yok İlknurcum, herşey yolunda şu an. İlgine teşekkürler...

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...