Bak Bakalım Blogumda Var mı?

11 Temmuz 2017 Salı

Amway G&H Protect+ Ürünleri

Geçtiğimiz haftalarda sevgili Gülsen'in davetiyle Ankaralı bloggerlar, Amway Plaza'da toplanmıştık. O güne dair detayları da bu yazımda sizlerle paylaşmıştım. Aynı yazımda; ürünler hakkında kısa bilgiler de vermiştim ama bir süredir bu koleksiyonda yer alan Protect serisini kullanıyorken deneyimlerimi de sizlerle paylaşmak istedim.

Cildi koruma, nemlendirme ve kötü kokudan uzaklaştırmak üzere geliştirilen seri, 4 farklı ürün çeşidinden oluşuyor. Seride; beyaz çay özü, doğal mineraller, C vitamini ve yaban mersini özü bulunuyor. Detaylara geçecek olursak:

1- G&H Protect+ Konsantre El Sabunu:
Nispeten losyon kıvamındaki ürün, süt beyazı renginde. Az bir damla ile elleri tertemiz yapan sabun, seriye özgü mis kokusuyla beni benden alıyor resmen. İçerdiği özlerin etkisiyle olsa gerek; sabunun cildime verdiği nem ve yumuşaklık da gözümden kaçmadı. 
250 ml.lik ambalajında satışa sunulan ürün, kısa sürede biter gibi düşünmeyin; çünkü bu sıvı el sabunu konsantre. Dolayısıyla yaklaşık 450 defa kullanılabilir.

2- G&H Protect Sprey Deodorant:
Son günlerde elimden düşürmediğim sprey, ciddi anlamda kokusuna hayran kaldığım, Amway kalitesiyle de güvenle kullandığım deodorant oldu. 
Alüminyum ve alkol içermeyen yapısıyla cildi tahriş etmeden koruyan deodorant, ciltte ve kıyafetlerde kesinlikle leke bırakmıyor. Uzun süre kalıcılığını da gözönünde bulundurursak almamak için bir neden yok derim.

3- G&H Protect+ Deodorant Anti-Perspirant Roll-On:
Serinin, bir diğer sevdiğim ürünü de anti-perspirant özellikli roll-onu oldu. Yine seriye özgü mis koku ve maksimum seviyede koruyucu etki, bu roll-onda da var.
Kullandığım şu günlerde 6 saate kadar etkisini hissettiğim ürün, unisex. Deodorantta olduğu gibi cilt ve giysilerde beyaz leke bırakmıyor. Temizlik ve ferahlık hissini doyasıya yaşatan roll-onu sizlerin de beğeneceğinize eminim.

4- G&H Protect Sabun:
Paketini açar açmaz o güzelim kokusu ve süt beyazı rengiyle temizlik ve ferahlık hissi veren sabun, banyo keyfimizi ikiye katladı bu aralar.

Cilde tazelik ve yumuşaklık veren sabun, vücut kokularıyla başedebilmek için kokuları nötrleştirme özelliğine sahip. Kullandıktan sonra da cildi mikroplardan koruyan sabun; Palm yağı içeriyor.
150 gr.lık 6 adet bar sabundan oluşan kutusunda satılan sabunun bir özelliği de bir yüzeyinin çukur şekilde dizaynı. Bu sayede; bitmek üzere olan sabununuzu, yenisinin bu çukur yüzeyine ekleyerek küçülen sabunu ziyan etmeden kullanabiliyorsunuz.
Koleksiyonun diğer serileri de en kısa sürede burada olacak. Sizin bu ürünleri deneme şansınız oldu mu, favoriniz hangisi?

18 yorum:

  1. Bu seriyi çok sevdim bende

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi, nasıl güzel bir temizlik ve ferahlık hissi :)

      Sil
  2. Yine çok güzel bir yazı ve sen :)

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. Amway is an old brand but this series is new :)

      Sil
  4. Amway'in bu serisini denemedim ancak etkisini az çok tahmin edebiliyorum ;)

    YanıtlaSil
  5. Amway'ın ürünlerini genelde beğenerek kullanıyorum ama daha bu seriyi deneme fırsatım olmadı....

    YanıtlaSil
  6. Amway ürünleri gerçekten başarılı :)

    YanıtlaSil
  7. Ben böyle güzel kokulu sabunlar görmedim. Efsane...

    YanıtlaSil
  8. Bar sabunu saça kullana biliyor muyuz

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...