Bak Bakalım Blogumda Var mı?

30 Eylül 2013 Pazartesi

Clean&Clear Peeling Özellikli Yüz Temizleme Jeli

Herkese iyi haftalar...
Son birkaç aydır severek kullandığım yüz temizleme jelinden bahsetmek istiyorum bugün. Son dönemlerde az makyaj yaptığımdan, temizlik ürünlerim de, makyaj temizliğinden çok cilt temizliğine ve bakımına yönelik ürünler oluyor. Bu defa cilt bakım ürünüm; markaya ait yüz temizleme jelinden yana oldu.
Ürün; sadece cilt temizleyicisi değil; bir özelliği de içeriğindeki belli belirsiz tanecikleri sayesinde cildinizde peeling etkisi de yaratması. Ki, bu tanecikler kesinlikle rahatsızlık vermiyor, neredeyse eriyik halde çünkü.
Elinize aldığınız bir miktar jeli, ıslak yüzünüze masaj yaparak uyguluyorsunuz. Ardından bol suyla duruluyorsunuz.  Jel, içerdiği mikrotanecikler sayesinde cilde yerleşen kir-yağ ve ölü hücreleri büyük ölçüde temizliyor. Siyah noktalarıma tam olarak çözüm olmasa da yine de başarılı. Cildimde oluşan bir diğer farklılık da; düzenli olarak günde 2 kez kullanım sonrası, cildimin berrak bir hal alması oldu.
Benim için hiç sorun değil ama erkeklerin kullandığı traş losyonları gibi kokusu var. Bu kokuda hoşlanmayanlar başka ürüne bakabilirler...


2 yorum:

  1. bende dşünüyordum denemeyi bilgilendirici bir yazı oldu:) sanırım o tanecikler sivilceli ciltlere pek iyi gelmez teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Begümcüm, sana Neutrogena'nın pembe greyfurt özlü yüz temizleme jelini öneririm. Sivilce ve siyah noktalarla savaşıyor.

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...