Bak Bakalım Blogumda Var mı?

14 Ağustos 2017 Pazartesi

Almak İstediğiniz Her Şey İçin Tek Bir Adres

Hemen hemen her hafta sonu ev için market alışverişi yapan biriyim. Bu nedenle de özellikle mutfak masrafım oldukça yüksek oluyordu. İstediğim ya da almak zorunda olduğum her şey için yüksek fiyatlar ödemek ise son zamanlarda beni fazlasıyla rahatsız ediyordu. Yoğun arayışlarım ve neredeyse her türlü mağazadan yapmış olduğum alışverişlerim sonucunda kararımı değiştiren tek bir mağaza vardı ki; A101.
A101 aktüel ürünler, 5-11 Ağustos haftasonu ve haftanın fırsat ürünleri


Mavi konsepti ile zaten oldukça dikkat çeken bir mağaza olmasının yanı sıra A101, içeriğinde bulundurduğu ürünlerle de çok mutlu eden bir yer. Bu nedenle de size buradan yaptığım alışveriş hakkında birkaç bilgi verirken, mağazanın kampanyalarını ve sundukları hizmetleri de anlatmak istiyorum.

Öncelikle ben burayı keşfettiğimden beri, yani yaklaşık 2 yıldır, neredeyse başka hiçbir mağazaya gitmedim. Kuru bakliyat ürünlerinden kahvaltılıklara, cilt bakım ürünlerinden tatlı tuzlu atıştırmalıklara, hazır gıdalardan dondurulmuş gıdalara her şeyi bulabildiğim için sadece burayı tercih ediyorum yıllardır. Ayrıca, piyasadaki aynı ürünlerle oranlandığında en uygun fiyatların da yine burada olduğunu fark edince sizin de buradan vazgeçemeyeceğinizi düşünüyorum.gıda ile ilgili görsel sonucu
Sadece mutfak ya da kişisel bakım alışverişleri değil, büyük çaplı alışverişlerinizi de buradan yapabilirsiniz. Televizyonlar, buzdolapları, çamaşır makineleri, bulaşık makineleri, tost makineleri gibi daha pek çok ürünü A101 aracılığı ile bulabilmeniz mümkün. Bu ürünler için zaman zaman fırsatları takip etmeniz gerekiyor. Her Perşembe A101’de kampanyalar oluyor ve büyük ürünler çoğunlukla bugün geliyor. Bunun yanında da kocaman buzdolabını sizin taşıyıp evinize götürmeniz beklenmiyor elbette. Böyle büyük ve ağır ürünler için ücretsiz taşıma hizmetini de müşterilerine sunuyor. 
beyaz eşya ile ilgili görsel sonucu
Eğer A101’in indirimlerini nereden takip edeceğinizi sorarsanız, buradan sunulan haftalık indirimlere ulaşabilirsiniz. Bir süre sonra kendinizi sürekli bu indirimleri takip ederken buluyorsunuz ve bu da gerçekten para tasarrufu anlamında sizi çok mutlu ediyor. Aynı ürünleri farklı yerlerde çok daha pahalı fiyatlarla almaktan daha kötü ne olabilir? A101’i tercih edin ve istediğiniz her ürünün burada olmasının verdiği mutluluğu yaşayın! Her Perşembe olan “aldın aldın” ürünlerine göz gezdirmeyi de sakın unutmayın.

19 yorum:

  1. perşembeleri hiç kaçırmayız :D

    YanıtlaSil
  2. Pirincini ben de beğeniyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa hiç pirinç almamıştım oradan, bir bakayım ben de :)

      Sil
  3. Evimin hemen karşı çaprazında olması benim için çokkkkk büyük avantaj :)

    YanıtlaSil
  4. benim de sevdiğim marketlerden, kendi markalarını da beğenerek kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
  5. nice post very professional, good job!

    YanıtlaSil
  6. Cerezleri harikaaa :) deneyin derim :)

    YanıtlaSil
  7. perşembe günleri kitap gelmiş mi diye bakarım ben :)

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...