Bak Bakalım Blogumda Var mı?

9 Mart 2016 Çarşamba

#burcuile5cayi Etkinligi

Önceki hafta sonu sevgili Shoeobsession blogunun tatlı sahibesi Burcu'nun davetindeydim.
 


Eryaman-Butikek'te gerçekleşen etkinlik çok sıcak ve samimi bir havada geçti. Etkinlik boyunca evsahibesi Burcu'nun heyecanı hiç dinmedi ama :)

Bol bol bol güldüğümüz ve bol bol sohbet ettiğimiz etkinlikte piyasaya hızlı bir giriş yapan Fit Nut ekibinden Burak ve Emre beyler, bize markanın çıkış hikayesini ve ürünlerini tanıttılar.

Beyond markasını temsilen sevgili blogger arkadaşım Larcenciel Başak, bizler markanın ürünlerini hakkında kısa bir sunum gerçekleştirdi.
Ve etkinlikten kareler :)

Ve etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan birbirinden değerli firmalar:
Tatlimo, yine bizleri enfes tatlarıyla buluşturdu.

Pastavesaire'den harika tasarım kokulu süsleme. Bir de eklemeden geçemeyeceğim; hem kokusu nefis hem de bu kadar yoğun kokuya sahip bir taş süsleme ile ilk defa kaşılaşıyorum.
Blogger dostu HC Hair Care, daha önce de çok severek kullandığım ürünleriyle bizlerleydi. Son zamanlardaki favori saç bakım ürünlerinden Tria kolay tarama spreyi yorumlarımı buradan, Ovex bakım ürünü yorumlarımı da buradan okuyabilirsiniz.
Minval Yayınları'na ait Ankara Öyküleri, doğma-büyüme Ankaralı olarak, kentin göremediğim bilemediğim yaşamlarına da ışık tutacak.
İçerisinde hiçbir katkı maddesi, tuz ve şeker bulunmayan Fit Nut, özellikle benim gibi doğal ürün severler için harika bir lezzetle buluşturdu bizleri. Çekilişle kazandığım 350 gr.lık kavanoz boy ürün, bence günün en güzel bonuslarından. Özellikle balla birlikte tadı ikiye katlanan ürünü OrganikSatınAl sitesinden satın alabilirsiniz.
Ünlü parfüm ve oda kokusu markası Ixora, bu defa bizleri yepyeni bir ürünle tanıştırdı. %100 doğal olan yeni seri; argan, zeytinyağı ve shea butter seçenekleriyle bende merak uyandıran ürünler oldu.
Ünlü Kore kozmetik markası Beyond'un gönderdiği deneme boylarıyla birçok ürününü tanıma şansına sahip olduk.
Yine blogger dostu firmalardan Rituel de Beaute, daha önce deneyimlerimi burada paylaştığım ürünleriyle bizlerleydi.
Mis gibi vanilya kokusuyla beni benden alan Ekoz Kozmetik vanilyalı kokuyu, stoklamış oldum.
%100 organik pamuktan üretilmiş, klorsuz, petrol ve kimyasal içermeyen, parfüm ve plastik bulunmayan, paketi geri dönüşümlü Natracare markası, sağlıklı ürünlerden oluşan sample paket ile bizlerleydi.
Cosmed'in vanilyalı maskelerinin etkilerini de bu yazımda sizlerle paylaştım.

Bu güzel gün ve nazik daveti için sevgili Burcu'ya, destekleri için de firmalara tekrar teşekkürler...

4 yorum:

  1. harikasınız gülen yüzler görmek güzel :)

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel bir gündü değil mi? Daha nice güzel günlerimiz olsun birlikte

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...