Bak Bakalım Blogumda Var mı?

4 Nisan 2012 Çarşamba

Opti Free Lens Solüsyonu

Anlaşıldı, Nisan ayımın da Mart'tan pek bir farkı olmayacak. Dün hazırlayacağımı belirttiğim postu ancak bugün yayınlayabiliyorum.
Yıllardır severek kullandığım solüsyon hakkındaki memnuniyetimi artık "Taze Bittiler" serimden biliyorsunuz.
Numaralı gözlük kullanmaktan hiç de hoşnut olmayan ben için lens kullanmak müthiş rahatlık. Fakat, lens kullananlar bilirler; lensi her zaman temiz tutmak ve kullanım ömrünü artırmak; özen ve dikkat istiyor.
Lenslerimizi temizleme, nemli kalmasını sağlama ve saklama sırasında işimize yarayan bu çözelti, tüm silikon ve soft lenslerde rahatlıkla kullanılabiliyor. Kullandığım uzun yıllar boyunca bu solüsyon hiçbir şekilde alerji yapmadı, gözlerimde herhangi bir sıkıntı yaratmadı, lenslerimin de kullanım süresini uzun tutmamı, temiz ve kolay kullanmamı sağladı.
 Solüsyon, 355 ml.'lik şişesinde ve yanında lens kabıyla birlikte satılıyor. Her ay mutlaka 1 şişe bitirdiğim bu sölüsyonun en sevdiğim özelliklerinden biri de diğerlerinden daha yumuşak olması. Ürünü kullandığınızda o hissi mutlaka farkediyorsunuz.
Farklı markalara ait ürün kullandığımızda karşılaştırma yapmak her zaman avantaj. Ben de ara ara farklı ürünler deneyerek Opti Free'de son kararımı vermiş bulunuyorum. Solo Care'in sert su gibi bir kıvamı var. Bio True gözlerimi çok kaşındırdı mesela, dolayısıyla ortalıkta kırmızı gözlerle dolaştım alıp kullanmaya başladığım dönemlerde. Doğal olarak kullanmayı kestim hemen.
Kısaca, lens kullandığım sürece kendisi yanımdan ayrılmayan solüsyonum olacak ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...