Bak Bakalım Blogumda Var mı?

22 Ağustos 2017 Salı

Hello Kitty Tek Kişilik Nevresim Takımı

Ufaklık gün geçtikçe büyüyor, büyüdükçe de ihtiyaçlarını kendisi seçmeye, yönlendirme konusunda ise daha baskın olmaya başladı. Kıyafetlerinden tutun da, odasına alınacak en ufak bir obje için bile renk, model, baskı konusunda fikrini iletiyor. E tabii bize de O'nun fikirlerine saygı duymak düşüyor :)
 
Bu yazımda Karakter Dükkanı'ndan yaptığımız alışverişten bahsetmiştim. Beşik yatağını kaldırarak, artık genç mobilyası olarak da kullanılabilecek yatağı için nevresim takımı bakıyorum sıklıkla. Özellikle yaz döneminde daha sık değişiyor nevresimler, malum.
 
Kızımın en sevdiği çizgi film karakterleri bu ara Minniey Mouse, Mickey Mouse ve Hello Kitty. Hal böyle olunca bu karakterler üzerinden alışveriş yapıyoruz biz de.

Pembe ve siyah renkten oluşan nevresim Takımı'nda Hello Kitty karakteri, güller ve puantiyelerle süslenmiş. Renkleri ve baskısı çok kaliteli olan Hello Kitty tek kişilik nevresim takımı, bence sadece çocuklar için değil; yüreğindeki çocuğu büyütmeyenler için de harika bir alternatif.
 
%100 pamuk olan takım; nevresim, düz çarşaf ve volanlı yastık kılıfından oluşuyor. Orijinal ve lisanslı ürün TAÇ marka. Ufaklık yatarken çok mutlu :) Hello Kitty'li ürün arayışındaysanız aklınızda bulunsun ;)

10 yorum:

  1. Gerçekten çift kişiliği varsa kendime alırım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım ve üzgünüm ki yok Başakçım, keşke olsaydı dimi...

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım, bizim ufaklık bu ara Hello Kitty ve Minney Mouse takıntılı olunca, yansıyor alışverişlere...

      Sil
  3. Çok güzelmis. Benim kiz çok meraklisi degil o elsa ve anna hastasi 😊

    YanıtlaSil
  4. Taç sevdiğim kaliteli markalardan, Hello Kitty'i çok severim bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevmeyen yok sanırım Esracım, teşekkürler :)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...