Bak Bakalım Blogumda Var mı?

4 Temmuz 2017 Salı

Taze Bittiler- 80

Sihirlimavi'nin yine tembel bir "Taze Bittiler" yazısını okumaya başladınız. Gerçekten nedendir bilemiyorum ama bir kenara atmadığım halde, resmen ürünler bitmiyor. Sanırım artık yeni bir PP zamanı geldi de geçiyor bile.

Şimdi, geçtiğimiz ay hangi ürünlerle vedalaşmışım, onlara bakalım:

1- Garnier Nem Bombası-Ferahlatıcı Kağıt Yüz Maskesi: Tek kullanımlık bu maske cilde yoğun nem ve ferahlık verme vaadinde. Yeşil çay özü, hyalüronik asit ve nemlendirici serum içeren ürün, gözeneklerin görünümünü de azaltıcı etkiye sahipmiş. -miş diyorum, çünkü bu ürünü 1 kez kullandım ve elimde devamı olmadığından da sürekli kullanamayacağım. Dolayısıyla, bu vaatlerini yerine getirip getirmediği konusunda net bilgi sahibi değilim. Fakat, genel olarak cildimi yumuşatan ve nemlendiren bir maske olduğunu söyleyebilirim. Karma ve yağlı cilde sahip arkadaşlar, bir bakın derim.

2- Fresh'n Soft Makyaj Temizleme Mendili: Benim gibi karma cilde sahipseniz bir kez denemenizi öneririm. Petek dokulu mendiller, aloe vera içerdiğinden cildi nazikçe temizliyor ve makyaj temizliği için 2 mendil yetiyor. Detaylıca paylaştığım yazısını buradan okuyabilirsiniz. 

3- Ultra Compact Waterproof Make-Up Cleanser: Hem yüz hem de göz makyajı temizliği için kullanabileceğiniz bu temizleme mendili suya dayanıklı makyaj ürünlerini de cildinizden kolayca temizliyor. Diğer mendillerden çok çok daha yumuşak ve etkili olduğunu gözlemlediğim mendiller hakkındaki detaylı yazımı buradan okuyabilirsiniz. 

4- Parmex Aseton: Bir market indiriminde stokladığım aseton, marka olarak favorim. Kokusu da ağır olmayan temizleyiciden kaç tane bitirdim, hatırlamıyorum.

5- Bionike Saç Dökülmesini Engelleyen Şampuan: 1-2 gün içerisinde detaylı yazım buralarda olacak.

6- EST Islak Mendiller: Yıllar önce yaptığım Eyüp Sabri Tuncer markasının internet sayfasından yaptığım alışverişte hediye gelen bu ıslak mendiller beni inanılmaz derecede şaşırttı. Bir kere, paketi açtığımda koku mis gibi ve mendiller kesinlikle kurumamış. Dün de lavantalı olan ıslak mendili denedim, aman Allah'ım, yok böyle bir keskin ve güzel koku. Düşünsenize, ürünün ne zaman paketlendiğini bilmiyoruz, bir de üzerine 4 yıl kadar bir süre geçiyor, üstüne üstlük yeni alınmış gibi mis kokulu bir ıslak mendil kullanıyorsunuz. Çekmecede unutmuş olmasam bunu bu şekilde deneyimleyemeyecektim. Yanlış hatırlamıyorsam sitesinde farklı çeşitlerden oluşan 100'lük paketler halinde satılıyor. Valla ne yapın edin, kesinlikle edinin diyorum.
7- Splat Love- Special Love İnovatif Diş Macunu: Bugüne değin markanın birçok çeşidini kullandım ve memnun kaldım. Fakat, ne yazık ki aynı şeyi bu çeşidi için kullanamayacağım. Üzerinde "beyazlatıcı etkili" demeseymiş, fazla beklenti yüklemeden kullanılabilecek bir macunu diyebilirdim. Ancak kesinlikle beyazlatıcı etkisi olmayan, sadece ferahlatıcı etkisini beğendiğim, diğerlerinden pek farkı olmayan bir diş macunu kullandım diyorum ben.

Sanırım beni yeni bir PP paklayacak. Hemen hazırlıklara başlıyorum. Sizler ne durumdasınız?



16 yorum:

  1. evet son zamanlarda sen ürün bitiremez oldun bence havadan kaynaklı olabilir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilemiyorum neden Duygucum ama bu ara bitiyor birşeyler, dur bakalım :)

      Sil
  2. Ay bende bu hıcbır yerde bulamadıgım kalplı dıs macununu merak edıyordum. Guzel oldu bu yorumlar bana :D Bıde acı bıber resımlısı var oda yok hıcbıryerde. onuda cok ovduler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Acı biberlisini de yazmıştım bloga canım, onu çok beğenmiştim ama ben de göremiyorum raflarda...

      Sil
  3. Alışverişi gelmiş mavinin gelsin yeniler:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Minik kaçamaklarım oluyor elbette ama mümkün olduğunca tutuyorum kendimi Hatice ablacım :)

      Sil
  4. Watsons'ın kore ürünü kağıt maskelerinden aldım ben de indirimde. Nem vermesini ve içeriklerini beğendim. Tavsiye ederim:)

    YanıtlaSil
  5. Beni de bir bitenler yazisi bekliyor aslinda 😊

    YanıtlaSil
  6. Garnier nem bombası bende sivilce yaptı ya :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte, her ciltte aynı etkiyi vermiyor. Ya da yağı çok tükettiğin bir döneme denk gelmiş olabilir mi tatlım?

      Sil
  7. Ne güzel de ürünler bitmiş...

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...