Bak Bakalım Blogumda Var mı?

29 Mayıs 2012 Salı

Graffiti Modası Neon Renklerle Buluşuyor- Golden Rose


Golden Rose, Graffiti Oje Serisi’ni neon renklerle buluşturarak, çatlayan renkleri ve farklı zemin tonlarıyla, sanat eseri şıklığında tırnaklar elde etmenizi sağlayacak.

Dünya kadınlarının tercihi yerli kozmetik devi Golden Rose’un yeni ürün serisi Graffiti Neon Oje Serisi ile tırnaklarınızı 2012 yaz sezonunun neon modasıyla buluşturmak artık çok kolay!

Dilediğiniz Graffiti Nail Art oje rengine kontrast renklerden seçeceğiniz herhangi bir renkte ojeyi temiz ve kuru tırnak üzerine kalın olarak sürdükten sonra 1-2 dakika kurumasını bekleyin. Üzerine Golden Rose Graffiti Nail Art ojeyi tek seferde ve bir kat olarak uygulayın. Oje kurumaya başladığında çatlayarak tırnağınızda sanat eseri şıklığında bir görünüm oluşturacak.

Son olarak Golden Rose Graffiti Nail Art üzerine Golden Rose Top Coat veya şeffaf cila uygulayarak parlak ve kalıcı olması sağlayabilirsiniz.

Dikkat çekici neon renklerin hâkimiyetini sürdürdüğü Golden Rose Graffiti Neon Oje Serisi tırnaklarınıza sezonun canlı renklerini yansıtacak. Neon Sarı, Neon Fuşya, Gece Mavisi, Neon Yeşil, Neon Turuncu, Simli Bakır renklerindeki ojeler, kadınlar tarafından en çok aranan renkler arasında yerini alacak.

Golden Rose’un özel tasarımlı şişesi ile piyasaya sunulan; ekstra parlak, çabuk kuruyan ve uzun süre kalıcı Graffiti Nail Art serisi, kaliteli fırçasıyla kolay uygulama sağlıyor.

Türkiye’nin her yerindeki Golden Rose Kiosk ve Shop’larından, parfümerilerden satın alabileceğiniz Golden Rose Paris Summer Oje Serisi’nin fiyatı ise 5.50 TL

Golden Rose’un tüm ürünlerini bir arada görebilmek ve daha fazla bilgi alabilmek için www.goldenrose.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

*Basın Bültenidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...