Bak Bakalım Blogumda Var mı?

11 Haziran 2018 Pazartesi

Taze Bittiler - 90

Geldik Mayıs ayında bitirdiğim kozmetiğe dair ürünlere... Bu arada başlığa baktım da, şaka maka 90 aydır bitirdiğim ürünleri yazıyorum. Geçen gün de aklıma geldi; bu yılın başından beri bitirdiğim ürünleri biriktirseydim dedim ama sonrasında ev çöpe döner düşüncesiyle vazgeçtim. Belki, buna benzer bir şekilde, yılbaşında 1 yıllık tüketim raporumu sizlerle paylaşabilirim ;)

Mayıs ayında neler mi bitti?
1- ECO Cosmetics- 3'ü Bir Arada Cilt Temizleme Sütü: Organik ürün severlerin özellikle denemesini tavsiye edeceğim bir temizleyici. Aynı zamanda cilt bakımını ve hatta nemlendirmesini de sağlayan işlevsel bir temizleyiciydi.


2-3- Ceradolin Yağ Bazlı Nemlendirici Losyon: Hipoalerjinik ve özellikle kuru ciltlerin ihtiyacı olan losyon, cildi inanılmaz güzel nemlendiriyor. Bir ürünü de ofise getirdim, arkadaşlarla birlikte bayılarak kullanıyoruz.


4- Lrouge Bal/Süt/Vanilya Özlü Duş Jeli: Temizlemesi iyi, arındırması kolay bir duş jeliydi. Ailece, çabucak bitirdik.

5- Cle Up Disk Pamuk: O kadar çok stok yapmışım ki, düzenli kullanmama rağmen paketler bitmiyor :) Nasılsa her ay zaten bitiriyorum, yazıya eklemesem mi bundan sonra?

6- Rituel de Beaute Siyah Nokta ve Kir Temizleyici Burun Bandı: Sanırım, şimdiye kadar kullandığımız en iyi siyah nokta ve kir temizleyici bant budur. Eşimi de alıştırdım, şimdi o da düzenli kullanmaya başladı :)

7- Douglas XSmall Rahatlatıcı Mendiller: Hem cilt temizliğinde hem de hijyen amaçlı kullanıp bitirdim.

8- Lavera Bio Organik Gloss(Almond Kiss): Renk tonu itibariyle tek başına kullanamadım. Onun yerine daha soft görünüm elde etmek adına, fazla iddialı renkteki rujlarımın üzerine uygulayarak hem tonu yumuşattım, hem de glossu bitirdim. Yalnız dikkatinizi çekerim; bir rujumla o kadar uyumlu oldu ki, onunla kullanayım derken resmen bir de sıyırdım glossu :)

9- Vichy Idealia Yeux Eyes- Göz Çevresi Bakım Kremi: Çok severek kullandım, elimdeki ürünler bittiğinde tekrar dönüş yapacağım.

10- GOSH Prime'n Refresh Illuminating Eye Roll-On: Ucundaki bilyalar sayesinde hem göz çevremi rahatlatıyor, hem de makyaja hazırlıyordu. Marka ülkemizden çekildi ne yazık ki...

11- Garnier BB Cream: Göz makyajı için kapatıcı kullanmamam pek mümkün değil. Bu arada değişik ürün kullanarak en iyisini bulmaya çalışıyorum. En pahalı markaları da kullandım bugüne kadar, uygun fiyatlı olanlarını da. Çabuk sabitlenen bu kapatıcı ise, günlük kullanım için yeterliydi. 2 farklı renk tonu bulunan kapatıcı, "çantada bulunmalı"lardan...
12- Ve numuneler...


İçlerinde beğenmediğim bir ürün olmadı. Hepsini de severek kullandım ben. Özellikle TTO Swap Göz çevresi temizliği için süper bir ürün.


Sizde durumlar nedir? Nasıl gidiyor tüketim?

















21 yorum:

  1. gosh göz altı roll on bazı ben de çok severim neyse ki yedeklemiştim .-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında iyi fikir ama tabii ben çok geç kaldım :)

      Sil
  2. Heyt be maşşallah abloşuma :D yalnız bargello bana oyle mınnnak sıse vermedı hiç ıstıyım barı gıttıgımde :D cunku bıttıkden sonra ben parfum dolduruyorum ıclerıne super oluyor cantam ıcın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok be kuzum, o kadar çok değildi geçen ay :)
      Ellerinde varsa mutlaka verirler, sample ürün, bi şansını dene bakalım ;)

      Sil
  3. Tüketim Ramazanda durdu bende :)))) L'rouge vanilyalı duş jeliyle dolu bir küvet harika olurdu inan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, bende de az bitti ürünler... Bakalım...
      Dimi dimi dimi dimi :)

      Sil
  4. Gosh eye roll on u denemek istiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Marka ülkemizde satışta değil maalesef Esracım :(

      Sil
  5. Gosh göz çevresi kremini merak ediyorum

    YanıtlaSil
  6. Ne güzel ürünler bitmiş...

    YanıtlaSil
  7. Burun bandı benimde şimdiye kadar aldıklarımın en iyisi.. Sanırım bi 1.5-2 senedir hiç değiştirmeden sürekli aldığım ürün o. Son günlerde miniso' nun bir burun bandını en iyisi buymuş diyenler duydum ama bir ara bakıp kıyaslayacağım =)
    Gelsin yeniler ! =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Miniso bizim de aklımızda olsun o halde İlkecim, çok teşekkürler :)

      Sil
  8. Hadi hemen alisverise 😉

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok Deryacım, bu ara frenliyorum kendimi :)))

      Sil
  9. ceradolin yağ bazlı kremi de su bazlısını da kullandım .Bir dönem su bazlısı cildime iyi gelirken etkisini görmemeye başlayınca yağ bazlısına döndüm ve çok memnun kaldım.
    https://beyazbegonvil.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...