Bak Bakalım Blogumda Var mı?

25 Mayıs 2012 Cuma

Neutrogena® Deep Clean®‏


Temiz, Pürüzsüz  Bir Cilt İçin Neutrogena® Deep Clean®



Cildinizde Ne Gizleniyor?



Kir Yağ ve Makyaj!

Neutrogena® Deep Clean® serisi cildinizi  kir, yağ ve makyajdan  arındırır, tıkanmış gözenekleri derinlemesine temizler.


Her gün düzenli olarak cildin temizlenmesi, kir, yağ ve makyaj kalıntılarından arınması büyük önem taşır. Gün sonunda derinlemesine temizlenmeyen ciltte kir, yağ,ölü hücreler ve makyaj kalıntıları birikir, gözenekler tıkanır. Sonuçta ciltte siyah nokta ve sivilce gibi cilt problemleri görünmeye başlar. Cilt donuklaşır, canlılığını ve ışıltısını kaybeder. Cildinizin ışıltısını geri kazandırmak, sağlıklı ve pürüzsüz bir görünüme kavuşmak için gün sonunda cildin derinlemesine temizlenmesine ve arındırılmasına özen göstermek gerekir. Gündelik cilt temizliğinin ardından tonikle cildinizi kalıntılardan arındırmak cilt bakımının en önemli aşamalarından biridir. Düzenli olarak tonikle arınan cilt derinlemesine temizlenir, siyah nokta , akne, sivilce ve cilt pürüzlerinin oluşumu önemli ölçüde engellenir. Cildi en etkili nemlendirme metodu, derinlemesine temizledikten sonra nemlendirici uygulamaktır. Böylece cildi hem dıştan nemlendirmiş, hem de cildin yapısında bulunan nemi hapsetmiş olursunuz . Derinlemesine temizlenmiş cilt nemlendiriciyi daha iyi emer.

 Neutrogena® Deep Clean® Arındırıcı Tonik, Neutrogena® Deep Clean® Yüz Temizleme Jeli ve Neutrogena® Deep Clean® Yumuşak Formüllü Peeling Jel ile cildinizi her gün düzenli olarak temizleyebilirsiniz.

 Neutrogena® Deep Clean® Yüz Bakımı Jel Temizleyici ile cildinizi temizleyin
Gözeneklere derinlemesine nüfus ederek cildi kir , yağ ve makyaj kalıntılarından arındırır ve mükemmel şekilde temizler cildi kurutan , sertleştiren ve donuklaştıran ölü hücreleri ciltten uzaklaştırır. Derinlemesine temizlenmiş cilt , sağlıklı , ferah , yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazanır.
Tavsiye edilen tüketici fiyatı 16,90TL

 Neutrogena® Deep Clean® Arındırıcı Tonik ferahlatıcı yağsız bir formüldür Cildi derinlemesine temizlemek ve yağlanmayı kontrol etmek için iki şekilde etki ederSalisilik asit gözenekleri derinlemesine nüfuz ederek kir, yağ, makyaj kalıntısını ve gözenekleri tıkayan ölü cilt hücrelerini temizler. Ciltteki parlamayı azaltmak için cilt yüzeyindeki fazla yağı etkili bir şekilde kontrol eder. Sonuç olarak cilt sıkılaşır, daha temiz ve sağlıklı bir görünüme kavuşur. Cildinize anında yumuşaklık , serinlik ve ferahlık hissi kazandırır.
 Tavsiye edilen tüketici fiyatı 16,90TL

Neutrogena® Deep Clean® Yumuşak Formüllü Peeling Jeli ; Peeling özellikli günlük temizleme jelidir .Derinlemesine temizleme etkisiyle cildiniz daha temiz daha sağlıklı bir görünüme kavuşur, temizliği cildinizin her noktasında hissetmenize yardımcı olur. İçerdiği mikro tanecikler ile cilt yüzeyini ölü hücrelerden arındırır, gözenekleri derinlemesine temizler. Cildi kir , yağ ve makyaj kalıntısından arındırır.
 Tavsiye edilen tüketici fiyatı 16,90TL

*Basın Bültenidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...