Bak Bakalım Blogumda Var mı?

2 Haziran 2018 Cumartesi

Egos Saç Bakım Ürünleri

Çok şükür ki, düzenli saç bakımı anlamında; haftada bir kez bakım yağı uygulamanın dışında, ekstra bakım yapma gereği duymuyorum. Bunun dışında, ısıl işlemden de mümkün olduğunca uzak kalmaya çalışıyor, bunun yerine çeşitli saç şekillendirici ürünlerle yetinmeyi tercih ediyorum.

Son dönemlerde kullandığım saça dair bakım ürünlerim Egos'tan. 2 farklı etkinlik sayesinde tanışmış olduğum ürünleri hep birlikte inceleyelim mi?
1- EGOS Wawy- Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey:
Daha önce başka bir markanın bu tarz bir şekillendiricisini kullanmıştım. Doğal olarak da, ister istemez o ürünle karşılaştırmalı bir yorum olacak. Bu sprey, denizden çıktığımızda saçlarımızın aldığı doğal dalgalı şekli verme vaadinde.


Nemli ya da kuru saça spreyi uygulayıp ardından ellerimle şekil veriyorum. Bu konuda ciddi anlamda pratik bir ürün. Herhangi bir saç şekillendirici ürün kullandığımda, saçlarım hemen dalgalı bir hale büründüğünden benim açımdan şekil vermek konusunda sıkıntı yok.
Ancak, yukarıda belirttiğim diğer deniz tuzu etkili şekillendirici spreyin tutuşu ve şekil vermesi, bana göre, daha iyi. Belki bu anlamda birazcık daha etkili mi olsaydı acaba diye düşünmüyorum değil.
2- EGOS Milky- Durulanmayan Saç Köpüğü:
İşte bayılarak kullandığım ürünlerden biri. Süt proteinleri sayesinde aynı zamanda bakım da sağlayan köpük, dar ve uzun bir ağzı bulunan kutusunda ve ağız kısmına baskı uyguladığınızda, köpük formda elinize geliyor. Beyaz renkte, iştah açıcı kokulu ve krem şanti görünümündeki ürün, saçlarınızda hemen kayboluyor. Şekil vermek çok kolay ve kalıcılığı çok çok iyi.
Hem hacimli, hem de bakımlı görünen saçlara sahip olmak için sadece bu köpük bile yeter bence. Kutusunda ağız kısmının tıkanabileceği ve o durumda ne yapılması gerektiği yazılmış ama ben böyle bir sorunla karşılaşmadım.
3-EGOS Refresh Kuru Şampuan:
Benim gibi özellikle saç dipleriniz çabuk yağlanıyorsa, ya da saçlarınızı temizleyememe durumundan muzdaripseniz, size bir kuru şampuan lazım. Su kullanımına gerek kalmaksızın saçlarınızdaki fazla yağı emen ve en azından o gün için saçlarınızı temiz ve hacimli bir görünüme kavuşturan kuru şampuan, uygulama sonrası saçlarınızda beyaz leke bırakmadan işini görüyor.
Daha önce denediğim başka bir kuru şampuana göre çok çok daha iyi bulduğum şampuan, benim günümü kurtarıyor. Hoş kokusuyla da saçlarımı temiz ve bakımlı gösteriyor.















Yıllardır daha çok eşimin kullandığı jöle çeşitlerinin yanısıra bu ürünlerle tanışmak da mutluluk verici. Bakımlı saçlar için sizin önerileriniz nelerdir?


Mutlu hafta sonları...








14 yorum:

  1. Saçların ne güzel görünüyor yumuşacık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Ümrancım, ürünlerin de etkisi var elbette ;)

      Sil
  2. Milky tarzı saç köpükleri benim ince telli saçlarımda çok iyi sonuç vermiyor; ama, kuru şampuanını beğendiysen aklımda olsun! Ben Elidor'dan memnunum ama yenileri denemek iyidir :) sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında benim de saçlarım ince telli ama özellikle temizken daha iyi sonuç alıyorum köpük konusunda. Ben de Elidor denemedim, aklımda olsun, sevgiler canım :)

      Sil
  3. Milkshake köpük çok güzel şekil veriyor kokusu da Harika :)

    YanıtlaSil
  4. saç ürünlerini seviyorum, deneyeceğim bu ürünleri de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umuyorum senin de beğenini kazanacak Esracım :)

      Sil
  5. Kuru şampuan olayına bayıldım ben...

    YanıtlaSil
  6. Cok güzel olmus sacin 😍

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...