Bak Bakalım Blogumda Var mı?

1 Mart 2016 Salı

Dermadolin- Ceradolin ve Seranem Urun Deneyimlerim

Haftanın 2. günü cildimizi biraz şımartmaya ne dersiniz?

Eczacı bir aileden gelen ve yerli üretim ürünlerinden oluşan, son dönemlerin ünlü markası Dermadolin, özellikle saç-cilt ve vücut bakımına yönelik ürünlerden oluşuyor. Ceradolin ve Seranem markaları da Dermadolin'in bünyesinde bulunan diğer markaları.

Bugüne kadar, katıldığım birkaç blogger etkinliğinde destek veren markanın; Seranem şampuanıyla ilgili burada, Seranem nemlendirici el bakım kremi ile ilgili burada ve Seranem Vücut Şampuanı ile ilgili burada yorumlarımı sizlerle paylaşmıştım.
dermadolin, blog, blogger, losyon, cilt bakimi, seranem, ceradolin

Bugünse, son olarak sevgili Nilgün'ün etkinliğinde gönderilmiş olan 2 ürünü hakkındaki yorumlarımı paylaşmak istiyorum.

 
Ceradolin markasının paraben ve üre içermeyen nemlendirici losyonları, el-yüz-boyun ve ayakları nemlendirme, güneşin zararlı etkilerine karşı korunma ve deriye gerekli nemi sağlama amaçlı kullanılıyor. 


İçerisinde parfüm bulunmayan losyonlar, akne tedavisi-laser epilasyon ve özellikle hassas cilde sahip kişilerin uyguladığı peeling sonrası, cildi en kısa sürede onarma ve toparlama amaçlı da kullanılabiliyor. Ayrıca, parfümsüz olan bu losyonlar,  içeriğinden dolayı çocuklar ve gebeler için de güvenilir bir tercih.


Herhangi bir hassasiyet ya da kuruluk olmadığından, cildimi sorunsuz sınıfına dahil edebilirim sanırım. Bu nedenle, sadece yeterli derecede nem vermesi, kullanım sonrası herhangi bir alerjik reaksiyona sebep olmaması ve bazı kremlerde çok itici bile olabilen gereksiz bir kokuya sahip olmaması nedeniyle özellikle ellerimi ve cildimi nemlendirmek için kullanıyorum.

2 ürün arasındaki farklara gelecek olursak; su bazlı losyon kuru ve kurumaya meyilli ciltlere yönelik bir ürünken, yağ bazlı losyon çok kuru ciltlere yönelik üretilmiş.

Su bazlı losyon; Seramid- Bitkisel hyalüronik asit- Skualene- E vitamini- Gliserin- Doğal shea yağı- Çift bariyer madde içerirken, yağ bazlı losyon ise yukarıda saydıklarıma ek olarak Argan yağı- Pasiflora yağı ve Kanola yağı içeriyor.

Cilt tarafından kolayca emilen ve uzun süre nem sağlayan losyonlar sadece eczanelerde satılıyor.








12 yorum:

  1. içerik olarak gerçekten tatmin edici yağlar var bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle. Ve işe yaraması, vaatlerini yerine getirmesi ürünleri çekici kılıyor :)

      Sil
  2. argan yağı içeren yağ bazlı losyon dikkatimi çekti..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umuyorum en kısa sürede deneyimleme şansına sahip olursun, ürünler çok güzel.

      Sil
  3. benüm yüzüm de ve bi kaç yerde daha egzama var internette bir sitede doktor bunu önerdi bnde güvenip almadım açıkcası sayende deneyebilirim inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sitesinde yanlış hatırlamıyorsam ürünlerin egzamaya iyi geldiği yazıyordu. Bir deneyin, umuyorum işinize yarar. Geçmiş olsun, sevgiler...

      Sil
  4. özellikle su bazlı losyon ve el kreminden çok memnunum bu markanın..

    YanıtlaSil
  5. Hem çocuklar hem gebeler için güvenilirse alınır bence. Hassasiyetim var bu tarz durumlara gebe veya çocuk olmadığım halde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) O kadar çok konuda hassasiyetin var ki Dilekçim :))
      Ve o kadar iyisin ki...

      Sil
  6. Dermadolin gerçekten 10 numara nemlendirici.

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...