Bak Bakalım Blogumda Var mı?

28 Temmuz 2017 Cuma

Bioderma Atoderm

Bioderma, ilk kez 1970’li yıllarda biyoloji ve dermatolojinin beraber kullanılmasıyla gündeme gelmiştir. Çıkış noktası olarak cilde saygıyı benimser. Var olan problemlerin kaynaklarına odaklanır ve cildin kendi potansiyelinden yararlanarak çözüm geliştirilir. Bioederma’ nın farkı tam da bu noktada ortaya çıkar. Ciltteki bu iyileştirici potansiyelin ortaya çıkması için cildin doğal savunmasını harekete geçirir. Bioderma Sebium Global ve birçok özel seriyle marka günümüzün en çok satılan dermakozmetik ürünlerini barındırmaktadır.


Bioderma’nın 8 İlkesi
Ürünlerden bağımsız olarak değerlendirilmeye açık olan Bioderma, objektif bir marka olarak da dikkatleri üzerine çeker. Objektiflik özelliği, beraberinde sorgulanabilir olmayı da getirir ve bu da markanın her zaman gelişime açık olduğunu ifade eder. Markanın öne çıktığı diğer bir konu da 8 ilke doğrultusunda formüllerini hazırlamasıdır.
1. Biyolojik patentler
2. Dermatolojik ileri formülasyon patenti
3. Dermatolojik güvenlik ilkesi
4. Seçim titizliği ilkesi
5. Dermatolojik etkinlik testleri ilkesi
6. Klinik detaylar ilkesi
7. Toplam izlenebilirlik ilkeleridir
8. Bilimselliği kabul edilmiş bileşenler ilkesi şeklinde sıralanabilir.
Bioderma Atoderm Serisi En beğenilen serilerden biri olan Bioderma Atoderm temelde bariyer onarmaya yönelik ürünler geliştirmiştir. Serideki ürünlerin hepsi hedeflenen bariyer onarımına yönelik özel bileşenler içerir. Gerginlik hissini azaltır, cildin nemlenmesini sağlar ve bu sayede cildin kendi savunma gücü harekete geçer. Dış etkenlere karşı etkili bir koruma sağlamamaktadır. Serideki “ato” bölümü atopik ciltlere gönderme yapar. Yani alerji hassasiyeti yüksek cilt yapılarının dermatolojik tedavisini yapan ürünler kast edilir. Bu cilt tipleri genellikle kurudur ve zayıf savunmaya sahiptir. atopik ciltlerin kullanımı için geliştirilmiş ürün çeşitleri cildin kendi lipid sürecine katkı sağlar. Lipid iyileşmesi de tahriş eden durumların yok edilmesinde etkilidir.
Atoderm Nutrition Kuru Ciltler İçin Besleyici Bakım Kremi
Elastikiyetini kaybeden ciltlere yumuşaklığı geri kazandırır. Nem dengesini sağlar ve cildin direncini geliştirir. Ciltteki en hassas bölgelerin onarılmasını sağlar, sıkılaştırıcı etkiye sahiptir.

Pain Cleansing Bar Sabun
Cleansing Bar Sabun alerjiye meyilli atopik ve çok kuru ciltler için geliştirilmiştir. Siyah nokta oluşumuna engel olur. Cildi bir yandan temizlerken diğer yandan nemlendirir. Klasik sabunlardan tamamen farklı şekilde gerilmeye neden olmaz.
Atoderm Lip Balm Dudak Bakımı Akne tedavisi devam ederken kuruyan ve kendiliğinden ayrıca kuru yapıya sahip dudaklar için geliştirilmiştir. Dudakları nemlendirir, günlük bakım sağlar.
Atoderm Lipstick
Dudakları onarıcı ve nemlendirici etki sağlar. Yumuşaklık kazandırır, hassasiyeti giderir ve kuruluğun yarattığı direnç düşüklüğünü yok eder.
P.O. Zinc Cream Kuru Ciltler İçin Yatıştırıcı Bakım Kremi
Bioderma Zinc Cream deri üzerindeki işe yaramayan ve gözenekleri tıkayan mat – ölü hücreleri ciltten uzaklaştırır. Biriken makyaj kalıntılarını derinlemesine temizler. A vitamini sayesinde besleyicidir.
Atoderm PP Balım Anti Recidive Kuru Cilt Bakım Kremi
Çocuk, bebek ve yetişkinlerin cilt kuruluğu sorunlarına yönelik olarak geliştirilmiştir. Kaşıntı, tahriş durumlarının önüne geçer. Cildi ferahlatır.
PP Foaming Kuru Ciltler İçin Temizleyici Bakım Jel
Cildin nemlendirilmesi, yenilenmesi ve yatıştırılmasında yardımcıdır. Aşırı kuru ve atopik ciltlerde kısa sürede iyileştirici etkisini gösterir. Günlük nemi sağlar cildin tahriş ve kaşıntı durumlarına direnç geliştirmesine yardım eder.
Atoderm Kuru Ciltler İçin Nemlendirici Krem
Yumuşatıcı etkiye sahip bir üründür. Parfüm içermez, kuru ciltlerde alerji tetikleyen hiçbir madde bulunmaz. Cildin ihtiyacı olan nemi ona verir.
Shower Kuru Ciltler İçin Duş Jeli
Alerji riski taşımayan duş jeli çok hassas ve kuru yapıdaki ciltlere özel olarak geliştirilmiştir. Cildin derinlemesine temizlenmesini sağlar. Tüm gün gereken nem ihtiyacını karşılar. Tüm bioderma ürünleri narceza’da %20 indirimli olarak satışı sunulmuş durumda.

12 yorum:

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...